Priličan broj obaveza vas očekuje tokom današnjeg dana, a vi se osećate dosta iznureno i dekoncentrisano. Potrudite se da budete obazriviji, da ne biste napravili propust. Stoji blaga nesigurnost u odnosu sa voljenom osobom, neraspoloženje.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ulazite u ovu sedmicu nervozni i na isti način i izlazite. Sad, što se nervirate po pitanju posla ili novca ili porodičnih problema – šta da se radi, rešavajte usput kako dolazi....ali kada je u pitanju partner – ta vaša nervoza će biti samo kontraproduktivna. Možda ni voljena osoba baš i nije u sjajnoj fazi, ali mnogo možete pomoći vašem odnosu time što ćete se otvoriti, podržati, međusobno osloniti. I partner i vi ste jedno drugom sada mirna i sigurna luka. Slobodni Ovnovi – može biti strasti, može biti značajnih pogleda i interesantnih razgovora. Ovo je odličan period da se upoznajete više i više približite osobi koja vam se dopada. A ko je za avanturu, ma može i to – vrebajte priliku jer i ona vreba vas...

Posao

Dokle god sve radite „ni po babu ni po stričevima“ i pridržavate se ljudskih i moralnih zakona – nemate razloga za brigu. Čak i ako vam na ovaj način treba više vremena da nešto pokrenete i razradite, dobijete – nemojte se nervirati. Prosto, postoji duži ali ispravan put i postoji onaj brži – koji lako da, ali još lakše i oduzme. Ovnovima koji su krenuli onim „bržim“ putem situacija u ovoj sedmici može lupiti packe. Najpre po džepu, ali i kroz odnos sa saradnicima koji su vam od izuzetne važnosti.

Novac

Neke obaveze i račune u ovoj sedmici možete rešiti. Samo ne troškarite preterano.

Zdravlje

Malo će vas boleti glava, malo će vas boleti leđa, malo ćete imati problem sa zubima...

Hrana

Sedmica koja samo „voza“ vaša raspoloženja, donosi vam čas napete momente, čas rastresenost i odsutnost. Neki put ćete zaboraviti da jedete, neki put nećete umeti da stanete i ješćete na nervnoj bazi....Oni koji čokoladom „leče“ probleme – ove nedelje istu neće ispuštati iz ruku.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Mnogo planeta u polju partnerstava zauzetim Ovnovima donosi i dobro i loše tokom oktobra. Dobro je što vaša posvećenost voljenoj osobi evidentno postoji, što postoji želja za usklađivanjem i pronalaženjem kompromisa po bilo kom pitanju.....A loše? Pa, loše je to što ćete povremeno i jedno i drugo biti malkice nesigurni, što možete presirati, ljubomorisati....ili pak imati problem da ostvarite pravu, otvorenu komunikaciju baš onda kada je to preko potrebno...U suštini, jako je malo potrebno da se stvari dovedu u red – nešto više volje, nešto više funkcionisanja u varijanti „da se nađemo na pola puta“....Ma možete vi to....Oni koji su slobodni – već tu negde do kraja prve dekade meseca možete se ozbiljno zagrejati za nekog. E sad, tu neki problem manji ili veći mora da postoji – ili je ovo osoba koja je zauzeta, ili neko ko će vam vrlo jasno staviti do znanja da je spreman samo na avanturu i kombinaciju sa vama i ništa više od toga. Najgora varijanta bi bila da jurite za osobom kojoj je samo do poigravanja....

Posao

Aktiviraće se saradnje, partnerstva – odjednom ćete se naći u centru zbivanja i shvatiti da ste posle dužeg vremena postigli svoj cilj – vaš rad i trud jesu prepoznati i priznati od strane onih sa kojima radite. Koliko god da vas čekaju pozitivna dešavanja tokom ovog meseca, ona su i dalje skopčana sa pritiskom i ogromnom količinom očekivanja od strane drugih. Povremeno neće biti lak zadatak opravdati poverenje onih koji veruju u vas. Dobri finansijski prilivi ali je više pažnje potrebno prilikom raspodele novca.

Zdravlje

Osetljiv imuni sistem. Mogućnosti za povrede takođe postoje, naročito u prvoj polovini meseca. U istom periodu više obratite pažnju i u saobraćaju.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs