Danas će vam u poslovnom segmentu trebati velika pomoć i podrška od strane kolega, pa se potrudite da ih zamolite za uslugu, jer obaveze koje imate nećete moći sami da završite. Partner je u jako dobrom raspoloženju i spreman je da vam oprosti i neke sitnije greškice iz prethodnih dana.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Generalno gledano – za vaše emotivne relacije ovo uopšte nije loša sedmica. Tu ste negde na približnim talasnim dužinama i dosta dobro ćete uspevati da komunicirate i dogovarate se sa voljenom osobom, ukoliko samo malo obuzdate nestrpljivost i nervozu koja je u ovim danima naglašeno prisutna kod vas. Smirite se, mnogo više ćete postići lepom rečju i korektnošću nego nerviranjem i tenzijom. Ukoliko ste sami, sigurna sam da ćete ovu nedelju zapamtiti kao jednu od lepših tokom leta, ako ne i kao najlepšu u ovoj godini....Divni momenti, provod, uživanje, mnogo kretanja, izlazaka, mnogo nasmejanih lica oko vas....i naravno – mnogo emotivnih prilika. Samo čekaju ka kojoj ćete otvoriti svoje srce....

Posao

Pripremite se za jednu brzu i živu nedelju kada je posao u pitanju. Biće tu nekih dobrih poslovnih prilika za vas, biće tu i mogućnosti da napravite dobar dogovor....Na primer – nezaposleni u ovih nedelju dana mogu dobiti vrlo povoljnu poslovnu priliku za sebe......Samo vi nemojte da preterano žurite kada su obaveze u pitanju, jer postoji zaista velika šansa da napravite ozbiljniji propust ili grešku. Znači, više se fokusirajte na ono što radite, da ne biste posle morali da ispravljate ili slušate pridike.

Novac

Neke novčane obaveze dospevaju baš u ovoj sedmici. Nemojte da zaboravite da ih platite!

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnosti manjih povreda.

Hrana

Lagane čorbice od povrća fenomenalno će vam odgovarati u ovim toplim danima. Vratiće vam snagu i energiju a neće opterećivati vašu probavu. Ovo nisu dani za brzu hranu, za grickalice, za previše slatkiša – zasladite se voćnom salatom ili nekim zdravim kolačem ili tortom od kombinacije semenki i voća.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ništa vam ne smeta i ne onemogućava vas da provedete jedan baš fin i opušten mesec sa voljenom osobom. Energija između vas dvoje će se popraviti, lakše ćete se razumeti, više uživati zajedno, a ne bi me iznenadilo da svaki čas nekuda lutate – ili po nekim kraćim putovanjcima, ili ako ništa drugo – da skoknete na po koje društveno dešavanje. Jedini problem koji se može dogoditi jeste onaj koji ćete vi napraviti – i to sakrivanjem nekih stvari od partnera. Istine mogu imati neugodan običaj da tokom avgusta same izađu na videlo, pa ukoliko baš ne morate – nemojte čuvati stvari za sebe....Čak ni u varijanti belih laži. Šta jeste – jeste, šta nije – nije i nema glava da vas boli. U drugom delu meseca ćete baš biti jedan skladan tim – gde vi okom, tu druga strana skokom....i obrnuto. Oni koji su slobodni neka spreme osmehe, šarm, harizmu i komunikativnost – lako ćete privlačiti poglede suprotnog pola i bez po muke ostvarivati nova poznanstva. Biće dosta strasti i vatre, biće dosta leptirića i zaljubljivanja....

Posao

Oni koji sarađuju sa vama neka pripreme živce, jer će im definitivno biti potrebni u prvom delu avgusta. Vi ćete biti u fazonu „lako ćemo“ i verovatno ćete kasniti sa svim obavezama. Kada budete „pritisnuti“ kritikom i prebacivanjem, izvlačićete se na šarm, a ukoliko to ne upali – raspravljaćete se sa tolikim žarom kao da ste stopostotno u pravu. Drugi deo avgusta će vas malo smiriti, shvatićete da nema više igranja i da morate ozbiljnije prionuti na posao. Solidan mesec za vaše finansije.

Zdravlje

Uglavnom dobro zdravlje. Odgovaraće vam da budete više u pokretu, fizički aktivni. Drugi deo meseca može doneti manje probleme sa stomačnim delom.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs