Osećate se odlično pa ćete biti spremni i da zažmurite na jedno oko ukoliko drugi ne budu baš u najboljem raspoloženju ili ako budu pravili sitnije greške. Baš ste velikodušni i spremni da svojim zagrljajem i ljubavlju utešite voljenu osobu koja je izgleda ponovo „pala“ sa raspoloženjem. Ah, tako je težak život vas, zaštitnika slabih i nemoćnih...

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Nekako nam se kod vas sada stvari uvek svode na isto – nije problem u emotivnom partneru već u vama. Čak i da vam odnos funkcioniše potpuno mirno i bez ikakvih trzavica, ono što vam je u glavi ne možete da zanemarite i ne uspevate sa time da se izborite. Pitanje je da li ste vi sada spremni da se istinski suočite sami sa sobom – a dokle god to ne uradite i ne budete prvo prema sebi iskreni, dotle će i postojati sve to što vas iznutra koči. Slobodni Lavovi – nisu problem nova poznanstva jer ih može biti, problem je u tome što vam je u glavi neko koga niti možete da sklonite niti znate šta sa njim da radite.

Posao

Povratak Saturna u vaše polje obaveza kao i pomračenje i pun Mesec koji se dešavaju u ovom polju govore o gomilanju ali i o vašoj trenutnoj nemogućnosti da se sa situacijama uhvatite u koštac na pravi način. Po mnogim pitanjima trenutno kasnite, i umesto da se bavite njima vi se ili sklanjate, povlačite ili sve ostavljate „za sutra“. Koliko god da je psihički pritisak sada izražen kod vas, ipak je moguće napraviti presek, dovesti sebe u red i pokrenuti se. Ne propuštajte priliku da napravite korenite promene.

Novac

Koliko god da zarađujete, trenutno niste zadovoljni svojim finansijskim stanjem.

Zdravlje

Sem nervoze, uglavnom dobra zdravstvena situacija.

Hrana

Prijaće vam lagani obroci, količinski manji, koje ćete uzimati češće tokom dana. Smanjite mesne prerađevine i više se okrenite čistom mesu, mlečnim proizvodima – mladom siru, kiselom mleku, jogurtu. Ne zanemarujte ni povrće.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Površinski, izgledaće kao da je sve u redu između vas I partnera ili ćete se bar vas dvoje truditi da oni oko vas ne primete da postoji bilo kakav problem. No, suštinski – stvari ne izgledaju tako ružičasto. Delujete usklađeno samo po nekim osnovnim pitanjima, dok iznutra – oboje imate sopstvena preispitivanja I odnosa I onoga što od njega želite. Kompletan mesec donosi vruće – hladno situacije a veće distanciranje je u drugom delu jula. Budite oprezni, jer ovaj period može urušiti neke veze. Još je komplikovanija situacija ukoliko vas dvoje neke stvari krijete jedno od drugog. Nema ovde pravog saveta, osim da se oboje dobro zapitate šta biste mogli uraditi da poboljšate svoju vezu. Slobodni Lavovi – jul mesec nije lagan da biste u njemu mogli da ostvarite pravu vezu koju želite. Nisu problem avanture i zabava, problem je u tome da ćete se teško stabilizovati na polju ljubavi u ovom periodu.

Posao

Ovaj mesec je poslovno prezahtevan za vas i iscrpljuje vas, a ni vi niste u nekom posebnom radnom fazonu. Suviše ste opterećeni i situacijama na koje možete, ali i onima na koje ne možete uticati pa ćete u većem delu jula davati sebe samo polovično, što će vaši saradnici i klijenti primetiti. Nešto bolje predispozicije imaju oni koji rade sa strancima i oni Lavovi koji će uz pomoć od strane prijatelja uspeti da pokrenu neke poslovne planove koje odavno priželjkuju. Finansijski – niste zadovoljni.

Zdravlje

Fizički ste dobro tokom celog jula, ali je mentalno ovaj period dosta zahtevan za vas. Možete imati problema sa stresom i nesanicom

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs