Drago vam je što ste uspeli da se uklopite i na poslovan način komunicirate sa nekim osobama koje inače baš i ne „mirišete“. Ipak, niste u potpunosti makli nervozu od sebe i moguće je da ćete se postavite pomalo arogantno prema osobi do koje vam je stalo.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ne odustajte od pokušaja da poboljšate odnos sa voljenom osobom i da se uskladite u komunikaciji, mada se mora priznati da će u ovoj sedmici to biti prilično zahtevan zadatak. Ne savetuje vam se da se povlačite u sebe, da ćutite i da puštate da se sve reši samo od sebe, jer se to neće dogoditi. Više razumevanja, više tolerancije i naravno – više emocija....i sve će se srediti ako ne pre, a ono u danima vikenda. Slobodni pripadnici ovog znaka – zatvorili ste se i sada je jako teško dopreti do vašeg srca. A mora se priznati da pokušaji postoje – i to verovatno od strane više osoba. Ako vam je u mislima neko ko ne živi blizu vas, razmislite da li biste se dobro snašli u toj priči i da li je to uopšte za vas....

Posao

Čini vam se da se vrtite u nekom začaranom krugu – pokušavate da razrešite pitanja koja već dugo nosite u sebi, pokušavate da konačno regulišete neke dogovore, pokušavate da se izborite sa papirološkim problemima koje vučete već mesecima unazad. Iako sve deluje kao da će se opet prolongirati i odložiti, ipak drugi deo sedmice daje odlične mogućnosti da makar neke stavke precrtate sa svoje liste. Za ostalo će vam biti potrebno još malo strpljenja.

Novac

Troškovi vezani za kuću i članove porodice.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede u nepažnji. Takođe – starijima manji problemi sa kičmom.

Hrana

Mladi sir, mleko, kiselo mleko, čak i kajmak – uz neki fin integralni hleb i malo po mogućstvu domaćih suhomesnatih proizvoda – i vaš prvi obrok za dan je spreman! Za ručak i večeru možete konzumirati meso ili ribu uz dodatak spanaća, rotkvica, paradajza ili cvekle.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ukoliko budete imali dovoljno razumevanja za partnera, ukoliko smanjite svoju krutost, budete više prilagodljivi i date veću podršku osobi koju volite – ovo i neće biti toliko loš period za vas. Razumevanje je sada neophodno, jer voljena osoba nosi neku unutrašnju nervozu tokom većeg dela ovog perioda i biće jako preosetljiva – pa će joj samim tim biti potrebno da je shvatite i pomognete joj da ovo prevaziđe. Ćutanje i povlačenje iz situacija koje su vama neprijatne i u kojima se ne snalazite može samo isprovocirati osobu koju volite i dovesti do veće nestabilnosti, a to sigurno nije ono što želite. Od vaše posvećenosti i spremnosti da razumete i podržite partnera zavisiće i mir u vašem odnosu. Slobodni Jarčevi – za vas je ovo dobar period jer će emotivnih prilika biti tokom većeg dela meseca. Nemojte propustiti nekog novog ko vam se pojavljuje samo iz razloga što ste još uvek čvrsto vezani za prošlost i ne želite da je pustite iz svojih misli. Budite otvoreniji i ljubav će doći.

Posao

Za neke veće promene u poslovnom segmentu trenutno ne postoji prostor i malo je verovatno da će se napraviti korak napred u junu mesecu. Svoje planove ćete morati da odložite ili da sačekate da se nešto samo od sebe reši, što je teško da može biti sada. Međuljudski odnosi će vam povremeno zadavati nervozu, i to najpre sa osobama koje se potpuno neopravdano postavljaju kao autoriteti i pokušavaju da vam sole mozak. Ne padajte na provokacije i ne uplićite se u prepucavanja sa drugima.

Zdravlje

Većim delom juna ćete biti nešto „na pola“ – i što se energije i što se imuniteta tiče. Promenite nešto u načinu ishrane, više se krećite i tražite prostor za dovoljno opuštanja.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs