Okupirani ste velikim brojem obaveza, pa nećete stići ni da se kao čovek poradujete tome što sve uspešno završavate. Taman stavite tačku na jednu stvar i odmah prelazite na sledeću. Ne žalite truda, sve ovo ćete uspeti da naplatite, ako ne danas, a ono u narednim danima. Malo ste umorni.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

I kod vas je u ovoj sedmici ljubavni šareniš. Zaista ima prostora za divna dešavanja i momente totalno opuštene atmosfere pune uživanja, ali na žalost – ima mogućnosti i za druge,ne baš tako lepršave i fine trenutke. Naime, partner vam može zamerati i ono što treba i ono što ne treba, „kačiti“ se i za krupnice, a još više za sitnice – svako malo će mu nešto smetati i vrlo često će „zatalasati“ mirnu atmosferu. Još ako vas uhvati u nekoj manjoj ili većoj laži ili prikrivanju informacija – e tek će onda biti džumbusa. Slobodne Device – jedna komunikacija se lepo razvija i ne treba žuriti. Pustite neka ide, polako ali sigurno

Posao

Poslovna dešavanja će vam svakako začiniti ovaj period. Da ne kažem „zabiberiti“…..Vi kao vi ćete biti super, ali ništa oko vas neće biti baš normalno,mirno, funkcionalno. Kao da vas je neko ubacio u mašinu za veš i uključio centrifugu i vi sad pokušavate da se snađete. Već početkom nedelje mogu krenuti da stižu informacije i vesti koje nikako ne idu na ruku vašim planovima i onome što ste vi naumili. Poslovno okruženje će biti dosta uzavrelo, vi ćete pokušavati da rešite neke situacije, ali bez ikakve pomoći drugih.

Novac

Prvi dani ove sedmice donose pojačane odlive novca.

Zdravlje

Morali biste da budete dosta obazrivi u ovom periodu. Osetljivi ste i pod stresom.

Hrana

Od ove nedelje mogli biste da u ishranu uvedete vise mleka i mlecnih proizvoda, narocito starih sireva, kajmaka, grčkog jogurta. Generalno – uživaćete u ovom periodu u hrani, piću, dobrom društvu i druženju sa osobama koje su vam drage.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ovaj mesec bi mogao da partnera i vas poveže u dosta većoj meri nego do sada. Biće tu i lepih, strasnih momenata ali biće i dosta nekih zajedničkih dešavanja. Od planova, do bavljenja vašim odnosom, više druženja, više volje da pronađete zajedničku zabavu i ono što vas opušta. Povremeno će dolaziti do situacija koje će na kratko zatalasati vašu priču – a mogu se vezivati za materijalnu sferu, za obostranu nervozu zbog lične problematike, a u najkomplikovanijem slučaju – za neke tajne ili nerešena pitanja koja će svako malo izlaziti na dnevni red. Ne mogu da kažem da ćete biti u potpunosti mirni, ali ćete dosta dobro „izgurati“ januar. Trudite se da neke neugodne momente razrešite razgovorom, bez nervoze. Slobodne Device – niste bez emotivnih šansi tokom ovog perioda. Vaše polje ljubavi i zabave je vrlo aktivno i neka dešavanja vas mogu iznenaditi. Moguć je „brzinski“ ulazak u strasnu emotivnu priču.

Posao

Ako uspete da se odmorite i napunite baterije u prvih desetak dana januara – odlično. Jer, već nakon tog perioda sledi vam rolerkoster poslovnih dešavanja i mnoštvo obaveza koje vam neće dozvoljavati da se opustite. Biće ovde i nekih iznenadnih ponuda – bilo za promenu u okviru firme u kojoj radite, bilo nešto potpuno novo – šta god da je, vredelo bi razmisliti o tome. Finansijskim prilivima ćete uglavnom biti zadovoljni i ovde može biti prijatnih iznenađenja. Odnos sa kolegama neće baš uvek biti sjajan.

Zdravlje

Zdravlje vam i nije baš najjača strana tokom januara. Imunitet je slabiji zbog velikog energetskog odliva i biće vam potrebno više odmaranja, pravilna ishrana i dosta kretanja.

 


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs