Pred vama je dan kada će biti potrebno da se više posvetite svojim relacijama u poslovnom segmentu. Potrebno je usaglašavanje sa partnerima i saradnicima, ali sa malo truda i volje – možete doći do dobrog rešenja koje će odgovarati i vama i drugoj strani. Emotivno je ovo dobar i strastven dan.

 

Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Zagrljaj Marsa i Venere koja vlada vašim partnerskim odnosima u racionalnom i praktičnom, ali sa druge strane – i vrlo lukavom i „ispod Mire sto đavola vire“ znaku Device, donosi onima koji su slobodni vrlo slatko i zanimljivo flertovanje sa nekim koga poznaju preko poslovnog segmenta. Između vas dvoje će se osetiti vrlo intenzivna seksualna napetost, i naravno – sve je moguće! Oni koji su u braku ili emotivnoj vezi sada mogu da se više posvete odnosu u smislu da realnije sagledaju gde su i kuda idu dalje, da donesu neke zajedničke odluke i udruženim snagama pokrenu planove za budućnost. Ono što bi trebalo izbegavati je preterani kriticizam, zajedljivost i obraćanje pažnje na sitnice. Sagledajte širu sliku!

Posao

Sve u vezi posla postaje jako bitno i dolazi u fokus. Sve svoje snage ćete uložiti u ovaj segment i naravno – rezultati neće izostati! Ovo je period kada se mogu pokrenuti i novi projekti i kada dolazi do promena kojima ste težili u prethodnom periodu, a koje nisu mogle do sada biti realizovane i aktivirane. U odnosu sa kolegama i bliskim saradnicima može biti povremene napetosti, ali ovo može biti čak i konstruktivno, u smislu da zajedničkim snagama prevaziđete prepreke i posvetite se cilju.

Novac

Novi načini zarađivanja, mogućnost za više sitnijih priliva.

Zdravlje

Probavni sistem može vam donositi sitniju problematiku. Proverite i stanje zuba i desni.

Hrana

Tranzit vašeg vladara Marsa kroz znak Device govori o potrebi da sredite svoje životne navike, pogotovo kada je ishrana u pitanju. Vodite računa da unosite više biljnih vlakana, da pojačate hidrataciju organizma i da vaši obroci budu lagani, češći i raznovrsni.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vatrena energija prve polovine avgusta vam odgovara – ovo vreme bi bilo odlično da se zbližite sa vašim voljenim bićem, da u vašu vezu uvedete više zabave, ali i strasti, kao i da češće provodite vreme van kuće u nekim zabavnim društvenim aktivnostima. Takođe – savršeno za zajednički odmor i opuštenciju. Ono što bi eventualno u ovom periodu moglo napraviti problem jeste obostrano izražen ego i potreba da i partner i vi sebe stavite na prvo mesto. Ovakvi momenti bi mogli doneti prolazne tenzije koje se ipak daju lako ublažiti sa više razumevanja i obostranog kompromisa. Drugi deo meseca, iako neće u toj meri biti ispunjen zabavnim dešavanjima, takođe je prilično povoljan, jer ćete razmišljati, planirati i delovati na isti način. Samo nemojte biti previše kritični jedno prema drugom. Usamljeni Ovnovi – period tokom druge dekade avgusta naročito podstiče adrenalin i čini da se zaljubljujete naglo, strasno i prilično burno. U trećoj dekadi meseca – jaka privlačost sa osobom sa kojom imate poslovni kontakt.

Posao

Prvi deo meseca će ili proći u odmoru ili u tom periodu nećete imati nikakve konkretnije poslovne akcije. Uglavnom će sve biti „na čekanju“, sa malo mogućnosti da realizujete iole konkretnije poslovne poduhvate. Drugi deo meseca donosi vam neuporedivo više aktivnosti, ali i naglo povećanje obaveza. Ipak, ovo je vreme kada možete pokrenuti nove poslove, nove dogovore i projekte. Odnos sa šefovima će se znatnije popraviti, a sa kolegama ćete imati intenzivniju saradnju i s vremena na vreme - nerviranje

Zdravlje

Manji problemi sa glavom, sinusima i pritiskom u prvom delu meseca. Drugi deo avgusta – sitnije tegobe koje se vezuju za varenje.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs