Neke situacije će tokom ovog dana ići baš u vašu korist. Doduše, moguće je da nećete uspeti da iskoristite sve mogućnosti, najviše zbog toga što ste danas skloni da brzate, pa ćete zbog propusta morati da se vratite na sam početak. Razmišljate da li da se pokrenete prema jednoj osobi.
 
 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ništa tu vama nije jasno kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Na prvi pogled izgleda kao da je sve redu, ali neka neizvesnost i nezadovoljstvo se provlači kod vas i ne dozvoljava vam da osećate stabilnost. Komunikacija je tu, susreti su tu, čak nema ni neke loše energije između vas dvoje – ali i pored svega ovoga – vi se jednostavno ne osećate sigurno. Razgovarajte što više, možda vaše nedoumice nestanu kada se opustite. Slobodni – više uživate u prijateljskim kontaktima i opuštenoj atmosferi nego što ste istinski zainteresovani da uđete u neku iole ozbiljniju emotivnu priču. Očigledno je da niste spremni za ljubav, pa nemojte sebe ni forsirati na tako nešto.

Posao

Drugi deo sedmice donosi naglo pokretanje situacija koje su bile u zastoju. No, istovremeno se otvara mogućnost i za informacije ili promene koje vam se ni malo ne dopadaju. Vesti koje budete čuli mogu vas uznemiriti, a moguće je da će se nekima od vas poslovna svakodnevnica u ovim danima okrenuti naglavačke – biće prisutan veliki pritisak, kratki rokovi i nervoza. No, vaše pozicije ni na koji način nisu ugrožene i budite sigurni da rečima, dogovorom – možete da rešite bilo kakav problem.

Novac

Jednu obavezu regulišete, a napravite dva troška. Nestabilnost finansijskog segmenta.

Zdravlje

Problemi sa alergijama. Osetljivi su vam gornji respiratorni putevi i koža.

Hrana

Meso i mesne proizvode umanjite, a povećajte unos svežeg povrća, integralnih žitarica i voća. Pijace su pune i verujem da ćete uspeti da pronađete mnogo toga baš po vašoj meri i ukusu. Što više salata, a od voća – kajsije, lubenice i jabuke.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Iako ste generalno ne baš zadovoljni odnosom sa emotivnim ili bračnim partnerom, u prvoj dekadi meseca će vas taj osećaj sigurnosti, to da imate nekoga pored sebe na koga koliko toliko možete da računate ipak dosta čvrsto držati. Međutim, kada se pređe u drugu dekadu pa sve do pred kraj juna – nervoza će se češće provlačiti u vašem odnosu, a komunikacija će biti prilično loša. Voljena osoba će na svoj način pokušavati da reši situaciju i više vam se približi, ali to u nekim momentima vama jednostavno neće biti dovoljno. Realno gledano, neki odnosi mogu doći u dosta ozbiljan problem, a da li će doći do prekida ili ne zavisiće od obostrane želje za prilagođavanjem. Slobodni Bikovi će još neko vreme biti pod uticajem prošlosti i moguće je da će tokom prve dekade juna doći do obnove odnosa ili komunikacije sa nekim sa kim ste bili ranije. No, ostatak perioda je rezervisan isključivo za nove osobe u vašem životu i mora se priznati da ćete imati velikog uspeha u osvajanju. Neke zaista lepe priče mogu otpočeti.

Posao

Manje – više statična situacija sve do početka treće dekade juna. U poslovnoj svakodnevici ste ponekad mirni, ponekad iziritirani ponašanjem kolega i saradnika a sve vreme u vama stoji potreba za promenama. Te promene u poslednjoj dekadi meseca mogu zaživeti, pa je ovo dobar period i za pronalaženje posla nezaposlenima, ali i za prijatna iznenađenja na postojećem radnom mestu. Po pitanju finansija – prilivi su jači nego tokom prošlog meseca, ali ste vi još uvek prilično nesigurni.

Zdravlje

Više se krećite, vodite računa o ishrani. Potreban je pojačan oprez u saobraćaju.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs