Možda su neke poslovne okolnosti danas malo stegnute i vi ste pod pritiskom. Ipak, i pored ovoga uspevate da na pravi način odradite sve obaveze. Imate veliku podršku od strane kolega. Sa emotivnim partnerom dogovori oko nekih bitnih zajedničkih pitanja.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

U ovom periodu ni sami ne uspevate da definišete ono što osećate prema partneru. Emocije se mešaju sa nervozom, besom – u jednom momentu vam je najbitnija osoba na celom svetu, a u drugom biste najradije da ga makar na neko vreme ne vidite i ne čujete. Promenljiva osećanja i razmišljanja pratiće vas maltene tokom cele ove sedmice. Nešto je bolja situacija ukoliko poslovno sarađujete – tada ćete se lakše prilagoditi jedno drugom makar vezano za ovaj segment. Slobodni – uživate u depavanjima i u aktivnom društvenom životu. Raspoloženi ste za druženje, pomalo i za avanturu. Nova osoba u vašem životu zaintrigirala vas je možda i više od onog što biste želeli da priznate.

Posao

Nervozu koja je u prvom delu sedmice prisutna zbog kašnjenja, odugovlačenja i prolongiranja situacija koje su vam važne smeniće u drugom delu nedelje brzina, užurbanost i navrat – nanos funkcionisanje. Odjednom ćete se naći u brzini od sto na sat i u pokušajima da na vreme odgovorite na sve izazove koji se postavljaju pred vama. biće ovo užurbanih nedelju dana u kojima ćete moći da se oslonite samo na sebe....i eventualno na pomoć najbližih saradnika ili prijatelja.

Novac

Iznenađujuće vesti vezane za finansije.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem. Pojačana nervoza.

Hrana

U ovoj sedmici – sve vam je ukusno i sve je dobrodošlo na vaš jelovnik. Odgovaraće vam i tradicionalna kuhinja, ali i ona u kojoj ćete miksovati nove ukuse, nove recepte i začine. Nemojte svoju ishranu najvećim delom bazirati na mesu i mesnim proizvodima, uvedite više povrća.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Lavovi kao Lavovi – čak i kada je sve u redu, uvek unesu malo drame u ljubavni život čisto da začine situaciju i da se njihov glas „čuje“. No, šalu na stranu – jun suštinski nije loš za vaše emotivne relacije, ali će postojati momenti, dani u kojima će neke situacije koje niste rešili sa partnerom ponovo izlaziti na dnevni red i remetiti vaš odnos. Ovo će posebno biti aktuelno kod onih Lavova koji nisu zadovoljni nekim partnerovim ponašanjima ili još uvek čekaju da voljena osoba ispuni obećanja koja im je dala. Vaše nestrpljenje će posebno biti naglašeno polovinom meseca i ti dani mogu doneti tenziju u vama, a onda se preneti i na odnos sa voljenom osobom. No, do kraja meseca sve bi nekako ipak trebalo da dođe na svoje mesto. Slobodni – prijatelji, izlasci, druženja, to da budete u centru pažnje suprotnog pola – to je ono što vas diže i u čemu ćete uživati. A ovakvih situacija bi trebalo da bude pregršt tokom ovog meseca. Ako se iz neke od njih izrodi ljubav ili avantura – još bolje i još više razloga za uživanje!

Posao

Da biste bili maksimalno mirni i iskoristili sve mogućnosti koje vam u poslovnom segmentu jun donosi, morate napraviti dobru organizaciju poslova i skoncentrisati se na sve one zaostatke i „repove“ koje vučete već duže vreme. Ne presirajte sami sebe, ne opterećujte se onim što ne možete realizovati od planova – usmerite se na dnevne obaveze a usput tražite prostor za sebe i za promene koje želite. Po pitanju finansija – imaćete više sreće tokom ovog meseca. Prilivi sa više strana.

Zdravlje

I vašem znaku je potrebno više pokreta, redovna i umerena ishrana i obavezna fizička aktivnost. Takođe – dovoljno odmora i dobar san umanjiće stres i napetost.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs