Smatrate da su potezi osoba sa kojima sarađujete usmereni protiv vas. Nemojte previše lično doživljavati dešavanja, moguće je da je ovo samo splet okolnosti. Nemate razloga da razmišljate i da se opterećujete – osoba koja vam se dopada samo čeka vaš potez. Pokrenite se.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Taman su stvari počele da dolaze u normalu i sredila se situacija sa emotivnim partnerom, kad – eto opet razloga da se vi nešto nervirate....Hajde to što se nervirate, nego što u toj svojoj nervozi možete i tražiti na koga ćete da se istresete, a to sada mogu biti ukućani....Nemojte u ovoj sedmici „vladati gvozdenom rukom“, možete vi to i mnogo bolje....Malo diplomatije i dobra komunikacija i sve će opet biti pod vašom kontrolom i onako kako vi to želite....Slobodni Lavovi – i dalje ste vrlo aktivni u KOMUNIKACIJI sa suprotnim polom, ali ja i dalje ne vidim da se bilo šta od tih razgovora konkretizuje i ide u nekom pravom smeru. Dokle će to da bude samo priča i priča i priča i priča.....??

Posao

Vrlo ste aktivni i to je super. Sa druge strane – tih aktivnosti vam je više preko glave i vi biste najradije da malo ne radite ništa jer vas sve ovo prilično umara.....Bojim se da trenutno niste u poziciji da možete da stanete – poslovnih obaveza je zaista mnogo i non stop se otvaraju nove i nove. Vi ne želite da propustite ni jednu priliku jer je to ono što ste čekali, ali počinjete već pomalo da se gubite u svemu što se dešava. Pokušajte da odredite ono što je najprioritetnije i da svoju pažnju posvetite tome...

Novac

Malo mirnija situacija, iako vam i dalje dolaze neočekivani i neplanirani troškovi.

Zdravlje

Osetljivost kičme, naročito lumbalnog dela. Problemi sa kolenima i zglobovima.

Hrana

Malo ste mi vrludali u prethodnim nedeljama – čas ste funkcionisali kako treba, čas dobijali napade gladi u kojima ste brisali sve pred sobom. E, ove sedmice ćete uspeti da pronađete zlatnu sredinu. Nešto više supica, čorbica i variva – i bićete vi dobro.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Tenzija pa smirivanje, rasprave pa ublažavanje i sređivanje situacije, ljubomora pa opuštanje, žučna komunikacija pa dogovaranje....u suštini, mislim da vam je jasno – Lavovi kao da u ovom mesecu neće moći da uhvate jedan pravac i da ga se zajedno sa voljenom osobom drže, nego će non stop imati oscilacije. Vas dvoje kao da nećete ili ne možete istinski da čujete jedno drugo, nego sve doživljavate previše lično i drastično. Neki od vas možda vole ovakve, prezačinjene, pikantne periode sa voljenom osobom....ali ako ste od onih koji bi ipak mirniju i stabilniju situaciju – moraćete dobrano da poradite na komunikaciji i toleranciji.....Oni koji su slobodni – dešavanja sa suprotnim polom svakako ima tokom oktobra, ali sve to nekako krene, pa stane....kao da ne postoji pravi kontinuitet...A možda ne postoji prava osoba, pa iz tog razloga sve ide tako zbrda zdola....U drugom delu meseca može se pojaviti interesantna osoba sa kojom će vam to flertovanje i udvaranje jako prijati....Veza ipak u novembru....

Posao

I poslovno je ovo pomalo naporan mesec. Da se razumemo, to ne znači da je on loš već da će vam dešavanja na dnevnoj bazi oduzimati dosta energije. Moraćete sebe da dajete stopostotno – rezultata će biti, ali ne onakvih kakvima se vi nadate ili kakve očekujete. U prvoj polovini meseca ćete se suočiti sa mnogobrojnim preprekama i čestim promenama ili blokadama u dogovorima. Iako ćete vi sve ovo uspešno „ispeglati“, ovo će vas umarati. Po pitanju finansija – pa, onako – vrlo promenljivo.

Zdravlje

Oktobar vam nikada ne prija nešto naročito, pa će to biti slučaj i sada. S jedne strane – potrebno vam je više relaksacije i odmora. Sa druge – neophodno je da praktikujete neku fizičku aktivnost.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs