Jutro vam nije ni malo obećavajuće, čak ćete se osećati kao da gubite energiju na svakom koraku. Kako podne odmiče to je totalno druga priča. Bicete puni ideja na poslovnom planu. Pojedini predstavnici ovog znaka su zaista postigli sreću u ljubavi, pa im na tom planu predstoji vernost i odanost kao i porodična slogu. Osobe koje su stekle prijatelje zahvaljujući braku ili vezi u kojoj su bile, izgubiće ih prestankom iste. Dolazi do radanja nove ljubavi za slobodne ovog znaka.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs 

Ljubav

Partner je sklon da kaže i što misli i što ne misli, a vi ste skloni da vam se to uopšte ne dopadne i da vas iritira. Nervozna i negativna energija se može kumulisati i dovesti do ozbiljnijeg emotivnog potresa sredinom sedmice. No, i pored toga što situacija može delovati dramatično i neki od vas biti na korak od prekida i odvajanja, ipak bi strasti trebale ubrzo da se stišaju i pronađe kompromisno rešenje i dogovor. Slobodni Ovnovi – čak i da ste od jutra do sutra zatvoreni u četiri zida – ljubavne prilike ne mogu da vas mimoiđu. Šta više – itekako je moguć kontakt sa više osoba, sve podjednako zanimljive i privlačne.

Posao

I pored zabrinutosti koja evidentno još uvek postoji u vama, i pored toga što trenutno nemate pojma kako ćete rešiti neke situacije ili u kom će pravcu one ići – vi ste u savršenom radnom raspoloženju. Sve bolje uspevate da se organizujete, sve jednostavnije i brže funkcionišete a mora se priznati i da ostvarujete sve značajnije rezultate. Jedina prepreka u ovoj nedelji vam može biti naglašena nervoza, koja vas može odvesti put ishitrenih i impulsivnih poteza i rasprava. Nemojte to da radite, iskulirajte.

Novac

Nije vreme za impulsivne veće troškove i kojekakve kombinacije po pitanju novca.

Zdravlje

Nervoza, problemi sa spavanjem i sklonost povredama. Mentalno ste „labavi“, ali fizički – skroz ok.

Hrana

Jasno vam je da klopate na nervnoj bazi i da preterujete, ali još uvek ne uspevate da pronađete način da se zaustavite u grickanju svega jestivog što vam dođe pod ruku. Početkom nedelje su mogući čak i stomačni problemi.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Mesec za popravljanje komunikacije sa emotivnim partnerom, što će najnaglašenije biti od ulaska u drugu dekadu aprila pa na dalje. Prvih desetak dana je obojeno prilično nervoznom energijom i u tom periodu biste trebali da vodite računa da svojom impulsivnošću ne dovedete do većih rasprava sa osobom koju volite. Pojačanu energiju koja postoji u vama trenutno iskoristite na drugačiji način – da unesete više živosti i lepih momenata u zajedničke trenutke sa partnerom. Slobodni Ovnovi – Venera u vašem polju okoline, komunikacije, lakih priča i vaš vladar u polju društvenosti i prijateljstva najpre će otvoriti šansu za jače kontakte sa suprotnim polom preko društvenih mreža, ali i iz vaše neposredne blizine. Postoji šansa za flert sa više osoba, ali o nekoj konkretnijoj odluci sa vaše strane i okretanju samo ka jednoj možemo da pričamo tek od poslednjih desetak dana aprila.

Posao

I pored okolnosti koje su takve kakve jesu, pred Ovnovima je dosta dobar poslovni mesec. Naročito će dobro proći svi oni koji rade u IT kompanijama ili se bave programiranjem u privatnoj verziji. No, i pred ostalima je jedan živ period u kojem vi posle početne statične faze, odjednom dobijate novu snagu i krećete da praktikujete nove ideje i načine poslovanja. Ne preporučuje vam se igranje novcem i rizične finansijske akcije tokom prve dekade meseca.

Zdravlje

Vrlo dobro. Samo početkom meseca možete imati naglašenije hronične tegobe ili biti skloni povređivanju.