Dan kao stvoren za ostvarivanje vaših planova. Možda ćete čak u jednom delu osetiti monotoniju, jer se sve odvija bez ikakve problematike. Sa jednom osobom se lako uklapate i prija vam pažnja koju vam posvećuje. Ipak, ne žurite i puštate da se druga strana otvori i pokaže šta zaista želi od vas.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Aktuelan je neki blagi zastoj u vašim bitnim emotivnim relacijama. To ne znači da je stanje vaše veze loše, već da je potrebno nešto promeniti da bi se odnos poboljšao ili digao na viši nivo. Pravi je trenutak da tokom ove sedmice napravite neki zaokret, da iznenadite partnera (a možda i sebe) predlogom koji bi naišao na odobravanje druge strane. Opustite se oboje, više uživajte u životu. Slobodni pripadnici ovog znaka – za vas ovo nije period dubljeg vezivanja za bilo koga, ali zato jeste nedelja u kojoj se možete dobro provesti, okružiti se novim i zanimljivim ljudima i uživati u dešavanjima, pa i u pomalo flertovanja. Bitno je da se vi osećate dobro....

Posao

Iznenađujući obrti u situacijama koje su vam poslovno bitne. Takođe, do vas mogu stići informacije i vesti koje će vas prodrmati, možda i uznemiriti. Ne donosite odluke u ovakvim, impulsom i nervozom obojenim momentima. Ne, ne mora da znači da će ovi obrti biti samo negativni, ne. Kod nekih od vas oni će doneti konačan kraj bitnih pitanja ili onih koji se vezuju za papirologiju. Moći ćete da odahnete. Neko vam nudi mogućnost promene radnog mesta ili pozicije – razmislite dobro o tome.

Novac

Finansijske nedoumice prisutne su maltene na dnevnoj bazi.

Zdravlje

Mogućnost povreda, oscilacije krvnog pritiska.

Hrana

Manjak vremena i nervoza mogu uticati na kvalitet vaše ishrane. Potrudite se da vaši obroci sadrže sve neophodne namirnice za funkcionisanje vašeg organizma i dovoljno energije. Izbegavajte brzu hranu, konzervirane namirnice i višak začina.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Partner i vi ste nekako izgubili onu nit koja vas je povezivala i biće vam potrebno vremena da je pronađete ponovo. No, i to će doći na dnevni red – malo strpljenja i više tolerancije u prvih desetak dana juna, a ostatak perioda bi već trebao da vrati stvari na svoje mesto. Ukoliko postoji neka doza nepoverenja između vas dvoje, ne ostavljajte to po strani niti gurajte pod tepih – vreme je da popričate i da jednom za svagda rešite to što vas muči i opterećuje. U danima oko punog Meseca može biti pojačana tenzija u dužim vezama i bračnim zajednicama – baš u tim danima vam je neophodno da što više vremena provodite zajedno, ali kvalitetno – možda da više izlazite, više se družite ili odete na kraće putovanje koje će vas oboje opustiti. Slobodne Device – ima novih osoba u vašem životu, ali moguće je da neće doći do početka emotivne priče. Postoji obostrana zainteresovanost, ali sve će ići polako, bez žurbe i opterećenja. Pustite, neka stvari idu svojim tokom.

Posao

Poslovni segment – onako. Izgleda kao da ćete se najpre mentalno umoriti od nedešavanja, od dosadne svakodnevice i obaveza, od čekanja da se neke situacije promene, od sporih i napornih osoba koje su oko vas. Malo je verovatno da tokom juna može doći do ozbiljnijih, bar ne onih pozitivnih pomaka koje priželjkujete. U suštini, mesec je kao stvoren za odlazak na godišnji odmor – ukoliko vam i obaveze i nadređeni budu dozvolili da se „izvučete“. Finansije – standarno, čas gore, čas dole.

Zdravlje

Zabrinutost za zdravlje nekog od članova porodice. Vi lično – svaki čas će vas nešto boluckati, probadati, žigati, smetati vam – no, ništa ozbiljnije vam se neće dogoditi po pitanju zdravlja.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs