U ovom periodu odmor i zabava ce vam biti u prvom planu. Vi umete da se igrate i da od svega nacinite zabavu i opuštenu atmosferu, pa se potrudite da tako bude i sada.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

U postojećim emotivnim relacijama ova nedelja vam donosi promenljiva raspoloženja. Ona se neće odraziti na odnos sa voljenom osobom, ali će prvenstveno vama stvarati zbrku u glavi. Čas ste pod naponom nadanuća, bliskosti I povezanosti a čas distancirani, zamišljeni, povučeni. To su potpuno normalna dešavanja, pogotovo u trenutnim okolnostima – biće vam potrebno neko vreme da prihvatite novonastalu situaciju, ali I to će se dogoditi u danima vikenda. Slobodni Blizanci – višestruki kontakti sa suprotnim polom postoje, a do kraja nedelje će se neko izdvojiti I početi da vam se brže uvlači u srce.

Posao

Najblaže rečeno – u stanju ste neorganizovanosti. Ukoliko radite, bilo od kuće ili ste na svom radnom mestu – ili dobijate informacije za koje niste sigurni da li su tačne I da li na njih možete da se oslonite ili imate čas prazan hod, čas iznenadno gomilanje obaveza. Postoji million sitnih detalja koje je potrebno srediti, a to sada teško funkcioniše. Ako ste na nekoj iole značajnijoj ili odgovornijoj poziciji – vodite računa o greškama jer su one u ovom periodu prenaglašene.

Novac

Bilo da ste jače ili slabije finansijski potkovani – ne osećate se sigurno trenutno.

Zdravlje

Nervoza, problemi sa spavanjem I blaga osetljivost respiratornih puteva.

Hrana

Idete iz krajnosti u krajnost. Ili samo nutkate druge hranom a vi ste u potpunosti bez apetita….ili upadnete u drugačiji način funkcionisanja pa non stop grickate I ne možete da se zasitite. Apetit vam je promenljiv, baš kao I vaše raspoloženje.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Pred vama je jedan šareniš od meseca. Osećanja i način funkcionisanja sa emotivnim partnerom će se menjati na dnevnoj bazi. Imaćete odlične dane, ali i one koje biste najradije što pre zaboravili. Vi lično ćete biti dosta promenljivi, čas nezadovoljni, čas opušteni – i odnos sa voljenom osobom će baš iz tih razloga i oscilirati. I strasti će biti prenaglašene, donoseći vam čas predivne zajedničke momente, čas opsesivnu ljubomoru i potrebu za kontrolisanjem partnera. Ono što je dobro jeste da neke probleme sada možete rešiti…..no, možete napraviti i neke potpuno nove. – Neki od vas imaće i priliku za tajnu avanturu i ukoliko popustite pod svojim strastima – ne računajte da će ovo biti kratkotrajno, može vas prilično vezati i „zarobiti“. Slobodni – u prvoj polovini marta prošlost i noviteti se mešaju. Za tu istu prošlost možete biti opsesivno vezani samo jedno vreme – noviteti su ipak ono što će prevladati i odvući vas na neku potpuno novu stranu. Ne ulazite u veze sa zauzetim osobama, koliko god vas strast vukla.

Posao

Pred vama je mesec koji nije jednostavan i moraćete tokom njega da budete konstantno u pripravnosti, fokusirani i skoncentrisani na svaki segment posla. Postoji dobra prilika da završite konačno sa nekim situacijama koje vas opterećuju a razvukle su se, ali i da dobijete podršku za sebe – a neki od vas i bolju poziciju. Mesec koji je dobar za kreativnost i ideje – neke vaše itekako mogu pronaći put do poslovnih partnera ili šefova. Iako vas finansije pritiskaju, pronalazite način da ih dosta stabilizujete.

Zdravlje

Hronična zdravstvena problematika, i to najpre ona koja se vezuje za kičmu, zglobove, kolena, kosti, zube. Mnogo toga možete popraviti vežbama, kontrolama, pravilnom ishranom.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs