Sa više uloženog truda i takta sa vaše strane moguće je da ostvarite zadovoljavajući kontakt sa zahtevnim poslovnim partnerom. Dogovori o poslovnom putovanju. Neko vas pomalo zbunjuje svojim ponašanjima, ali ne odustajete od komunikacije.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Partner će u ovoj nedelji svakako vrlo da vas podstiče. To bi trebalo da je super, jel da? Međutim, imamo tu jedan malecki problemčić – kad je voljeno vam biće dobro raspoloženo, ono će vas podsticati na neke super zajedničke aktivnosti, dobru komunikaciju, mnogo lepih dešavanja. Međutim, kad je dotično voljeno biće loše volje, e onda će lepo i vas da podstiče da se nešto džapate i kontrirate jedno drugom. Objasnite partneru početkom nedelje – budi fin i podstiči me na lepe stvari, jer će biti frke! Slobodni su u takvoj ludoj prepisci sa nekim i samo se čeka da se taj sudbonosni susret dogodi!

Posao

Prvo ćemo ono što je najbitnije i najvažnije – svaku situaciju ćete u ovoj nedelji rešiti u svoju korist. Sad možemo dalje – dakle, ovo vam je jedna luda nedelja gde može biti svega i svačega – i povremeno loših odnosa sa saradnicima, kolegama, šefovima. I tenzije i pritisaka i brzine od sto na sat. I kašnjenja i završavanja stvari u poslednjem trenutku. I problema sa papirima, tehnikom, nesporazuma u dogovorima. A sad ću ponoviti sa početka – svaku situaciju ćete rešiti. U svoju korist i uspešno, naravno.

Novac

Novca neće biti onda kada ga očekujete, a stizaće onda kada mu se ni malo ne nadate.

Zdravlje

Pritisak, cirkulacija, raspoloženja oscilacija (čitaj – stres). A može da padne i prehlada i temperatura.

Hrana

Blizanci će ove nedelje da nam budu super aktivni, pa vam je potrebno sve – i minerali i proteini i masti i vitamini i biljna vlakna. Potrebni su vam i ugljeni hidrati i šećeri ali u minimalnim količinama. Dakle – klopajte povrće, meso, jaja, slaninicu, a redukujte hleb i peciva i slatkiše. I bićete kao zmaj!

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Od kvaliteta vašeg odnosa sa partnerom, ali i spremnosti da se oboje posvetite jačanju veze u kojoj ste – zavisi kako ćete proći kroz prvu polovinu meseca. Oni parovi koji žele da grade i stabilizuju svoj odnos – imaju odlične prilike da se dodatno povežu i odgovornije postave jedno prema drugom. S druge strane – oni parovi koji su već u fazi zahlađenja, sada će produbiti i proširiti distancu koja ih razdvaja. I za prve i za druge – druga polovina januara je bolja, jer donosi više poleta, živosti, raspoloženja. Moguće je da sa partnerom odete na kraće putovanje, a ukoliko to ne bude slučaj – da makar češće izlazite i oživite atmosferu u vašoj vezi. Što se tiče slobodnih Blizanaca – vama su prve dve dekade januara baš lepo otvorene za nove emotivne prilike, pa i za konkretan ulazak u ljubavnu priču. Treća dekada meseca donosi sklonost idealizaciji, ulascima u tajne i nedefinisane ljubavne afere sa osobama sa kojima vas veže jedino strast. Veze započete u ovom periodu odlikovaće nestabilnost i razočarenja.

Posao

Poboljšanje finansija je ono što vam je na pameti i ovaj mesec svakako će doneti veliku borbu za stabilizaciju. Očekujte uspone i padove na ovom polju, a mnogi od vas će pokrenuti I dodatne poslove ili imati dopunske angažmane. Generalno gledano – poslovno je ovo korektan period za vas kada možete ispoljiti svoju kreativnost I doći u prvi plan. Januar je dobar za realizaciju vaših ideja i planova, a moguće je da vam druga polovina meseca donese i bolje pozicije na postojećem poslu.

Zdravlje

Put kroz ovaj mesec će vam oduzeti mnogo energije. Vodite računa o imunitetu, a bilo bi dobro i da proverite krvnu sliku. Moguć je manjak gvožđa. Stariji – povremene tegobe sa žučnom kesom I jetrom.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs