Neko danas može kritikovati vaše ponašanje i postupke, što ćete vi jako teško prihvatiti. Vi ste totalno objektivna osoba i smeta vam kada ste optuženi za nešto što realno niste uradili. Ili kada se umanjuje vaše učešće i vaš rad omalovažava. Možete isterivati pravdu, a možete se i povući jer način na koji radite govori više od reči. Na vama je odluka...

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Okreni, obrni – isto vam se hvata. Partnerski odnosi nisu trenutno u zoni komfora – u najblažem slučaju postoje velike oscilacije, a u najgorem – totalno razjedinjenje I distanciranost. Kad god pokušate da se približite partneru I tu distancu uklonite, nešto će se dogoditi što će vas vratiti korak unazad. Oni koji su u braku ili žive zajedno imaće češće nesuglasice I neku negativnu energiju koja će se provlačiti kroz vaš odnos. Pokušavajte da pronađete kompromisno rešenje I zajednički jezik. Slobodni Jarčevi – nekih sitnih komunikacija sa suprotnim polom I dešavanja može biti. Ipak, teško da to sada ide u ozbiljnijem pravcu.

Posao

Teško ćete se sporazumevati, dogovarati, teško ćete praviti prave konkretne zaokrete ili poboljšanja na polju posla. Komunikacijski problem će evidentno postojati sa onima sa kojima morate funkcionisati na dnevnoj bazi. Niti vi niti oni preko puta vas trenutno baš I niste spremni da se prilagodite jedni drugima pa nije ni čudo što ćete sve raditi I rešavati na teži način. Pored toga – svaki ugovor, svaki dogovor, svu papirologiju – morate vrlo pažljivo pratiti I odraditi jer postoji mogućnost većih grešaka.

Novac

Koliko god da praktično raspolažete novcem, uvek ste na granici nezadovoljstva.

Zdravlje

Obratite više pažnje na grlo I stomačnu regiju.

Hrana

Veće količine mesa, prezačinjena i premasna hrana nikako nisu za vas tokom ove nedelje. Potrebno vam je sveže povrće, sezonsko voće, med, a od mlečnih proizvoda – sir, jogurt, kefir. Možete konzumirati sve vrste povrća u neograničenim količinama, kroz salate, grilovano ili pečeno u rerni.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Problem u komunikaciji I oscilacije u odnosu sa voljenom osobom biće izražene većim delom ovog perioda. Naročito će ovo biti izraženo kod onih Jarčeva koji su u braku ili koji žive zajedno jer ćete se oboje češće vraćati na stara pitanja I nerazrešene teme što će dovoditi do napetosti I mogućih rasprava. Kod onih koji su u vezama – imaćete periode sklada I dobre energije, protkane periodima nerazumevanja I tenzije. U suštini, vaš zadatak kao para je da u ovom periodu pronađete kompromis I zajedničko rešenje po bilo kom pitanju kao I da poradite na komunikaciji I razumevanju. Slobodni Jarčevi – novih poznanstava će biti, ali u suštini – tek poslednja dekada jula vam daje pravu priliku za ulazak u stabilniju emotivnu priču. Tokom jula će se provlačiti I kontakti sa prošlošću, mada je malo verovatno da se neki odnos sada može obnoviti I biti iole trajniji.

Posao

Poslovno, jul nije ni malo loš period I pored povremenih spoticanja I prepreka koje ćete imati. Ove prepreke će uglavnom ići kroz komunikacijske probleme sa poslovnim partnerima I saradnicima za koje će vam biti potrebno više strpljenja nego inače. Ukoliko se bavite privatnim poslom, ovde stoje pozitivne promene – ulagaćete ogromnu energiju u ovaj segment I ona će vam se isplatiti. Drugi deo meseca donosi velike preokrete – I pored pritiska koji ćete trpiti, stoji vam nova jaka poslovna saradnja.

Zdravlje

Posvetite što više vremena sebi – kroz odmor, relaksaciju ali I fizičku aktivnost. Što uložite u sebe, vratiće vam se višestruko – kroz jak imunitet I dobro zdravlje.


Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs