Danas će mnogi primetiti vaše drugačije ponašanje. Ovo se najviše odnosi na Device prve dekade dok su ostali uglavnom zaokupljeni svojim emocijama, bez obzira da li su u vezi ili ne. Nemarno i nonšalatno se odnose prema nekim važnim stvarima i probleme ostavljaju drugima što nije vaša karakteristika. Mnogi od vas imaju jaku želju da sve počnu od nule. Onima koji su pri kraju sa ispitima imaće sreće ako danas izlaze na ispit.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Da su trenutne okolnosti i oko vas i u vama i u vašim emotivnim relacijama bajne – pa i nisu. Da ima tenzije u sva tri segmenta – ima. Da se to može rešiti – može itekako. Možda ne možete da „popravite“ svet, ali možete da popravite i poboljšate odnos sa osobom sa kojom ste. Ovo su dani kada se možete otvoriti jedno drugom, dani u kojima možete više baciti akcenat na smeh, zabavu i neke lepe situacije. Slobodne Device – neko postoji ko vam je simpatičan, ali vi kao da se još uvek sami sa sobom niste dogovorili. Može biti značajnijih razgovora u ovoj sedmici koji će vam ipak dati usmerenje.

Posao

Sve se dešava, a ništa se ne dešava. Imate osećaj kao da ste zakucani u mestu, obavljate gomilu posla i obaveza a ni makac odatle. Onda vam naleti talas frustriranosti, pa sve batalite na neko vreme da bi već u sledećem momentu krenuli ispočetka. Iako vama deluje da je sve haotično i da ništa ne izlazi kao rezultat – budite strpljivi i ne odustajte. Od ove nedelje su naglašene promene koje će vas ipak pokrenuti. Ne zatrpavajte se obavezama ukoliko znate da ih ne možete završiti na vreme.

Novac

Nervoza zbog finansija.

Zdravlje

U ovoj nedelji ćete otkriti kod sebe milion i jednu boljku. Naravno, ni jedna neće biti realna.

Hrana

Malo ste redovni, malo preskačete obroke, malo jedete malo a onda malo jedete puno. Uhvati vas neizdrživa glad u kasnim noćnim satima, pa onda vršite atak na frižider i na grickalice. Nije ni čudo što u ovoj nedelji imate probleme sa varenjem.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ko ne bude tražio svađu sa emotivnim partnerom – neće je ni pronaći. Ko bude želeo da u svakom trenutku razgovara sa voljenom osobom o bilo kojoj prijatnoj, neprijatnoj ili čudnoj situaciji – imaće odličnu komunikaciju tokom celog aprila. Ko se bude trudio da razjasni nedoumice, da pokaže emociju i bliskost – isto će dobiti zauzvrat. Naravno, postoje i one druge situacije i druge osobe – koje će povremeno upadati u nervozu i težiti da na neki impulsivniji način deluju prema voljenoj osobi – za vas možemo reći da bi bilo mnogo bolje da ovakav način funkcionisanja preskočite, i zbog partnerovih i zbog svojih živaca. Slobodne Device – postoji šansa da vam se više osoba tokom ovog perioda dopadne. Ne savetuje vam se impulsivni ulazak u neku priču, pogotovo ako je on baziran samo na strasti i hemiji. Dajte sebi malo vremena da proverite da li je ovo neko ko zaista zavređuje vašu pažnju.

Posao

Prvih desetak dana aprila će doneti osećaj frustriranosti, napetost i možda velike promene u poslovnom segmentu koje vam i mogu ali i ne moraju prijati. Kako god bilo – tek ulaskom u drugu dekadu meseca i na dalje – shvatićete da je sve ovo bilo više nego pozitivno po vas i od tog momenta ste u punom radnom fazonu. Kakve god da su okolnosti – vi ćete imati posla. Od vas će se očekivati veliko, najpre mentalno angažovanje i posvećenost projektima i poslovima koji se u ovom periodu rađaju.

Zdravlje

Nepovoljni zdravstveni aspekti vezuju se samo za prvu dekadu meseca. U tom periodu se više pričuvajte, i od prehlada ali i od mogućnosti za povrede.

 


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs