Samo vam nije jasno kome je palo na pamet da subotu proglasi radnim danom, i još vam na sve to natovari obaveze sa kojima ne znate šta ćete. Ni gde ćete pre. Ako zaista ne radite danas, onda budite sigurni da ćete morati da završavate neke posliće koje niko drugi ne može da uradi. Ohladite glavu i pristupite nametnutim obavezama metodično, više će vam vremena ostati za provod ako požurite.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

U poslednje vreme ste skloni da, iako iz najbolje namere – napravite grešku ili povučete potpuno pogrešan potez prema voljenoj osobi. Što više budete planirali i kalkulisali, već su šanse da se sapletete – jedino što vam u ovom periodu ide u prilog jeste što emotivno, srcem osećate partnera. Zato nemojte funkcionisati iz glave, nego iz duše. Na taj način postoji velika šansa da napravite prave i pozitivne pomake sa osobom koju volite. Slobodne Device – šansa da preko prijatelja, poznanika, društvenih dešavanja – upoznate osobu koja će vas na prvi pogled zaintrigirati i očarati.

Posao

Iako imate osećaj da u mnogim stvarima kasnite, ipak će se na kraju pokazati da stižete baš u pravom trenutku. Kočnice sa kojima se u ovim danima susrećete imaju svog smisla, a uostalom – one će biti prisutne samo u početnoj fazi – već nakon toga imate ogromnih prilika da realizujete ono što želite. Nečija podrška vas baš u ovoj nedelji može izuzetno pogurati u onom pravcu koji je pravi za vas. Imate uticajne prijatelje kojima je sada u interesu da vam omoguće da napredujete.

Novac

Nema većih turbulencija na polju finansija, osim ako vi ne budete previše opušteni.

Zdravlje

Proverite vid. Blage stomačne tegobe, najverovatnije zbog preosetljivosti i nervoze.

Hrana

I na dalje vam stoji potreba da unosite više kuvane, barene, dinstane hrane. Manje mesa, a više povrća, ribe, voća. Začini i premasna hrana sada će uticati vrlo negativno na vaše varenje, ali i na osećaj težine i nadutosti.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

I kod zauzetih Devica će druge životne sfere imati prioritet u odnosu na emotivnog partnera. Bićete više posvećeni poslovnom segmentu, kao I kontaktu sa prijateljima dok će voljena osoba strpljivo čekati da joj posvetite pažnju. Ovo strpljenje može biti na izmaku u drugom delu meseca, pa bi bilo fino ukoliko želite da izbegnete rasprave I tenziju da ne stavljate partnera baš na poslednje mesto. Moguće je da tokom jula dođe do nekog zajedničkog, kraćeg putovanja što bi prijalo I vama dvoma, ali I stabilnosti vaše veze. Sada imate priliku da ispravite propuste koje ste načinili kada je voljena osoba u pitanju….i naravno, da se potrudite da ne napravite nove greške. Slobodne Device – tokom celog jula aktuelni su bivši partneri i obnova kontakta sa njima. No, mnogo jače je postavljeno novo poznanstvo u trećoj dekadi meseca koje bi zaista moglo da vam ulepša ove julske dane.

Posao

Imaćete mnogo sreće i olakšanih okolnosti po pitanju posla, što ne znači da u julu nećete morati da se suočavate sa mnogobrojnim preprekama, kašnjenjima ili ponavljanjima. No, ipak je važno da će Venera u polju karijere raditi svoj posao na pravi način, donoseći vam dobre poslovne prilike, korektan kontakt sa nadređenima, a nekima od vas čak i napredovanje. Takođe, pomoći će da sve ono čime se budete bavili u julu bude okončano na vaše zadovoljstvo, bilo to vašim trudom i učešćem, bilo spletom okolnosti.

Zdravlje

Bavićete se rešavanjem zdravstvenih pitanja koja ste zapostavili, gurnuli u drugi plan. Kod starijih Devica češće će se aktivirati hronični zdravstveni problemi.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs