Bol i patnja su osećanja koja su u ovom trenutku u njima. Uzalud trošite energiju. Vi ste jednostavno žrtva sredine, a to što vam se rugaju i što su sebični prema vama, to ste im vi dozvolili, zar ne? Obratite pažnju na svoju pametnu decu, jer vam zasigurno to osećanje ljubavi daje snagu koja vodi ka vašem uspehu na poslu. Zdravstveno vam nije stabilan dan.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Postoji nesklad između emocija i racija kad god je na nebu pun Mesec, a u ovoj nedelji je to naglašeno dodatno jer ovaj aspekt zauzima osu – dom, sigurnost, početak/kraj i status. U prevodu – ovo su pomalo ustalasani dani u vašim emotivnim relacijama, gde ono nakupljeno i sakrivano i od samih sebe ali i od osobe preko puta vas – može težiti da izađe. Najpre je prisutna unutrašnja borba i konflikt. Ako je za utehu, tenzija će početi da popušta u danima vikenda. Slobodni Rakovi – opuštate se kroz komunikaciju sa nekim ali su osećanja u vama nedefinisana i još uvek ne znate šta je ono što želite od ove osobe.

Posao

Nikako da se prilagodite promenama u organizaciji posla – sve vam smeta, sve vas usporava ili se nervirate zato što neke stvari ne funkcionišu „iz prve“. Smeta vam trenutno i odnos onih koji određuju smer poslovanja i način delanja prema vama, jer ste ubeđeni da se stvari ne rade na pravi način i da biste vi to uspeli mnogo bolje. Vaše ideje sada nisu ni malo loše i bilo bi fino kada biste uspeli da ubedite saradnike i nadređene da vas saslušaju jer imate štošta pametno da predložite.

Novac

Novci vam se u ovoj sedmici izvlače iz džepa, hteli vi to ili ne.

Zdravlje

Nervozni ste i možda ne jedete kako treba, ali niste loše.

Hrana

I opet pun Mesec. I opet Rakovi pokušavaju da sve oko sebe zaokrugle a sami i nemaju neki poseban apetit. Grickajte što više voće i povrće – jabuke, pomorandže, kruške, rotkvice, cveklu, paradajz. I pijte puno, puno, puno tečnosti.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Sve se u ovom mesecu zasniva na sigurnosti. Koliko se osećate emotivno sigurno i stabilno u postojećim emotivnim relacijama – toliko ćete biti sposobni da voljenoj osobi pružite. Sada vam je jako potrebna toplina, razumevanje i osećaj zaštićenosti i ukoliko vam partner to bude pružao – lakše ćete izlaziti na kraj sa bilo kojom situacijom tokom aprila. No, ukoliko se partner postavi hladno, presirajuće, dominantno ili čak ljubomorno – postoji opasnost da kroz ovaj period prođete prvenstveno u unutrašnjem neskladu i da preispitujete odnos u kojem ste, ali i sebe. Slobodni Rakovi – sigurno je da ćete tokom aprila imati interesantne komunikacije, čak flertove sa jednom ili više osoba. Sada se sve odvija na nekoj lakoj, lepršavoj, neobaveznoj bazi – to će vam negde i prijati jer vas opušta i donosi vam pozitivno raspoloženje. Lepa komunikacija sa suprotnim polom učiniće da se osećate dobro.

Posao

Prva polovina meseca je promenljiva i u tom periodu ćete češće nego inače biti u nekoj vrsti konflikta, ili sami sa sobom ili sa onima sa kojima sarađujete. Nekako vam je teško da se prilagodite, ili na okolnosti ili na energiju onih koji su oko vas i bićete rastrojeni ili prilično nervozni. Promene u načinu funkcionisanja nisu ono što vam trenutno prija i trebaće vam vremena da ih prihvatite. Drugi deo aprila je lakši, donosi da se vaša pozitivna energija budi i da sa radošću krećete u nove planove.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs