Vi ćete prvo napraviti dobar plan, a onda isti sprovesti u delo. Tačno znate na šta je važno da se usmerite i čemu da se posvetite. Velika poslovna angažovanost. Danas neko privlači vašu pažnju i poželećete da ovu osobu bolje upoznate.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Eto Jupitera u vašem polju partnerstava – došao je da pokida ono što ne valja i da spoji ono što se do sada spojiti nije moglo. Pa kom opanci, kom obojci – kako se kome „zalomi“. A u ovoj nedelji će sve funkcionisati ok, dokle god nemate neka preterana, nerealna očekivanja. Budite vi kako treba, biće i druga strana. Šta više – može biti i nekih baš baš finih momenata. Slobodni Rakovi – hvatajte ljubav, jer sad vam se daje maltene pa na dlanu. Batallite nesigurnosti, batalite prošlost (ma ko je šiša, da je vredela još bi bila tu) i hajte vi lepo zakoračite u nešto što će biti vredno i što će trajati.

Posao

Naravno da ste u dobrom periodu, samo još da to shvatite i sve će biti kako treba. Prestanite da obraćate pažnju na neke sitne probleme i da od toga pravite dramu i nervirate se – morate prihvatiti da je stres sastavni deo svakodnevice i da to što ga ima ne znači da stvari idu loše. Ne postoji posao u kojem nema nerviranja, preokreta, povremenih teškoća. Dakle, zaključili smo – super vam je, zato grabite sve što vam se u ovoj nedelji ponudi (a hoće) i gradite i na dalje svoju poslovnu budućnost kako treba.

Novac

Novca je bilo, novac je negde ispario. Nije ispario, potrošili ste ga – što se sad čudite?

Zdravlje

Potrebno vam je da se više odmarate, opuštate, spavate.

Hrana

U ovoj sedmici jedete ili ne jedete na nervnoj bazi. Ukoliko ste u ovoj prvoj kategoriji, posebno obratite pažnju na kraj nedelje, vikend. Tada ćete biti skloni da potamanite i počistite sve što je ispred vas. Naročito ćete biti „alavi“ na slatkiše i peciva.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

U vašem polju partnerstava I braka već neko vreme borave Saturn I Pluton, a tokom decembra će im se pridružiti I Venera, Jupiter, Sunce pa Merkur. Na sve ovo, u zadnjim danima 2019-e godine imamo I pomračenje Sunca I mlad Mesec u ovom polju. U prevodu – kod Rakova dolazi do jako velikih promena na emotivnom planu. Postojeće veze I brakovi će biti na jednoj velikoj raskrsnici. Mnogi odnosi se spremaju da zakorače u neuporedivo ozbiljniju fazu od dosadašnje. No, da uprostimo – u partnerstvima će tokom decembra uglavnom vladati mir, harmonija I pozitivan pogled na dešavanja sa partnerom. Slobodni Rakovi – vi već neko vreme imate razlog da očekujete pozitivna dešavanja u svom ljubavnom životu. Možda su u početnoj fazi stvari išle sporo I uz mnogo prepreka, ali sada već dolazimo do ozbiljnih dešavanja. Pred vama su izuzetno jake šanse da uđete u stabilnu, trajnu I vrednu ljubavnu priču. Period do kraja druge dekade meseca pokreće dešavanja sa postojećom simpatijom ili donosi nove. One prave.

Posao

I za posao je ovo jedan prosperitetan period. Mnogi Rakovi će doživeti velike promene – neke su jedva čekane, neke neočekivane I za njih niste pripremljeni, ali suština je ista – one su izuzetno povoljne po vas I doneće vam dobra dešavanja, trajnost I finansijsku stabilnost. Tokom ovog meseca stoje vam nove poslovne saradnje, novi dogovori, novi ugovori I partnerstva. Čak I ako početni momenat bude obojen stresom I nesigurnošću – nemojte odustati. Pred vama su neka velika poslovna ostvarenja.

Zdravlje

Povišena nervoza I nivo stresa tokom druge dekade meseca. Ostatak decembra je prilično povoljan u zdravstvenom segmentu.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs