Iako u suštini tokom ovog dana nemate neke neprijatne situacije, nikako ne uspevate da sebe smirite i da se opustite. Imate osećaj da će vam u poslednjem momentu nešto pokvariti planove. Nemojte propustiti da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ako imate partnera, bilo bi zaista dobro da ga se povremeno setite. Čini mi se da se vaša pažnja trenutno vrti samo oko posla, obaveza, novca, planova, prijatelja – a da voljeno vam biće negde u pozadini pokušava da skrene vaš pogled na sebe. Može doći do problema u komunikaciji, čak i do svađe do sredine nedelje, a ako tada ne shvatite da je potrebno da zaista čujete voljenu osobu, vrlo lako se može dogoditi da vam ona okrene leđa....makar na kratko i povuče se u sebe ili u svoje društvo. Oni koji su slobodni – jedna komunikacija se lepo razvija i koliko god da ste vi svesni da je malo verovatno da tu može biti ozbiljne i stabilne ljubavne priče, ipak vas vuče da nastavite i prepustite se.

Posao

Pokušavaće da vas slome, da vas savladaju, da preokrenu vaše mišljenje i pridobiju vas za sebe. Naravno da neće uspeti. Svaka vrsta napada, pritiska na vas sada će se samo odbiti. Doduše, u kratkim momentima sve ovo vas može onespokojiti, zablokirati, naterati vas da se zamislite, ali na svu sreću ništa vas istinski neće zaustaviti. Znate da ste u pravu, imate jasan cilj pred sobom i ka tom cilju idete nepokolebljivo i bez ikakvih nedoumica. Dobri ljudi, vaši ljudi – vas drže i guraju napred....

Novac

Ako vam zatreba pomoć – mnogi će se udružiti da vam pomognu kada zagusti....

Zdravlje

Jeste jaki, ali niste nesalomivi. Mogući problemi sa kičmom, kolenima, zglobovima, stomakom.

Hrana

Obroci su vam u ovoj nedelji vrlo neredovni. Ili nemate vremena da se hranom bavite ili nemate nešto naročito apetita. A sada vam je baš potrebno da budete maksimalno odgovorni u ovom segmentu. Ne zaboravite na onu čuvenu "snaga na usta ulazi".

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Neke situacije se otvaraju pred vama, najpre poslovne – i vi krećete da grabite ka njima, ostavljajući partnera negde u drugom planu. Ovo ne znači da ćete se vi emotivno distancirati od voljene osobe, već da ćete sebe i ono što vi želite staviti na prvo mesto, što može dovesti do premalo zajedničkih momenata ili do toga da kada ste zajedno – vi ste okupirani svojim mislima i planovima, a voljena osoba se oseća izostavljeno. Šta više, partner će vam prigovoriti da ste oko sebe postavili zid, mada vi to uopšte ne doživljavate na takav način. U suštini, kvalitet vašeg odnosa sada zavisi od toga koliko ćete vi imati vremena, volje i prostora da osobu koju volite pustite blizu sebe.....Oni koji su slobodni imaju više prilika da tokom ovog meseca otpočnu ljubavnu romansu, čak i ako je uopšte nisu planirali niti razmišljali o ljubavi. No, bojim se da život ne čeka momente kada smo mi spremni, već one u kojima je pravi trenutak da se stvari dese. Jedan od tih pravih trenutaka sada se priprema i za vas....uživajte!

Posao

Malo vi sami, a malo okolnosti – polako pripremaju teren za nove poslovne aktivnosti i nove poslovne prilike koje će uskoro krenuti kod vas. U ovom mesecu savlađujete prepreke jednu po jednu, uz nesebičnu podršku onih koji u vas veruju. Neki odnosi mogu na trenutak doći u cajtnot, neke se stvari mogu zablokirati, zakočiti – ali ovo nisu trajne situacije i vi ćete uspeti da ih rešite. Vaše strpljenje se hoće isplatiti, a pozitivne pomake tokom oktobra već možete videti na polju finansija.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, a naročito je osetljiv lumbalni deo. Takođe, tokom oktobra, naročito u drugom delu meseca – bićete osetljiviji i skloni prehladama.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs