Prepodne donosi rasutost i slabu koncentraciju, ali ostatak dana daje vam energiju i dobar podsticaj da se aktivirate. Žurićete da što pre završite sa bitnim poslovnim stavkama. Flertovanje i velika inicijativa prema suprotnom polu.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Sve je kod vas ok kada su partnerski odnosi u pitanju. To što bilo voljena osoba, bilo vi morate povremeno da dižete dževu i tražite „dlaku u jajetu“, je već neki deseti padež. Takvi su vam karakteri, povremeno teški i zahtevni. Držite se zajedno a ako vam se baš povremeno ratuje, onda ratujte u krevetu. Slobodni Ovnovi – kad se Neptun uključi u ljubavnu igranku, tu mora da bude nešto mutno, čudno, nejasno. Neko vam je idealan ili ste vi nekome idealni – no, mora se priznati da je malo verovatno da je bilo prvo, bilo drugo tačno. Nemojte mnogo da lupate glavu – uživajte, pa ćemo videti na dalje...

Posao

Eto vama Jupitera od ponedeljka u polju karijere, pa sad gledajte šta ćete sa njim. Super je on – ono što je dobro, počeće da cveta....No, isto tako – ono što je loše i na slabim osnovama, počeće da klacka i to ozbiljno. Vi se držite pravog smera, poštujte zakone, poštujte obaveze, poštujte poslodavce i nema glava da vas boli. Promene koje su bile nagoveštene u prethodnom periodu, sada se aktiviraju. Za sada radite sve kako treba, nastavite tako i na dalje.

Novac

I sektor finansija je pod promenama. Ove nedelje očekujte stabilnije funkcionisanje.

Zdravlje

Malo će vas mučiti kosti i zglobovi. Sve će da „krcka“.

Hrana

U ovoj sedmici tamanite sve pred sobom – samo da je raznovrsno i po mogućstvu – u što većoj količini. No, obzirom na to koliko se trenutno trošite – nema teorijske šanse da vam se nešto „zalepi“. Jedino biste mogli da smanjite preslanu i premasnu hranu, zdravlja radi.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Veze koje su suštinski stabilne, kroz decembar mesec će proći maltene bez ikakvih distrakcija, trzavica ili problema. Šta više – postoji velika mogućnost da se ljubavne vatre ponovo žestoko razgore i strasti obnove. Oni odnosi koji već neko vreme klackaju – od ulaska Jupitera u znak Jarca, potom punog Meseca u polju komunikacije i na kraju – pomračenja Sunca u znaku Jarca – i zvanično ulaze u fazu u kojoj je moguće razdvajanje. Naime, znak Jarca predstavlja vaše polje statusa, ne samo onog poslovnog već i emotivnog, bračnog, porodičnog. U prevodu, počevši od ovog decembra i kroz narednu, 2020-u godinu – odrediće se koji odnosi će opstati, a koji su se približili svom kraju. Početak kraja kod nekih može doneti i mogućnost vrlo jakog, tajnog odnosa sa osobom koju upoznajete preko poslovnog segmenta. Slobodni Ovnovi – decembar je vaš mesec strasti, ali i mesec u kojem se možete jako zaljubiti u osobu pored koje ćete poželeti da se smirite i trajete.

Posao

Saturn, Pluton I Jupiter zauzeće busiju u vašem polju karijere I hteli, ne hteli – posao, pozicija I status će doći u prvi plan kod vas. Neko će želeti da promeni posao, neko će to morati da uradi, nekome će se iako ne traži odjednom otvoriti mnogo bolje plaćeno radno mesto, neko će se suočiti sa početnim problemima a kasnijim razrešenjima, a neko će imati promenljive I nestabilne odnose sa šefovima. Finansije će se ili poboljšati ili ćete vi naučiti kako da bolje baratate novcem I rasporedite ga kako treba.

Zdravlje

Obratite pažnju u saobraćaju a moguće su I povrede. Stariji Ovnovi bi mogli imati probleme sa pritiskom i reumatske tegobe.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs