Dan odličan za dogovore, za finansijska pitanja – za to da sve ono što vam je važno privedete kraju i to vrlo uspešno. Neko vam se vrlo često uvlači u misli i hvatate sebe u razmišljanjima o ovoj osobi. Još uvek čekate inicijativu druge strane i nadate se da će ona ubrzo doći.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Partner vas povremeno nervira svojim postupcima i primedbama, ali ako ćemo pravo – nervirate i vi njega, pa ste tu jednaki. No,uopšte nije poenta u tim nekim povremenim vašim „žaokama“, već u tome da evidentno – skladnije i mirnije funkcionišete nego inače. Ima tu i finih momenata i poštovanja i bliskosti – sve u svemu – skoro pa idila. Zato ne kvarite to što imate. Slobodni Bikovi – jao što je vama lepo....Malo pričate sa tom nekom simpatijom, malo maštate, malo duboko uzdišete i trepćete okicama i tako to...Ja bih rekla da ste se kanda zaljubili, m? Ma ako ste, sve to ide skroz dobro....

Posao

Na poslu sve ide baš kako treba, osim što je nervoza prisutna na dnevnoj bazi. E pa šta sad – ne može baš sve da bude savršeno. Vrlo slična situacija kao i kod emotivnog segmenta – mora nešto s vremena na vreme da bode u mozak, ali su to sve prolazne i kratkotrajne situacije. Ono što je bitno jeste da vaši planovi idu kako treba, ali i da se pravim putem kreću oni projekti i saradnje koje ste u prethodnom periodu pokrenuli ili se tek sada bavite njima.

Novac

Dobri ste, dobri. Sve je pod kontrolom.

Zdravlje

Dame bi mogle malo da provere hormonski status, čisto da vide da li je tu sve u redu.

Hrana

Oscilacije kada je ishrana u pitanju. Imaćete momente kada zaboravite u potpunosti na hranu, ali i one druge – kada nadoknadite i preterate. Kako se bude bližio kraj sedmice, potreba za dobrim zalogajem, a pogotovo slatkišima će se pojačavati.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Mars je u vašem polju partnerstava tokom celog decembra, ali “svoj na svome” I u povoljnim aspektima sa Saturnom što će onima u emotivnim I bračnim vezama pogodovati. I vaša vladarka se nalazi u stabilnom znaku Jarca, pa će trajanje, posvećenost, poštovanje, bliskost biti osnovne karakteristike vašeg odnosa tokom ovog perioda. Ukoliko povremeno I dođe do nekih, kratkotrajnih “iskakanja iz koloseka” I trzavica – to će biti lako rešivo. Veze koje imaju duži staž mogu krenuti I ka nekim ozbiljnijim potezima I planovima. Slobodni Bikovi – boravak vaše vladarke u znaku Jarca I njen kontakt sa Saturnom kod pojedinih može doneti veći ili manji dašak prošlosti. Ukoliko vam se baš tokom decembra prošlost vrati, postoje ozbiljne šanse da se I zadrži u vašem životu. No, ovo nije samo period za prošlost, već I za nova ljubavna dešavanja, pa će se mnogi od vas zaljubiti I ući u vrlo stabilne I trajne ljubavne priče. Za mnoge od vas će čekanje na ljubav tokom ovog perioda biti istinski završeno….

Posao

Period je dobar za nove planove I realizaciju već postojećih, započetih. Stelijum planeta u znaku Jarca usmerava vas na obrazovanje, na inostranstvo, na duža poslovna putovanja ili pokretanje ili jačanje saradnje sa strancima. Vi ste od ulaska Urana u vaš znak započeli sa velikim procesom promena u svim životnim segmentima, a od početka decembra sve će se to dodatno ubrzati. Pred vama je dobar poslovni mesec I stabilnost na finansijskom planu.

Zdravlje

Povremeni problemi sa cirkulacijom I krvnim pritiskom, naročito od drugog dela decembra. Stariji Bikovi mogu imati problem sa zglobovima, naročito sa kolenima.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs