I današnji dan donosi gomilu stvari kojima se morate posvetiti, ali ćete sve uspevati da završite na jedan lagan i opušteniji način. U dosta ste dobrom raspoloženju i zbog emotivne situacije – moguće je da vas očekuje susret sa voljenom osobom i jedva čekate da je vidite.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Definitivno je došao red i na vas da se zaljubite. Ulazak Marsa, Venere i Sunca u vaš znak i polje ličnosti otvara pred Devicama mnogobrojne ljubavne prilike, bez obzira na to što vam to sada možda i nije prioritet. No, bojim se da se nebo trenutno ne vodi niti vašim željama niti vašim prioritetima – pripremilo vam je jednu vrlo zanimljivu ljubavnu dogodovštinu a vama ostaje samo da u njoj uživate. Oni koji su u bračnim ili emotivnim vezama – ovo je vreme da se više otvorite prema voljenoj osobi i da iz vas izađu mnoge stvari koje ste do sada čuvali samo za sebe. Ne postoji razlog za zabrinutost – partner ima razumevanja za vas i zajedničkim snagama učinićete ovu sedmicu lepom i podsticajnom po oboje.

Posao

Poslovne prilike od ove nedelje kreću na bolje. Imaćete konkretnije razgovore i sa saradnicima, a posebno sa osobama od autoriteta i neke od ovih priča će vas pokrenuti i otvoriti vam vrata koja su do sada bila zatvorena. Vreme je da preuzmete i inicijativu u svoje ruke – pokrenite pitanja koja su vam bitna, pa bilo da se ona vezuju za finansijski segment, za promenu radnog mesta ili za bolje uslove rada. Shvatate da neke situacije koje su vas do sada kočile, polako nestaju pred vama...

Novac

Lakše ćete privlačiti povoljne finansijske prilike.

Zdravlje

Obratite pažnju na želudac. Promenite nešto u načinu ishrane.

Hrana

Neke namirnice vam neće odgovarati i osećaćete problem sa varenjem i nadutošću. Bilo bi dobro da više ishranu bazirate na namirnicama biljnog porekla i izbegavate veće količine brze hrane, grickalica, suhomesnatih proizvoda i nezdravih šećera.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Sa partnerom se ništa spektakularno neće dešavati, ali isto tako – neće biti ni neke posebne bliskosti između vas dvoje. Kod vas će biti primetno nezadovoljstvo, koje ćete uporno potiskivati, ne želeći da uzdrmate prividni mir koji je trenutno prisutan. No, moguće je da će u nekim momentima ipak dolaziti do erupcije nezadovoljstva, rasprava koje će biti potaknute bukvalno nebitnim sitnicama. Neke Device će u ovom periodu izlaz iz partnerske krize i loše komunikacije potražiti u tajnim aktivnostima – dopisivanju, flertovanju, a neki od vas – i u konkretnom ulasku u tajnu ljubavnu priču. Oni koji su slobodni tokom celog avgusta će imati ljubavne prilike – bilo da ćete vi biti inicijator dešavanja sa suprotnim polom, bilo da ćete privlačiti udvarače i one koji bi želeli da vas osvoje. Klonite se, ukoliko je to moguće, emotivnih priča sa osobama koje su zauzete jer biste se posle početne, vatrene faze, mogli grdno razočarati. Venera u vašem znaku će privući ljubavne šanse – vaše je samo da odaberete one prave za vas.

Posao

Osećaj neispunjenosti i nemogućnosti da pokrenete dešavanja u pravcu koji želite, pratiće vas tokom većeg dela ovog meseca. Toliko obećanja, toliko tapšanja po ramenu, toliko kontakata sa važnim ljudima i onima od uticaja, toliko vašeg rada i truda – a opet sve stoji ili ide brzinom puža. Nemojte očajavati, za sve postoji pravo vreme, a vreme za velike poslovne promene tek će se otvoriti pred vama. U drugom delu meseca vam sleduje povećanje obaveza i mnogo više časova provedenih na poslu.

Zdravlje

Bićete nešto „na pola“ i što se energije i imuniteta i zdravlja tiče. Više se krećite, hranite se zdravije, odmarajte se. Potreban vam je i mentalni odmorAutor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs