Nalazite se u pomalo nezgodnoj situaciji jer više kolega očekuje pomoć od vas. Hteli biste da ugodite svima, ali ste svesni da je to nemoguće. Moraćete i voljenu osobu da stavite na listu čekanja, pošto je pitanje da li ćete imati vremena za susret sa njom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Pred zauzetima je jedna dosta promenljiva nedelja u kojoj će se i vaša raspoloženja, ali i situacije sa voljenom osobom menjati bukvalno iz minuta u minut. Ovo su dani u kojima je sve moguće – i da se fantastično provedete i budete puni ljubavi u jednom trenutku, ali i da vam budu povređena osećanja pa da iz tog razloga napravite svađu ili jednostavno – zaćutite. No, suštinski – Venera, planeta ljubavi, sklada i lepote u vašem znaku uvek će na prvo mesto i pored problema ipak izbaciti ljubav....Slobodni imaju veliku šansu da se zaljube, ali i da uđu u novu emotivnu priču. Obostrana jaka privlačnost može vas u drugom delu sedmice opiti i pokrenuti zanimljiva dešavanja sa simpatijom.

Posao

Provući ćete se kroz iglene uši po nekim pitanjima. Iako će situacije delovati dosta ozbiljno, ipak je sreća na vašoj strani u ovom periodu i uz njenu pomoć – ipak će sve na kraju biti u vašu korist. Po nekim pitanjima moraćete da se suočite sa blokadama i ograničenjima, ali po drugim – kao da će se sva vrata sama od sebe otvarati pred vama. Iz tog razloga gledajte gde usmeravate svoju energiju i trud. Nemojte pred kraj nekog projekta ili dogovora početi da gubite snagu – ne odustajte.

Novac

Komplikovana finansijska situacija, ali pronalazite prava rešenja do kraja nedelje.

Zdravlje

Nervoza želuca. Manji problemi sa grlom.

Hrana

Osetljivo grlo i stomak – izbegavati hladne napitke, naročito one koji su gazirani. Prijaće vam domaća kuhinja, roštilj, grilovano povrće. Možete i malo eksperimentisati u kuhinji – pripremiti neka nova jela ili stara na nov način, koristiti više „neobičnih“ začina.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Jun će biti uglavnom korektan za one u emotivnim vezama i brakovima. Odnos sa partnerom će imati neke manje padove, dolaziće do povremenih nesuglasica – ali uglavnom ćete to uspevati da rešite bilo poboljšanjem komunikacije, bilo uvođenjem nekih novih elemenata u vašu svakodnevicu. Jedini istinski problem koji može uzdrmati vaš odnos vezuje se za neke skrivene komunikacije, tajna flertovanja ili neiskrenost, bilo sa vaše bilo sa partnerove strane. Ukoliko je ovo slučaj kod vas – pripazite na period oko punog Meseca jer su to dani u kojima bi neke neprijatne istine mogle isplivati na površinu. Slobodni Blizanci sa ulaskom Venere u njihov znak postaju pravi mamac za suprotni pol. Uživaćete u druženjima, flertovanjima, slatkoj i inspirativnoj komunikaciji sa onima koji se vrte oko vas. Doduše, neki od vas će imati tendenciju da sede na dve stolice, da kreću u paralelne odnose, ali i da pokreću površne priče zasnovane na strasti, možda i sa osobama koje su zauzete.

Posao

Vrlo interesantan poslovni mesec koji vam nudi mnoštvo novih prilika i ponuda, bilo da imate stalni posao ili ste nezaposleni i u potrazi za istim. Bićete prava osoba „od akcije“ i vaša energija privući će dobre poslovne mogućnosti i otvoriti vam mnoga vrata. Iako će i ovaj mesec doneti neke poslovne nedoumice, sa malo strpljenja i truda i uz pomoć dobrih savetodavaca – i to će se dati rešiti. Finansijska situacija vam nije blistava i morate povesti više računa o troškovima.

Zdravlje

Od vašeg načina ishrane zavisiće kako se osećate, zato obratite više pažnje na ovaj segment. U prvom delu meseca biće vam osetljivi disajni putevi. Moguće su i alergije.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs