Energija ovog dana odgovara vam u potpunosti, jer ćete moći lako da ispoljite svoju energičnu prirodu....Odlični momenti da neke svoje planove ostvarite. Očekivali ste podršku od strane voljene osobe i dobili ste više nego što ste mislili.

 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Iako ste vi još uvek u osetljivoj, napetoj i pomalo razdražljivoj emotivnoj fazi – situacije sa voljenom osobom bi ipak u ovoj nedelji trebale da krenu nekim finijim i stabilnijim tokom. Naravno – i sada će biti par momenata sa povišenom energijom ali će ih biti lakše prevazići u ovoj sedmici. Partner vas pokreće i donosi vam dobro raspoloženje – prihvatite njegove savete i želju za aktivnijim društvenim životom. Slobodni pripadnici ovog znaka uživaju u kontaktima sa suprotnim polom. Ima tu mnogo dešavanja, flertovanja, zanimljivih i slatkih pričica koje vam prijaju. Poznanstvo preko prijatelja u drugom delu sedmice može vas baš zaintrigirati i privući.

Posao

Izvestan je završetak mučnih pregovora, komplikovanih papiroloških situacija ili natezanja oko dozvola, licenci, ugovora. Zastoji u ovim segmentima odjednom sklopom okolnosti mogu biti prevaziđeni. Ukoliko se desi da do kraja ove nedelje ne završite ono što ste planirali i što vam je bitno – ne očajavajte – već prva nedelja jula može staviti tačku na ovo. Generalno gledano – aktivni su novi kontakti, ponude i ponude za dogovore, ali sa odlukama ne bi trebalo žuriti niti ih donositi impulsivno.

Novac

Za veće finansijske transakcije birajte drugi deo sedmice.

Zdravlje

Oscilacije pritiska. Starijima manji problemi sa krvnim sudovima. Čuvajte se sunčanice.

Hrana

Pojačajte unos namirnica bogatih gvožđem, a možete uzimati i suplemente – slabost i bezrazložan umor koji ćete povremeno osećati može biti povezan sa manjkom ovog minerala u vašoj ishrani. Takođe – samo lagani obroci jer vam je varnje i ceo stomačni deo još uvek problematičan.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Za Ovnove u vezama i brakovima jun je pomalo neudoban, naročito tokom druge dekade meseca. Prisutna je nervoza, razdražljivost – ovo su dani kada se lako puca po šavovima i trebali biste da vodite računa da ne ugroze odnos sa voljenom osobom. Komunikacija vam neće biti baš sjajna, što će dodatno podgrevati napetost i mir i strpljenje zaista su kategorija koje se trebate držati. Trošite energiju zajednički – na preuređenje doma, na zajedničke izlete ili kratka putovanja, na što više uživancije i opuštanja negde pored vode koja sada „gasi“ ono negativno u vama i naravno na strast – koja će u ovom mesecu biti dosta pojačana. Slobodni – i pored velikih mogućnosti za nove osobe u vašem životu, naročito tokom druge i treće dekade meseca – sve vrlo lako može ostati samo na avanturi ili površnim, kratkotrajnim pričama. Oni kojima je prošlost još uvek negde u srcu imaju mogućnosti sada i da je vrate – i to tokom prvih nedelju dana ovog meseca.

Posao

Ovo je mesec promena i mnogobrojnih dešavanja u poslovnom segmentu. Bilo da ste nezaposleni ili želite da promenite trenutnu radnu sredinu – ovo je vaše vreme za akciju. No, mora se priznati da ostvarenje neće ići „u cugu“ pa nemojte odustajati ukoliko vam se prva vrata zatvore ispred nosa. Trebaće vam više strpljenja za kolege polovinom meseca, a u istom periodu ni odnos sa nadređenima baš neće cvetati. Po pitanju finansija – rasterećenje u trećoj dekadi juna.

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom, upale, bakterijske infekcije. Češći energetski padovi polovinom meseca, osetljivost zglobova i sklonost povredama.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs