Zabrinuti ste kako će se na dalje odvijati situacije po jednom pitanju koje vam je bitno. Nemate razloga za uznemirenost, sve će se rešiti brže nego što ste to mislili. Sa voljenom osobom porazgovarajte otvoreno, jer ćete na taj način prevazići neku sitniju problematiku koja smeta vašem odnosu.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Sve se u vezi vašeg ljubavnog života sada svodi na razmišljanja, na maštanja....ili eventualno – na neke povremene susrete i avanturice. Nečeg što bi vas istinski pokrenulo i usmerilo, nekog ko bi otvorio vrata vašeg srca – za sada još uvek nema....Budite strpljivi, pozornica se polako priprema za dešavanja koja će ubrzo krenuti. Kad ste već čekali do sada, sačekajte još malo....Oni koji su u vezama ili bračnim zajednicama – možda će u prvom delu sedmice sve ići nekako čudno, navrat nanos...možda će biti i tenzije u odnosu sa voljenom osobom....ali ipak bi u danima oko vikenda stvari trebale da počnu da se odvijaju nekim finim i opuštenim tokom....

Posao

Koliko god vam sada izgledalo da promene i rešenja u poslovnom segmentu ne postoje kada ste vi u pitanju, to je samo trenutna perspektiva. Budite strpljivi još malo, već od sledeće sedmice sve će krenuti da se raspetljava a onda ulazite u period od mesec i po dana koji će vas dovesti do vašeg cilja. Generalno gledano – pred vama je sedmica koja će biti ispunjena kontaktima, dogovorima, razgovorima – informacije će vas bombardovati sa svih strana pa vodite računa da se dobro organizujete.

Novac

Očekuje vas još jedna tura neprijatnih troškova....

Zdravlje

Manji problemi sa kolenima i zglobovima.

Hrana

Opet ste upali u dane kada vam je ishrana prilično svedena a to ne bi smeo da bude slučaj. Ne preskačite voće i raznorazno povrće u bilo kojoj varijanti – kao prilog, glavno jelo ili u salatama. Počastite sebe par puta nedeljno sladoledom ili parčetom voćnog kolača.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Da bi se u vašim emotivnim i bračnim relacijama sve sredilo, ispeglalo i došlo u neku normalu – vi ćete morati da budete mnogo otvoreniji za predloge od strane partnera, da prihvatite planove druge strane i da se zajedno otisnete u avanturu. To može biti putovanje, može biti promena u vašem odnosu od koje ćete na početku zazirati, ali ćete ubrzo shvatiti da je odlična za vas kao par. Prosto – budite otvoreniji i sve bi trebalo da krene nekim finim tempom kod vas dvoje. Kod vašeg znaka trenutno postoji samo jedan pravi problem – a to je mogućnost ulaska u tajni odnos, ili ako ste već u nečemu tog tipa – znatno pojačanje brojnosti susreta, mnogo strasti i opijajućih momenata. Sve je to divno i krasno, ali ipak morate razmisliti šta je ono što istinski hoćete – da zadržite postojeći odnos ili – da li ste spremni da od ovog tajnog odnosa napravite javni (a šanse za to postoje od ovog meseca pa do kraja godine). Slobodni – u drugom delu meseca obavezno na put, obavezno u neke ljubavne akcije! Biće pravih prilika za vas!

Posao

Potreba za promenama će biti izuzetno jaka. Dobićete mnogo obećanja, mnogo nagoveštaja, mnogo „evo sad će samo što nije“ ali realno gledano – tek u drugom delu meseca postoje neke ozbiljnije šanse da se te promene konačno i dogode. U fokusu će kod vas sada biti finansijski segment – neka bitna opterećenja ćete uspeti da rešite, ali sa druge strane – postoji šansa da se otvore novi „frontovi“, pa morate biti oprezniji sa raspoređivanjem priliva. Pojačaće se saradnje sa stranim firmama i strancima.

Zdravlje

Iako će zdravlje biti dosta dobro, primetno je da ćete tokom celog meseca biti pa....malo osetljivi. Naročito na stres i stresne situacije.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs