Energija ovog dana vam ne odgovara, jer budi u vama nesigurnost, nervozu i preterana razmišljanja i brige. Pokušajte da potisnete ovo i da funkcionišete korektno kada su vaše obaveze u pitanju. Svesni ste da morate razgovarati sa voljenom osobom o nekim pitanjima.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Osećate veliku nežnost – ali ćete je malo pokazati. Osećate veliku strast – ali ćete je malo dati. Sami sebe kočite i sputavate, a verovatno samo vi znate zašto je to tako. Možda zato što niste sigurni šta je voljenoj osobi u ovom trenutku potrebno da bi sve funkcionisalo kako treba. Čudan vam je partner nešto, drugačiji nego obično. Možda se zbog toga te vaše kočnice uključuju....Slobodni Jarčevi – tu je neko ko ume da vas dotakne. Ne fizički, to je sada manje važno. Ume da vas dotakne u dušu i da probudi u vama osećanja za koja ste mislili da ste ih davno zatrpali. Lepo je ovo, uživajte malo...

Posao

Čini vam se da sve mora na teži način. Na korak po korak i na kašičicu. Za mnoge stvari koje želite da pokrenete zaista je potrebno vreme, shvatite da je ovo jedan proces u kojem se trenutno nalazite i da je jedini i pravi način da pustite da stvari idu kako idu. U međuvremenu – pričajte, dogovarajte se, sastančite, kontaktirajte – sve je ovo neophodno i potrebno i važno. U suštini, slažete deliće slagalice u jedan veliki mozaik koji će tek pokazati svu svoju vrednost.

Novac

Iako je došlo do nekog poboljšanja na polju finansija, još uvek vam ovo ne uliva sigurnost i stabilnost.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, kostima, zglobovima, reumom.

Hrana

Vi u ovoj nedelji malo mrljavite, a malo izvoljevate. Tražite ono što nema, a baš vam se ne jede ono što je spremljeno. Eto, kad bi bilo nekih palačinki....to biste možda i klopali. Preživećete i bez palačinki – uzmite neko kiselo mlekce, sir, piletinu, cveklu, spanać....ništa ni tome ne fali...

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Pomračenje Meseca se dešava u vašem partnerskom polju 10-og januara i značajno je za vas u smislu da otvara vrata novoj fazi u odnosu sa partnerom. Oni Jarčevi koji imaju stabilne emotivne relacije ulaze u period u kojem mogu podići odnos sa voljenom osobom na viši nivo. Oni parovi koji su i inače nestabilni i u čijoj vezi vlada nerazumevanje i pritisak – mogu prilično teško podneti ove dane koji će aktivirati rasprave, pa čak u nekim slučajevima dovesti i do prekida. Još jedan momenat koji donosi napetost jeste tokom poslednjih nedelju dana januara i najpre će pogoditi one Jarčeve koji sumnjaju u vernost voljene osobe ili koji nešto kriju od iste. Slobodni pripadnici ovog znaka okrenuće se druženju i prijateljima. Iako nećete prizivati ljubav, ona će vas ipak pronaći – najpre u drugom delu meseca. Da li će ovo biti baš ona prava priča koju priželjkujete ili kratkotrajno zadovoljstvo – to će već pokazati vreme. U svakom slučaju – neko interesantan i po vašoj meri se hoće pojaviti, a dalje ćemo videti kako će se to razvijati….

Posao

Mnogo planeta u vašem znaku početkom januara svakako najavljuju da ste u značajnoj poslovnoj fazi i u periodu u kojem biste trebali da izbijete u prvi plan. Imate i odlične ideje i planove – neke od njih ćete uspeti da pokrenete tokom prve polovine meseca ili bar da stupite u kontakt sa osobama koje bi vas mogle pogurati i pomoći vam. Vaši poslovi na dnevnoj bazi će se uglavnom odvijati bez velikih prepreka, osim u poslednjoj nedelji meseca koja može doneti žurbu i povećan nivo nervoze.

Zdravlje

Morate pronaći više vremena za odmor, naročito u drugom delu meseca. Ne iscrpljujte se, ne forsirajte svoje snage do krajnjih granica. Moguć je pad imuniteta.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs