Odličan dan za sve vezano za poslovni segment. Dogovori se mogu napraviti mnogo lakše nego inače, a vi ćete biti u posebno podsticajnom i dobrom raspoloženju i lako animirati ljude oko sebe. Impulsivnost i strast u emotivnom segmentu. Lako osvajate osobe sa kojima dolazite u kontakt.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs 

Ljubav

Ovu nedelju može obeležiti vaša nervoza. Potreba za odmorom i time da pobegnete od svega, da se na neki način distancirate od loših vesti,informacija, briga – biće dosta jaka. S druge strane, partner će očekivati od vas više inicijative, biće zahtevan – što može povremeno dovoditi do varnica i manjih talasanja u vašem odnosu. Način funkcionisanja koji će oboma odgovarati se može pronaći, najpre u drugom delu nedelje. Slobodni Ovnovi – prijatna iznenađenja kroz kontakte od strane osoba za koje niste ni bili svesni da su zainteresovane za vas. Neko vas može u priličnoj meri zaintrigirati.

Posao

Umor uzima svoj danak i u ovoj nedelji možete praviti više propusta nego inače. Pokušajte da se fokusirate na ono što radite i da ne dozvolite ometanje pažnje. Praznovali ili ne – dani pred vama donose jaku komunikaciju u poslovnoj sferi, nove obaveze ili pak informacije i nagoveštaje promena kojima morate da posvetite svoju pažnju. Zahtevni dogovori sa saradnicima koji od vas zahtevaju i poslednji atom energije. Ne računajte ni na šta stopostotno – moguće su promene u poslednjem trenutku.

Novac

Izbegavajte rizične finansijske poteze. Više obratite pažnju na šta vam odlazi novac.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Problemi u saobraćaju. Pojačani reumatski bolovi, osetljivo grlo.

Hrana

Privlače vas jaki ukusi, hrana sa puno začina – što pikantnije I ljuće, to bolje. Da, ovo može doneti probleme sa varenjem I stomakom, pa je potrebno da češće pojedete nešto “na kašiku”. Nemojte biti neumereni sa ićem i pićem.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Tokom velikog dela januara vaša i partnerska planeta će biti u skladnom odnosu,što možemo reći da obećava dobro razumevanje, potrebu da se uskladite jedno sa drugim i stabilan način funkcionisanja. Oboje ćete verovatno, svako za sebe – imati neke lošije faze i probleme koji se ne vezuju striktno za vezu – ali kao da ćete i pored unutrašnje nervoze, utehu i podršku tražiti jedno u drugom. No, biće i parova koji će uvideti da je vreme da krenu svako na svoju stranu – i to u drugom delu meseca. Svakodnevne trzavice i stvari koje ne možete da oprostite jedno drugom – uzeće svoj danak. Slobodni Ovnovi – biće interesantnih prilika za nova poznanstva, kroz poslovni segment ili kroz sferu prijateljstava i društvenih mreža. Takođe, nemojte se iznenaditi ukoliko vam se tokom druge dekade januara javi bivši partner – kontakt se može obnoviti, ali u kom pravcu će ići – suviše je rano da se kaže.

Posao

Pokušaji da učvrstite svoje pozicije, da ste stabilizujete u finansijskoj sferi i da istovremeno odgovorite na zahteve partnera i saradnika – zahtevaće veliku količinu energije i volje od vas tokom januara. Neke nove poslovne šanse se mogu otvoriti pred vama, ali je pitanje da li će vam baš svi uslovi koji vam se nude odgovarati. Ovo nije period za veća ulaganja niti za „igranje“ novcem koji posedujete jer se lako možete okliznuti i otići u gubitak. Previše obaveza i nervoza u radnom okruženju obeležiće ovaj period.

Zdravlje

Biće vam potrebno više odmora i sna, drugačiji način ishrane i blaga fizička aktivnost. Mogući su problemi sa nesanicom, bolovima u kičmi (naročito vratu) i glavobolje.

 

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs