Nadali ste se uspehu nekih pregovora, ali sada shvatate da ćete možda postići i više od očekivanog izuzetno vam prija što saradnici pokazuju poverenje prema vama. Dan je odličan za izlazak sa voljenom osobom, a ako ste sami, na nekom društvenom okupljanju se možete provesti baš dobro!
 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše polje ljubavi i zabave donosi zanimljive momente sa nekim ko je nešto mlađi od vas, ali čija vam energija izuzetno prija, što čini da zaboravite nestabilan emotivni period koji je iza vas. Uživaćete u nadmudrivanju, u flertovanju, u jednoj finoj vibraciji koja struji između vas dvoje. Mogući su novi emotivni počeci i ulazak u odnos koji iako je dosta prožet strašću, ima šanse da potraje. Oni koji su u braku ili zauzeti idu ili u totalni plus ili u totalni minus – sve zavisi i od vas dvoje i od prirode vašeg odnosa. Veze koje su u svojoj osnovi stabilne sada idu ka dodatnom usaglašavanju i funkcionisanju, dok u onim odnosima koji su „labavi“ – i vama i partneru može smetati svaka sitnica.

Posao

Obim posla i obaveza se povećava u ovom periodu, što će Bikovi koji rade u sektoru usluga dočekati sa olakšanjem. Ovo je prilično radna sedmica za vas, biće potrebno da svoje snage uložite na više strana i da se dobro organizujete jer će vam pažnja biti rasuta zbog mnogobrojnih sitnih obaveza koje se pojavljuju. Dolazi do pokretanja poslovnih projekata koji su vam bitni i moraćete dosta da se usmerite na papirološka pitanja. Povremeno blaga tenzija u odnosu sa kolegama.

Novac

Mogući su troškovi vezani za letovanje ili putovanje. Prilivi su stabillni.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

Hrana

Vaša vladarka tokom ove nedelje prelazi u znak Device, što će akcenat baciti na ishranu koja nije toliko kalorična, ali koja u sebi sadrži mnogo biljnih vlakana. Povrće, voće, semenke, orašasti plodovi, integralne žitarice, kao i riba trebali bi da budu što češće na vašem meniju.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Iako će prva polovina avgusta doneti neke fine momente sa voljenom osobom, ipak ćete u tom periodu imati par situacija u kojima ćete se osećati kao da ste nepravedno u drugom planu i da je sve drugo bitnije od vas. Vi ste po prirodi neko ko je prilično trpeljiv i ne izbacuju vas situacije iz takta baš tako lako, ali sada se može dogoditi da reakcijom iznenadite voljenu osobu. Drugi deo meseca donosi jednu smireniju energiju i veću povezanost sa partnerom – neće biti tako dramatičnih emotivnih klackalica, uglavnom ćete funkcionisati u nekom svom ustaljenom redu i rasporedu. Za slobodne Bikove je ovo dobar mesec na ljubavnom planu. U zavisnosti od toga šta vas interesuje – da li samo provod i vruća letnja avantura ili odnos koji je trajnije prirode – i jedni i drugi imaćete mogućnost da ostvarite svoje želje. Mnogo novih osoba će ući u vaš život u ovom periodu, a na vama je kakav ćete tip odnosa izgraditi sa njima. U svakom slučaju, nećete ostati usamljeni i ovaj mesec će ostati u lepim uspomenama za vas.

Posao

Dosta miran mesec po pitanjima posla. Sitnije neugodnosti, promene koje vam se ne dopadaju ili zategnut odnos sa nadređenima su mogući u prvom delu avgusta, ali ništa od ovoga se neće pokazati kao dugotrajniji ili kompleksniji problem po vas. Planovi, ideje ili novi poslovi koje pokrećete tokom ovog meseca imaće svoju pravu realizaciju na jesen. Dobar je period za privatnike da pospeše svoje poslovanje i povežu se sa značajnijim saradnicima. Finansijski – mirna i stabilna situacija.

Zdravlje

Manji problemi sa pritiskom, cirkulacijom ili žlezdama mogući su u prvom delu avgusta. Takođe, u tom periodu vam je koža osetljivija i skloni ste alergijskim reakcijama.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs