Razmišljate o poslovnoj ponudi koju vam je dao neko od prijatelja i razmatrate načine na koje biste mogli najbolje da organizujete ovaj posao. Potreban vam je dodatni finansijski podstrek, i spremni ste čak i na malo rizika. Opterećuje vas nerešena situacija sa jednom osobom. Ukoliko je to emotivni partner, vreme je za razgovor.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Dobar odnos i Venere i Marsa prema vašem, ali i partnerskom znaku daje mogućnost da kroz jačanje strasti „ispeglate“ neke sitne nesporazume kojih može biti u većoj meri u ovoj nedelji. Oko nekih situacija ćete se „kačiti“, možda će vam biti teško da se dogovorite – ali sve će to nekako otići u drugi plan kada se vruće i strasne varnice pokrenu već pomalo zaboravljenu hemiju između vas dvoje. Slobodni Blizanci – Venera se seli u vaše polje ljubavi i zabave – pa gde ćete bolji period da se dobro provedete, flertujete i osvojite nečije srce? A možda se neki od vas okrenu i ka prošlosti.

Posao

U prvom delu nedelje ćete pokušavati da jurite i naravno – napravićete gomilu grešaka i propusta. E u drugom delu sedmice ćete pokušavati da to ispravite – a to baš i neće biti lagan posao. Takođe, jedna ponuda i to prilično ozbiljna i povoljna po vas dolazi, ali da biste napravili konkretan dogovor, morate se istinski potruditi i uložiti mnogo strpljenja. U suštini, ova nedelja vas „tera“ da ispravite greške, da se potrudite više nego ikada do sada – ali isto tako obećava i nagrade koje će uskoro biti pokrenute.

Novac

Teret pravilnog baratanja finansijama i čupanja iz troškova i dugova biće potežak za vas u ovoj nedelji.

Zdravlje

Moguća problematika sa kožom, peskom u bubrezima, urogenitalnim traktom.

Hrana

Nešto ste mi malo na kraj srca i nervozni ove nedelje, pa je itekako moguće da ćete češće nego inače posezati za brzom hranom ili konzumirati grickalice u većoj meri. Ako ništa drugo, makar uzimajte više tečnosti, naročito čajeva – od peršuna, maslačka ili kukuruzne svile.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Još od kraja septembra krenuli su negativni momenti između partnera i vas. Iako ste neke situacije rešili, ipak će se tokom oktobra pokazati da je to rešavanje bilo površno, ili da ste praktično – samo problem gurnuli pod tepih. To ne znači da ih sada ne možete uspešno privesti kraju, ali će vam svakako trebati više vremena i živaca za to. Generalno gledano, komunikacija i odnos sa partnerom će imati velike oscilacije I zaista je neophodno da pronađete zajednički jezik po mnogim pitanjima. Sa nešto više truda – to jeste sada moguće, jer vam interesi ipak jesu isti, bez obzira na to što vam se metodi I način komunikacije razlikuju. Slobodni Blizanci – nemate neke bajne predispozicije za stabilnu i trajniju emotivnu priču. Flertovati možete, imati avanturice da, imati mnogo površnih kontakata da. Ipak, ono pravo, ta neka velika i jaka emocija moraće da ostane za drugi period….

Posao

Pa, zaista je zahtevan poslovni period pred vama. Kod mnogih će biti prisutna i neprijatna iznenađenja i promene u svakodnevnom funkcionisanju koje vam donose nervozu, a koje i utiču na vaš odnos sa kolegama. Period koji može iznedriti mnogo grešaka i propusta, i u kojem ćete verovatno morati da se više posvetite zaostaloj poslovnoj problematici, naročito papirologiji. Oktobar će obeležiti i dosta žurbe, mnogo obaveza i kratki rokovi za njihovo ispunjenje. Finansije – nisu loše, ali su troškovi pojača

Zdravlje

Imunitet vam nije najsnažniji tokom oktobra, a možete imati probleme i sa pritiskom, upalama i infekcijama. Dame Blizanci bi mogle da prošetaju do ginekologa.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs