Tokom današnjeg dana očekujte veliki broj obaveza, ali ste vi lično raspoloženi i uživaćete u ovoj okupiranosti poslom. Komunikacijske veštine su naglašene i pravo je vreme da obavite neki važan razgovor, bilo da se on vezuje za poslovni ili za ljubavni segment.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Dobro ste vi u ovoj sedmici. Doduše, malo jurite i žurite, malo ne znate gde ćete pre i na koju stranu, ali borite se ne nekako nego vrlo uspešno sa svim. Nađe se tu prostora i za drago vam biće, doduše sve nešto leteći i u trku, sve nešto na po minut dva....Ono što je dobro jeste da se totalno kopčate po onim stvarima i pitanjima koji su vama dvoma najbitniji – da li su to finansije, da li pitanja dece ili stambenog prostora – ma nije ni važno šta je tačno, bitno je da je mir prisutan. Slobodne Device – u pokretu ste, vrlo aktivni i nije ni čudo što u svim tim vašim aktivnostima ima dosta kontakata sa suprotnim polom. Provuče se tu i po koja vrlo interesantna komunikacija i osoba....uživajte...

Posao

Razradili ste se i rastrčali, i to žestoko. Ništa vam nije teško, samo grabite i žurite da što pre ostvarite svoje ciljeve. Nekako mi se čini da se gro vaših ciljeva vezuje za finansijski segment, ali neka – i da jeste tako i da nije – na dobrom ste putu. Ovo je sedmica koja će testirati vašu sposobnost da budete na tri mesta u isto vreme....ili da obavljate više poslova. Kako ćete vi u tome uspeti, ja ne znam....ali evidentno je da hoćete. Ne stajte, samo povremeno proveravajte sebe – da ne propustite bitne detalje....

Novac

Nedelja u kojoj je sve ono što se vezuje za novac na prvom mestu....i prilivi, ali i troškovi....

Zdravlje

Problemi sa želucem i disajnim organima.

Hrana

Osetljiv probavni sistem. Neće vam baš sva hrana prijati, a posebno morate obratiti pažnju na rok trajanja namirnica. Ne uzimajte ništa što nije provereno i iskontrolisano. Potrebno vam je više tečnosti kroz kuvanu hranu, supe i čorbe, ali i kroz čajeve i blago mineralnu vodu.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Odnos sa partnerom nije ni malo loš tokom oktobra, ali ga neke sitnice mogu kvariti. Te sitnice će se uglavnom vezivati za vašu povremenu nesigurnost, nalete ljubomore, na pokušaje da proniknete da li voljena osoba nešto krije od vas. Ono što je interesantno jeste da vi partneru nećete ni otvoreno govoriti niti otvoreno pokazivati ono što se dešava u vama – uglavnom će to biti samo naznake koje će druga strana ponekad umeti da protumači, a ponekad će jednostavno preći preko njih...U suštini, vi se nećete boriti sa voljenom osobom, već sami sa sobom i tokom većeg dela meseca kao da ćete nositi neki grč u sebi i teško se opuštati. Oni koji su slobodni – oktobar vam daje mogućnosti za nova poznanstva od kojih bi jedno itekako moglo da se pretvori u ozbiljniju priču. Ovde postoji neka specifična situacija – ili razlika u godinama, ili nešto drugo što je pomalo ometajući ili usporavajući faktor, ali ovo su stvari koje se daju prevazići. Poslednjih nedelju dana u mesecu mogu doneti pravi ljubavni početak.

Posao

Mnogi vaši planovi se pokreću, dolazi do bržeg razvoja događaja i vi ćete se odjednom naći u situaciji da morate da jurite na više strana. E sad, koliko god da se jedan deo poslovnog segmenta ubrzao, sa druge strane – baš u krucijalnim momentima može doći do neke forme zastoja. Ograničavajuć faktor mogu biti finansije, pa je moguće da ćete konkretizaciju morati da ostavite za novembar, a sada da se bavite samo papirologijom i pripremom. Ne brinite, tek ulazite u pravi, odličan period za posao.

Zdravlje

Osetljivo je grlo i disajni putevi. Tokom prvih desetak dana u oktobru više obratite pažnju na saobraćaj. U tom periodu moguće su i virusne prehlade.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs