Neka vrsta premora i iscrpljenosti postoji danas kod vas jer ste se u prethodnim danima dosta istrošili. Potrebno vam je da se ne nervirate previše mada nećete moći da izbegnete neke situacije koje vas povremeno mogu prodrmati. Skloni ste da danas zanemarujete obaveze prema porodici ili prema partneru. ako ste obećali nešto – ispunite to.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Nešto bolja atmosfera u vašim emotivnim relacijama. Da li to znači da ste dobili sva razjašnjenja i sve odgovore koji su vam bili potrebni? Pa ne. Ali, kao da ste sami sa sobom rešili da nećete da se osvrćete unazad i da se vraćate na stare teme i dileme. Da li će to biti ostvarivo na iole duži rok? Pa isto tako ne. No, dok pitanja ne krenu opet da vam zvrndaju po glavi – uživajte sa partnerom, pogotovo što će sada vatre strasti biti lakše zapaliti. Slobodni Bikovi – prošlost je i dalje jako prisutna u vašim životima, ali nova interesovanja je potiskuju u drugi plan. Ako ništa drugo – komunikacija sa nekim postaje jako zanimljiva.

Posao

Bikovi u ovoj sedmici mogu rešiti sve što daju sebi u zadatak. I pored početnog sporog momenta ili odlaganja – ipak se pred vama otvaraju odlične šanse da obavite stvari na vama zadovoljavajući način. Bićete izuzetno nadahnuti po pitanju komunikacije i dogovora, ubedljivi i sposobni. Sva zaostala pitanja sada se mogu na lakši način privesti kraju, bilo da se vezuju za vaš finansijski segment, papirološka pitanja. Vreme je da svoje ideje i predloge vezane za posao pokrenete.

Novac

Mogućnost naplate zaostalih potraživanja.

Zdravlje

Alergije. Potrebna vam je umerena fizička aktivnost.

Hrana

Trebaće vam energetski jača hrana jer ste izuzetno aktivni i u pokretu tokom cele sedmice. Preporučuje vam se više svežeg povrća, mesa I ribe, a od mlečnih proizvoda – sir i kiselo mleko, koje možete lepo kombinovati sa salatama.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Iako će odnos sa voljenom osobom uglavnom biti vrlo korektan tokom jula, postojaće momenti u kojima će dolaziti do lakših ili težih sukoba mišljenja između vas dvoje. Neki put će ove svađice čak biti vrlo podsticajne na vaš ljubavni život – u prevodu – slatko ćete se raspravljati, još slađe miriti. Ponekad će sitne čarke biti izazvane vašom suviše prisnom komunikacijom sa nekim od prijatelja, koga će partner doživljavati kao potencijalnog suparnika. Ili pak time što će voljena osoba umeti da kaže pogrešne reči u pogrešnom trenutku. No, bilo kako bilo suština je ipak da ćete vas dvoje imati pred sobom jedan uzbudljiv mesec koji će doprineti da se više povežete I slađe volite. Slobodni Bikovi – postoji više osoba koje privlače vašu pažnju. Neke od njih su “nove”, neke su već izvesno vreme prisutne u vašem životu. U drugom delu meseca izdvojiće se ona osoba koja je prava za vas.

Posao

Ovaj mesec vam daje zadatak da budete konstantno u pokretu, misaonom I fizičkom. Da se organizujete I postignete I ono za šta ste mislili da je nemoguća misija. Da pokrenete priče, dogovore, da vas ne drži mesto. Polje komunikacije I pokreta je jako naglašeno, a u prvom delu jula retrogradnost Merkura vas može kočiti ili vam donositi prolongiranje I ponavljanje situacija. Drugi deo meseca donosi povećan obim obaveza, ali I lakše završavanje istih. Ne dozvolite da nervoza I neorganizovanost drugih utiču na vas.

Zdravlje

I mentalno I fizički bićete pod velikim pritiskom. Pronađite dovoljno vremena za svoj odmor I relaksaciju. U saobraćaju budite oprezniji nego inače.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs