Iako nenamerno, svojim postupcima danas provocirate druge. Nemojte odmah svaljivati krivicu na drugu stranu, već se zapitajte šta ste vi uradili da do ove situacije dođe. Neki put ne želimo da vidimo da je greška do nas. Odličan momenat za komunikaciju sa osobom koja vas jako privlači.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vaša okolina, poslovni segment, čak i kraće putovanje – sada slobodnim Rakovima daju priliku za pokretanje nove i interesantne emotivne priče. Obzirom da je Saturn još uvek retrogradan u vašem polju partnerstava moguće je da neki od vas sami sebe koče za ulazak u novu emotivnu priču, držeći se grčevito za ono što je bilo i prošlo. Savet za vas – sada je pravi trenutak da pustite neke prošle bolove i strahove, jer osoba koja se pojavljuje zavređuje vašu pažnju. Oni koji su u braku ili u emotivnoj vezi mogu sada lakše da razgovaraju sa voljenom osobom, da otvore teme koje su do sada prećutkivane ili čak pokrenu pitanja zajedničke budućnosti. Smirenje u odnosu na prethodni period.....

Posao

Ubrzavanje na svaki mogući način. Pred vama je jedna jaka i dosta povoljna poslovna nedelja u kojoj je itekako moguće da se pokrenu situacije oko kojih se već izvesno vreme trudite. Vreme je da preuzmete inicijativu u svoje ruke, ako je potrebno – čak i da „pritisnete“ neke osobe, a sve u cilju boljeg funkcionisanja i bržeg završetka poslova na dnevnoj bazi. Očekuju vas i važni dogovori i nemojte da se iznenadite ukoliko vas pozovu na sastanak koji već duže priželjkujete i u mislima „prizivate“.

Novac

Povoljna finansijska situacija tokom ove sedmice.

Zdravlje

Dobar zdravstveni period za vas. Starijima manji problemi sa probavom.

Hrana

Drugi deo sedmice donosi dane u kojima ćete biti skloni i da popustite sebi, ali i da sebi ugodite – pa ukoliko ste otpočeli sa dijetom ili novim, zdravijim režimom ishrane – u ovom periodu obratite više pažnje. Privlačiće vas bogata hrana, sa dosta začina i šećera – suhomesnati proizvodi, slatkiši, brza hrana.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Oni koji su u vezama i brakovima možda će u ovaj mesec zakoračiti u nešto statičnijoj energiji i ne baš savršenom odnosu sa voljenom osobom, ali će se kako vreme bude odmicalo, ovo popravljati i sređivati. Ukoliko postoje neke situacije na koje je potrebno obratiti pažnju i rešiti ih – to ćete verovatno uraditi baš sada. Mnogi od vas će pokrenuti i neka nova pitanja, naročito u drugom delu meseca – i to ona koja se vezuju za definisanje i budućnost vašeg odnosa. Prosto rečeno – vreme je da se dogovorite možda oko početka zajedničkog života....ili nečega više....Ako ne bude nešto baš toliko ozbiljno, onda će to biti dogovori oko zajedničkog odmora.....Što se slobodnih Rakova tiče, vi skoro tokom celog avgusta imate more ljubavnih prilika. Te prilike idu i preko poslovnog segmenta i preko putovanja, i preko druženja i kontakata sa prijateljima, izlazaka. Čini mi se da ćete tokom ovog meseca biti življi nego inače, a istovremeno i spremniji da otvorite svoje srce ka novim ljubavnim izazovima.....

Posao

Poslovno – dosta korektno. Da, očekuju vas neki problemi sa kašnjenjima i sa papirologijom ali obzirom na to koliko imate obaveza – i nije vam zameriti. Brzo ćete shvatiti da baš i ne možete da se oslonite na kolege i saradnike – na rečima će biti jaki, ali na delu ne će gro posla pasti na vaša leđa. S jedne strane, to vam se ne dopada, ali sa druge – volite vi da dokažete i sebi a pogotovo drugima da ste zmaj kada je posao u pitanju i da ne postoji ono što ne možete završiti. Finansijski – stabilan period.

Zdravlje

Prvi deo meseca može doneti manje probleme sa grlom, alergijama a starijim Rakovima – sa variranjem pritiska. Ostatak avgusta je povoljan po vaše zdravlje.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs