Uhvatilo vas je neko čudno raspoloženje i teško izvršavate obaveze koje su pred vama. Na svu sreću, pa će saradnici i kolege imati dovoljno razumevanja i biti spremni da vam priskoče u pomoć. Voljena osoba se danas dosta angažuje oko vas, prepustite se i uživajte.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Iako kalendarski nije – za vas je ovo leto zvanično završeno. Bar što se tiče onih potpuno opuštenih i divnih momenata u kojima je svaki vaš potez i svaka vaša reč privlačila pažnju suprotnog pola. To ne znači da se svetla pozornice gase za vas, ne. Samo se malo vraćate u realnost, ali i ta realnost nudi ljubavne prilike za vas. Najpre kroz poslovni segment. Ono što je povoljno – veze u koje ulazite sada imaju mnogo više šansi za trajnost nego one „letnje“. Oni koji su u brakovima i emotivnim vezama – vreme je za razgovore, ali one konstruktivne. Izbegavajte da u svakoj sitnici tražite razlog za nezadovoljstvo, pokušajte da sagledate širu sliku. Dobre prilike da vaš odnos krene mirnijim tokom...

Posao

Dobar odnos Merkura iz vašeg znaka sa Jupiterom govori o tome da u komunikaciji uspevate da pronađete prave reči i pravi način da biste impresionirali sagovornika i naravno – postigli ono što vam je cilj. Koristite ovaj period da pokrenete priče u onom pravcu koji vam odgovara. Usredsredite se na ono što želite. Sa nadređenima ćete imati dobar odnos, ali mogu postojati tenzije sa kolegama – pokušajte da ovo izbegnete. Povećanje obima poslovanja i obaveza, naročito u uslužnom sektoru.

Novac

Prijatna iznenađenja kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Mirniji ste i opušteniji nego inače. Povoljan zdravstveni period.

Hrana

Planete se jedna po jedna sele u vaše polje ishrane pa nemojte da se iznenadite ukoliko u ovim danima u potpunosti promenite svoje dosadašnje navike. Nešto jači apetiti, naročito u drugom delu nedelje i preporučuje vam se da u tim danima izbegavate tešku hranu sa puno kalorija.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Te manje nejasnoće i sitne probleme koji se vuku već neko duže vreme u vašim partnerskim odnosima rešite tokom prve dekade avgusta, a onda se u potpunosti opustite i uživajte. Ovo će za vaše emotivne relacije biti divan period, samo ga nemojte pokvariti tom nekom vašom potrebom da od sitnice napravite dramsku predstavu. Umesto toga, koristite benefite koje vam ovaj period daje – provodite se i zabavite sa voljenom osobom, samo vas dvoje ili u društvu prijatelja – jer tada će biti još zabavnije! U vreme punog Meseca u partnerskom polju, polovinom avgusta – biće nešto povišene energije – koristite je da napravite značajne promene u vašem odnosu i nemojte se čuditi ukoliko vas baš u tim danima partner vrlo prijatno iznenadi! Oni koji su slobodni – vaše ljubavne želje mogu se realizovati baš sada. Potreba za ljubavlju će biti jaka, ali se mora priznati da će isto tako biti jaka i potreba za avanturom. Na volju vam – šta poželite, to ćete i dobiti! Bitno je da ćete vi uživati u svakom momentu!

Posao

Mnogo toga što uradite ili što pokrenete tokom avgusta daće svoje prave rezultate tek na jesen. Zato se nemojte voditi kratkoročnim ciljevima, mislite na svoju budućnost! Izražena kreativnost, dobre ideje, ambicioznost i potreba da izbijete u prvi plan sada će biti naglašeni kod vas. Dosta toga će vam polaziti od ruke, iako ćete najveći deo odraditi sami – na kolege i saradnike sada teško da možete računati. Po pitanju finansija – povoljne prilike i mogućnost da ojačate svoj novčani segment.

Zdravlje

Povoljna zdravstvena situacija. Stariji neka obrate pažnju na krvne sudove, pritisak, alergije. Takođe, nešto više računa kada je ishrana u pitanju – problemi sa probavom.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs