Danas želite jedno, a nudi vam se drugo. Nemate nekog prevelikog izbora, ili uzmite ono što je pred vama ili čekajte bolju priliku. Ovo važi za sve životne segmente. Moguće je da ćete u drugom delu dana upasti u raspoloženje zvano „zašto se baš meni dešavaju ovakve stvari“. Podignite se, ništa nije strašno – pomalo ste skloni i preterivanju danas.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

One emotivne veze koje su uspele da „prežive“ protekli period, imaju pred sobom i dalje talas iskušavanja koji nema nameru da stane još neko vreme. Povratak Saturna, pomračenje i pun Mesec koji se dešavaju u polju partnerstava kod nekih parova će označiti konačno podvlačenje crte. Kod drugih, onih stabilnijih – novu šansu da isprave ono što se ispraviti da. Jedina podrška koja vam stoji jeste ona od prijatelja – okrenite im se za pomoć i savet. Slobodni – eventualna nova poznanstva, eventualni kontakt sa osobom koja vas zanima. Ukoliko se vi udostojite da se pokrenete i prestanete da tapkate u mestu.

Posao

Situacije vas na neki način upozoravaju da kasnite po mnogim pitanjima i da je vreme da se pokrenete. Svojim zanemarivanjem obaveza ili neadekvatnim pristupom poslovnim partnerima, klijentima i nadređenima možete se samo vratiti još jedan korak unazad. Vreme je da se pokupite, organizujete bolje i krenete da raščišćavate sve ono što se nagomilalo ili je trenutno u zastoju. Za tako nešto vam je ova nedelja odlična jer možete pronaći snage i volje u sebi. Ne čekajte na promene, krenite im u susret

Novac

Tu je situacija prilično korektna sa tendencijom da se dodatno poboljša.

Zdravlje

Fizički – dosta ste dobro, sa eventualnim povremenim, manjim tegobama. Mentalno – preosetljivost, nervoza, manjak sna.

Hrana

Rakovi će morati da dobro obrate pažnju na svoje navike po pitanju ishrane. Sada vam odgovaraju samo lagani obroci, sa više povrća i manje mesa. Bacite se na salatice, na grilovano povrće i ribu a ukoliko je to moguće – izbacite suhomesnate proizvode i mlečne sa većim procentom masti.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Rakovi će maltene tokom celog jula meseca imati velike uspone I padove u odnosu sa emotivnim partnerom. Neki parovi će se razdvajati, spajati ponovo I opet dolaziti u tačku da ozbiljno preispituju da li vredi nastaviti odnos dalje. Razlozi za nesuglasice I probleme su drugačiji kod svakog para, ali mora se primetiti da polje tajni kroz koje već jako dugo prolazi Venera kod nekih Rakova u suštini I pravi problem – bilo kroz vašu ličnu nesigurnost da je trenutni odnos ono što zaista želite, bilo kroz tajnu komunikaciju I okupiranost drugom osobom. Ukoliko je ovo potonje razlog, onda znajte – što ste više, pa makar I misaono samo okrenuti drugoj osobi, to više pometnje stvarate u trenutnoj vezi. Dakle, bilo da odlučujete o odlasku ili ostanku poenta je da se prvo morate dogovoriti sami sa sobom šta I koga hoćete. Slobodni Rakovi – avantura da, tajna veza da, prošlost da. Pravi, stabilni I javni odnos – trenutno ne.

Posao

Mnogo ćete želeti ali je pitanje koliko će vam okolnosti ići na ruku, pogotovo u prvom delu meseca. Izvesno je da ćete morati da se borite sa preprekama, ali I sami sa sobom – pošto ćete često biti skloni impulsivnim potezima koji vam neće ići na ruku I vraćaće vas korak unazad. Drugi deo meseca je nešto povoljniji, učite na konto prethodnih pogrešnih poteza I spremni ste da izbijete u prvi plan. Obratite više pažnje na dobar odnos sa poslovnim saradnicima, budite spremni na kompromis.

Zdravlje

Mentalna I fizička iscrpljenost. Pokušajte da se bolje organizujete da biste imali prostora I za odmor I opuštanje, ali I za rekreaciju. Drugi deo jula aktivira hronične probleme kod starijih Rakova.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs