Možda ćete na samom početku radnog dana biti malo nervozni, ali kako vreme bude odmicalo sve bolje ćete hvatati korak sa dešavanjima oko vas. Uklapanje u dogovorima sa nekim ljudima i laka komunikacija sa saradnicima učiniće da se osećate izuzetno zadovoljno. Danas dobri odnosi sa voljenom osobom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Stabilnija situacija sa emotivnim ili bračnim partnerom. Tenzije se polako stišavaju i iako će i tokom ove sedmice biti nervoznih momenata, to je sve daleko slabije od perioda koji je iza vas. Koristite ove dane da unesete neke fine promene u odnos sa osobom koju volite, jer je to sada moguće. Odgovaralo bi vam da promenite dnevnu rutinu, da više izlazite i vodite aktivniji društveni život. Slobodni pripadnici ovog znaka i u ovoj sedmici imaju priliku da kroz novo poznanstvo ponovo osete uzbuđenje i čari flertovanja....a možda i zaljubljivanja. Osoba koju upoznajete preko prijatelja, izlaska ili eventualno preko društvenih mreža može vam „začiniti“ i ulepšati dane koji su pred vama.

Posao

Dosta ste energetski i mentalno istrošeni zbog situacija koje se već prilično dugo provlače, a sa kojima morate da se borite na dnevnoj bazi. Potrebna vam je promena i moguće je da će neki od vas da pokrenu ovaj proces tokom sedmice koja je pred nama. To može biti vaša inicijativa, ali i predlog od strane osobe sa kojom usko sarađujete ili imate prilično dobar, skoro pa prijateljski odnos. U ovom periodu više se skoncentrišite na papirologiju – moguće su greške.

Novac

Neočekivani prilivi, mogućnost dodatnog poslovnog angažmana.

Zdravlje

Čuvajte se sunčanice. Moguće su i alergijske reakcije.

Hrana

U periodu ste kada vam je potrebna kaloričnija ishrana koja vam donosi više energije. Jedino što ne biste trebali da konzumirate u većoj meri jesu slatkiši, pa pokušajte da ih zamenite svežim voćem, voćnim salatama ili čia pudingom zaslađenim medom.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Mars u vašem polju ličnosti u opoziciji sa Saturnom iz polja emotivnog partnera biće aktuelan tokom celog meseca, a najjači uticaj osetićete tokom njegove druge dekade. Šta će ovaj aspekt doneti? Kod vas će pojačati strahove i emotivnu preosetljivost – činiće vam se da se partner zatvara i udaljava od vas i „grabićete“ za njim, bićete nervozni, lako razdražljivi i nećete ličiti na sebe, bar ne na onakvu osobu na kakvu je vaše voljeno biće naviklo. Konstantni napadi i pritisak sa vaše strane mogu učiniti da se partner još više zatvori i ućuti, što će samo proizvesti još jaču reakciju sa vaše strane....i tako u krug....Da biste prevazišli ovaj period, morate shvatiti jednu stvar – malo je verovatno da istinski postoji problem između vas dvoje, ovo je samo period kada je voljena osoba više okrenuta svojim prioritetima i problemima, ali će vam se brzo vratiti....Slobodni Rakovi – zaboravite na prošlost, prevaziđite je – jer to sada možete. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu i vreme je da se ponovo zaljubite...

Posao

Akciju imate, inicijativu imate – još da je usmerite na prave stvari i poslove i može doći do promena kojima se nadate, ali najpre tokom treće dekade meseca. U međuvremenu – pripremite se za „napad“ obaveza na vas – biće vam potrebna sva vaša energija i još malo preko toga da biste sa svime izašli na kraj. Nerviraće vas zastoji, čekanja, nerviraće vas sporost onih sa kojima sarađujete – smirite živce i polako, korak po korak – sve ćete obaviti na vreme. Sa novcem budite obazrivi i štedljivi.

Zdravlje

Bićete dosta osetljivi, i u fizičkom i u mentalnom smislu. Krećite se, vodite računa o ishrani, čuvajte se povreda, posekotina, jakog sunca. Moguće su i alergijske reakcije.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs