Računajte na naporan dan, delimično zbog toga što ste sami sebi zadali ogroman broj zadataka i obaveza. Možda biste mogli da preispitate svoje planove i odložite nešto za naredne dane. Velika emotivna ispunjenost. Voljenoj osobi pokazujete na sve načine koliko vam je stalo do nje.
 
 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Posle vesti, informacija ili dešavanja koja su u protekloj sedmici onako fino prodrmala odnos sa voljenom osobom, ostaje vam da u ovoj nedelji odlučite šta i kako dalje – kako da se postavite i kako da rešavate ono što je pred vama. Iako to u početnoj fazi izgleda kao izuzetno komplikovan zadatak, daleko od toga da je nerešiv, naprotiv. Već sredinom nedelje dolazi do normalizacije – no, da li će ta normalizacija biti potpuna ili delimična – zavisi prvenstveno od prirode vaše veze. Slobodni Bikovi – malo flertujete pa se malo povučete. Pa onda krenete ispočetka. Evidentno je da se kod vas događa nešto što vam jako prija, ali se vi tu čas prepustite u potpunosti, čas žestoko povučete ručnu kočnicu.

Posao

Svi znaju da vi baš i nemate dlaku na jeziku kada je posao u pitanju. No, svi mi pre ili kasnije dođemo u situacije u kojima moramo da donesemo tešku odluku – da popustimo čak i onda kada znamo da smo u pravu ili da ućutimo čak i onda kada štošta imamo da kažemo....E, vi ćete u takvu situaciju doći baš ove sedmice. Bilo bi eto baš lepo kada biste smirenost i pribranost pronašli u sebi i ne odreagovali na provokacije ili na loše situacije u poslovnom okruženju. Udahnite duboko, brojte do deset i tako to....

Novac

Stabilna finansijska situacija.

Zdravlje

Naglašena nervoza, nesanica i problemi sa hormonima.

Hrana

Prolazak tranzitnog Meseca kroz vaš znak obično vam digne apetit na kvadrat, ali ove sedmice teško da će to baš tako ići. Premalo je vremena a previše žurbe i teško da se mogu pronaći oni pravi trenuci opuštenosti i uživanja koji su vam toliko dragi.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vaša vladarka Venera je već od kraja prve nedelje oktobra u polju partnerstava – s jedne strane vi hoćete sebe davati više u odnosu sa voljenom osobom, ali sa druge – evidentno će biti da se maksimalno trudite da kontrolišete sve ono što je vezano za drago vam biće. Razlog možda leži u tome što će tokom oktobra biti aktuelni povremeni talasi ljubomore na koje vi možete vrlo burno odreagovati. Ono što je još interesantno jeste da prvi deo meseca vama lično donosi mogućnost flerta koji bi mogao krenuti prilično bezazleno, a onda se odjednom zahuktati i ubaciti vas u jednu vrlo strasnu aferu. Da ne pričam o tome da bi i neka bivša ljubav mogla da vas kontaktira....U principu, ta prva polovina oktobra jeste malo truckava za vaše emotivne relacije, ali drugi deo meseca već donosi stabilnije funkcionisanje i veći sklad. Oni koji su slobodni – vama idu neki stvarno zanimljivi momenti. I tu će biti svega – i tajnih udvarača i flertovanja preko društvenih mreža i mogućnosti za avanturu, čak i malo prošlosti da začini stvari...

Posao

Stiže vam mesec sa puno posla, ali isto tako – i sa dosta šansi da poboljšate svoju zaradu. I ta povećana količina obaveza neće vas demoralisati – umesto da klonete i slomite se pod pritiskom, vi ćete još upornije i sa više žara gurati napred, rešeni da pobedite i sebe i druge. Odnos sa šefovima će u jednom kratkom momentu biti na granici zahlađenja, ali će se to brzo regulisati. Kolege će tokom oktobra pokušavati da vas prate, ali sa malo uspeha – više će vas kočiti i moraćete da im priskačete u pomoć.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs