Oni koji su samo zadovoljni, a ne veruju da iz tog zadovoljstva izrasta prava ljubav, neka je očekuju. U najavi je istinska sreća koja vodi prijatnim iskustvima. Ako imate osobu pored sebe čije je ponašanje eksentrično trebao bi da od takve veze odustanete. Izgleda da niste u stanju da platite cenu te ljubavi, a i ne treba vam kao takva. Sve što biste uradili da spasite tu vezu neće vam biti priznato. Odmorite se i počnite na novim osnovama.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Talasanje je u ovoj nedelji prisutno u emotivnim relacijama. Odnosi suštinski stabilni prevazići će ovo bez većih problema i samo će dodatno biti raspaljena strast između partnera i vas. Onosi koji su već neko vreme duboko poremećeni proći će nešto lošije, ali je malo verovatno da će doći do konkretnog razdvajanja. Problem u komunikaciji sa voljenom osobom će svakako biti prisutan, pa zato gledajte da to rešite na najbolji mogući način. Slobodni Lavovi – udvarači postoje, a samo vi znate da li hoćete ili nećete da širite neku od ovih priča. No, bojim se da vi trenutno nemate pojma gde udarate i šta zaista želite.

Posao

Za sve što radite biće vam potrebno mnogo strpljenja, onog istog strpljenja kojeg vi trenutno nemate ni mrvu. No, čak i u ovakvom stanju nećete uspeti da pokvarite poslovne prilike koje ipak postoje za vas u ovoj sedmici. Pokrećete se značajnije nego do sada iako još uvek niste sigurni u kom pravcu idete. I to će vrlo brzo postati jasno, jer će nedoumice i nejasne stvari početi polako da se čiste, najpre od drugog dela nedelje. Polako se vraćate sebi i pronalazite pravi model i način funkcionisanja.

Novac

Osećate se nesigurno, koliko god novca da imate. Ili nemate.

Zdravlje

Samo obratite pažnju na ishranu. Sve ostalo je ok.

Hrana

Dok lagano mrljavite po tanjiru oni oko vas se pitaju šta vam se desilo i zašto nemate apetita. A vama se jednostavno – ne jede. Prijale bi vam neke supice, čorbice, nešto na kašiku. Da malo zagrejete stomačić i oterate te negativne misli.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Kako ćete proći kroz april mesec kada su emotivne relacije u pitanju najpre zavisi od stabilnosti odnosa. U suštini, sve ono što ste gradili sa voljenom osobom sada dolazi na preispitivanje. Suštinski dobri odnosi mogu biti na kratko poljuljani tokom ovog meseca, ali ne i prekinuti. No, odnosi koji su već odslužili svoje i za koje se držite samo možda zbog navike i nekog osećaja sigurnosti – biće zaista na velikom testu. Postojaće napetost, velike mogućnosti za rasprave i suštinsko zahlađenje koje može dovesti do prekida. Ono što možete da uradite jeste da se potrudite da odnos sa partnerom ostane stabilan. Slobodni Lavovi – čak i u ovakvim, zahtevnim vremenima – malo je verovatno da vas ljubav neće dotaći. Vi imate više nego dobre predispozicije da se jako zaljubite u osobu koja će uneti dašak svežine ali i velikih strasti u vaš život. Uživajte u onome što se dešava i dozvolite ljubavi da vodi priču.

Posao

I pored svega, ovo uopšte nije loš poslovni mesec za vas. Ok, možda trenutno radite u drugačijim okolnostima, možda vam treba vremena da se svemu prilagodite – ali jednom kada to uradite, sve će krenuti da se odvija mnogo lakše i brže nego do sada. Za vas je naročito povoljna druga polovina meseca, kada će se prilike jedna po jedna otvarati, a vi osetiti da vam se ponovo vraća vaša stara, odlična energija. Sa više entuzijazma ćete pristupati poslu i rezultati ovog puta – neće izostati.

Zdravlje

Energetski promenljiv mesec. Čas ćete se osećati odlično, čas imati naglašenu nervozu i unutrašnji pritisak.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs