Danas postoji jedna vrsta nesklada u onome što želite i u onome što možete dobiti. Ipak, nećete biti loše raspoloženi, iako ćete neke planove samo delimično moći da ostvarite. Pojedinim Ovnovima će se danas pojaviti osoba koju žele da impresioniraju i koja vas neodoljivo privlači. Ipak, nećete biti sigurni kakav ste utisak ostavili kod nje.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs 

Ljubav

Ovnovi ponovo poseduju svoju snagu, inicijativu i žeđ za akcijom ali isto tako – ponovo poseduju i impulsivnost, ratnički duh i izbrzanost. U postojećim emotivnim relacijama bilo bi dobro da više ističete ovaj prvi, pozitivni deo a slobodno možete da dodate i strast u većim količinama. Neće da škodi. Sa voljenom osobom ćete imati dobar kontakt, komunikaciju i dešavanja dokle god ne mislite da ste samo vi u pravu i da sve mora funkcionisati samo po vašem. Slobodni Ovnovi – lep period da krenete u ljubavnu akciju. Ima šansi za fina poznanstva i za zanimljive osobe u vašoj blizini.

Posao

Pomračenje i pun Mesec u vašem polju karijere donosi kulminaciju postojećih dešavanja i velike poslovne zaokrete. Od ovog perioda moguće su promene posla, prekidi postojećih poslovnih konekcija – jer, okolnosti i život vas guraju na neku drugu stranu. Odnos sa autoritetima će biti pod pritiskom ovih dana, pogotovo ako vi kao što umete – budete dolivali ulje na vatru. Ono što je ekstra jeste da imate dovoljno inicijative i volje da pokrenete sve ono što je do sada bilo na čekanju ili samo u planovima.

Novac

Neplanirani troškovi u prvom delu sedmice.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa sinusima i stomakom.

Hrana

Evidentno je da vam se vaša snaga i energija vratila, ali zajedno sa njom bar kada je ishrana u pitanju – brzinski obroci, s nogu jer ne želite da izgubite niti minut vremena. Zato nije ni čudno što će mnogi Ovnovi u ovom periodu imati teškoće sa varenjem, gastritisom ili nadimanjem.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Što se zauzetih tiče, mnogo bolje će proći oni u emotivnim vezama nego oni u braku ili zajedničkom životu. Kod ovih prvih, sa Marsom u polju ličnosti I Venerom,partnerskom planetom koja vam daje podršku – uglavnom će komunikacija I dogovori funkcionisati, a evidentno je I da će strasti izaći u prvi plan. Oni koji žive zajedno imaće nesuglasica, manjih ili većih tokom celog jula a one će se uglavnom vezivati za kuću, porodicu, decu ili za stavke koje u domu treba uraditi, popraviti, regulisati. Do polovine jula će biti teže dogovoriti se, dok ćete u drugom delu meseca nekako lakše pronalaziti zajednički jezik, iako će za to biti potrebno mnogo kompromisa. Partner će nekako lakše biti spreman na isti, dok ćete kao po običaju – zatezati I isterivati svoju volju. Slobodni Ovnovi – pred vama je odličan emotivni period, bez obzira na to da li želite da obnavljate neku emotivnu priču ili hoćete da započnete potpuno novu.

Posao

U poslovnom segmentu vas tokom jula očekuju turbulentni I napeti momenti, naročito sa autoritetima I nadređenima. Vi lično možete biti krivac za neke od ovih dešavanja, jer ćete biti previše impulsivni, nepromišljeni I nagli. Ni privatni poslovi neće funkcionisati savršeno, najpre zbog problema sa dozvolama I papirologijom. Sa druge strane, ukoliko povučete pametne poteze – možete započeti sa novim poslovima ili projektima koji će se kroz vreme pokazati kao stabilni i finansijski povoljni po vas.

Zdravlje

Zbog izbrzanosti – bićete skloni sitnim povredama, naročito glave, prstiju, ruku. Mogući su problemi sa pritiskom kod starijih.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs