Ovde stoji upozorenje za lenjost. To se odnosi na osobe koje su tome sklone, pa će zarad toga primeniti neki mediokritet u poslu. Ako se pokrenete i prestanete da razmišljatekako da na lak način postignete uspeh, možda i dode do nekog uspeha. Mnogim Bikovima će polje interesovanja biti porodica i kuća. Željni su opuštanja i mira. Na ljubav će većina danas zaboraviti bez obzira da li su u vezi ili ne.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Voljeno biće vas može u nekim momentima izluđivati – svojim rečima, postupcima, nepredvidivošću….ili – samim svojim postojanjem. Sve u zavisnosti od toga koliko vam je sada dovoljno da besnite. Talasi „siktanja“ jedno na drugo će postojati u ovoj sedmici ali se tu ništa spektakularno neće dogoditi, osim obostrane nervoze i napetosti. Čak i ako budete uspeli da dovedete do prekida veze, malo je verovatno da je ovo trajno odvajanje. Slobodni Bikovi – mnogo ste šarmantni i slađani i privlačite više udvarača. Neki smaraju i nerviraju, neki vam prijaju. One prve otkačite, sa ovima drugima nastavite.

Posao

Poslovni segment izgleda kao ratno poprište i verovatno da će vam u nekim momentima izgledati najlogičnije da dignete ruke i kažete sami sebi „od ovoga nema ništa, piši propalo“. No, koliko god burno delovalo sve oko vas, krajnji rezultat ipak ne ide u prilog nekim konačnim presecima. Takođe, ukoliko sada dolazi do neke reorganizacije i promena na vašem radnom mestu, verovatno se neće znati ko pije a ko plaća. Sudaraćete se sa problemima i truditi se da prikupite živce. Srediće se ovo ubrzo, ne brinite.

Novac

Finansije funkcionišu, mada ni vama nije povremeno jasno kako.

Zdravlje

Ne luftirajte se mnogo, respiratorni sistem vam je osetljiv.

Hrana

Vi ste se u neki red uveli, i jedino što vam može praviti problem jesu talasi nervoze koji dovode do toga da u trenutku potamanite sve što je jestivo u kući. U takvim situacijama, grickajte neko voće ili povrće ili se nalivajte vodom i sokovima.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Prva dekada meseca nije povoljna u vašim emotivnim relacijama. Prisutno je dosta nervoze i povišene energije – partnerovo ponašanje vas može neprijatno iznenađivati a oboje ćete biti skloni naglim i impulsivnim potezima i odlukama. U ovom periodu pokušajte da energiju preokrenete na pozitivnu stranu na taj način što ćete pronaći zajedničke aktivnosti koje vam oboma donose dobro raspoloženje i koje dovode do lepih promena. Ostatak aprila je vrlo korektan – jednom kada se unutrašnje tenzije spuste, shvatićete da se itekako možete složiti i uživati u zajednički provedenom vremenu. Slobodni Bikovi mogu tokom prve dekade imati neprijatnosti od strane osoba koje su previše nasrtljive ili koje vas smaraju konstantnim pokušajima da vas uvuku u komunikaciju. Poslednja dekada meseca budi velike strasti i uvodi vas u vreme kada ćete biti sigurni da ste pronašli ono što ste želeli.

Posao

Do desetog aprila je prisutna velika neizvesnost, pa čak i konflikti vezani za poslovni segment. Pritisak od strane nadređenih može biti naročito naglašen a neke njihove odluke vas mogu iznenaditi. Trudite se da vi ne potencirate na raspravama – ovo su prolazni momenti koji će ubrzo splasnuti. U suštini, stvari će polako početi da postaju i jasnije i mirnije od ulaska u treću dekadu meseca. Ukoliko se vaša firma bavi prodajom preko interneta ili nekim vidom trgovine – proći ćete neuporedivo lakše kroz april mesec.

Zdravlje

Nemojte gomilati nervozu. Pronađite način da je izbacite, najpre kroz fizičku aktivnost. Respiratorni sistem će vam biti osetljiv u periodima naglašenijih vremenskih promena.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs