Informacije koje vam dolaze danas mogu biti od velikog značaja za vas. Nemojte ih zanemariti. Ne zatvarajte oči pred nekim obavezama ili pitanjima koje morate rešiti što pre. Jedna od njih je i trenutno nedefinisan ili nedovoljno kvalitetan odnos sa partnerom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

To što imate vam baš i nije zanimljivo. Mnogo vam je interesantnije ono što nemate, tu je ključ zadovoljstva i osmeha! E sad, neki od vas će da malo maštaju o idealnoj ljubavi (koja inače ne postoji, samo da vas obavestim), neki će malo da flertuju, a neki će Boga mi – i da nešto konkretno urade. A gde vam je partner, šta je sa njim? On vodi neku svoju politiku i ne ferma vas. Doduše, ni vi njega. Slobodni Lavovi – vi možete sada da se zaljubiškate, ali je pitanje da li ste se zaljubili u ono što vi mislite da neka osoba jeste, ili zaista u pravu osobu? U prevodu – baš i nije momenat za ulazak u vezu....

Posao

Jako je bitno da se ne rasipate u poslu. Dakle, nemojte preuzimati na sebe i tovariti sto i jednu obavezu – bolje je da uradite manje, ali kvalitetno nego mnogo, pa da to ne lični ni na šta. Ovo jeste dobra nedelja da se bacite na posao, ali samo i isključivo ukoliko tačno znate šta hoćete i čemu posvećujete svoju pažnju. Više se okrenite onome što ste već započeli, da završite – nego novitetima. Pogotovo što sada nemate dovoljno informacija da biste odlučili šta je od noviteta dobro, a šta ne.

Novac

Vodite više računa gde vam novac odlazi.

Zdravlje

Osetljivi ste i krhkog zdravlja.

Hrana

Neko vas iznervira – vi trk do frižidera. Gledate film – pa kako ćete a da ne grickate nešto usput? Prijatelji vam dolaze – eeeee pa moramo da se počastimo, onako ljudski. U prevodu – hrana i vi se mnogo lepo družite u ovom periodu. Ovo je postalo jedno stabilno i divno prijateljstvo.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Svesni ste da je potrebno promeniti mnogo toga u vašim partnerskim odnosima I mora se priznati da ćete se zaista truditi da partner I vi funkcionišete maksimalno korektno jedno prema drugom. Rezultati će većim delom meseca biti polovični, ali u poslednjoj dekadi decembra će ipak doći do jedne pozitivnije I življe atmosfere u vašoj vezi. Nekima od vas posao I obaveze će zaista oduzimati previše vremena, pa I to može biti razlog za nedovoljnu posvećenost partnerskom odnosu. Obzirom na to da postoje osobe sa kojima sarađujete a koje su jako zainteresovane za vas – možda bi bilo najbolje ne dozvoliti da se ova blaga flertovanja zahuktaju, jer vam vremenom zaista mogu napraviti problem. Slobodni Lavovi – sve otvorenije pokazujete nekome da vam se zaista dopada I da biste želeli da se između vas pokrenu ljubavna dešavanja. Tako nešto I jeste moguće u drugoj polovini ovog meseca. Može vas privući osoba preko poslovnog segmenta, ali I preko izlazaka, prijatelja ili društvenih mreža.

Posao

Izuzetno jak, ali isto toliko I naporan poslovni mesec je pred vama. Da, stoji da ulazite u neuporedivo ozbiljniju I odgovorniju poslovnu fazu, ali mora se priznati da ćete stvarno ostaviti “srce na terenu” I da će vaš učinak biti maksimalan. Ono što neke od vas očekuje jesu I velike promene poslovnog statusa, pa ukoliko ste nezaposleni – vreme je da se aktivno bacite u potragu za odgovarajućim poslom. Neki Lavovi će dobiti unapređenje, ali zajedno sa ovim poboljšanjem – stići će I povećana odgovornost.

Zdravlje

Poslednja dekada meseca je zdravstveno iscrpljujuća I stoji vam veći pad imuniteta. Trudite se da se više odmorite I posvetite sebi.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs