Lošija komunikacija sa nadređenima. Evidentno je da oni u nekim situacijama preteruju, ali vi trenutno ne možete da ih korigujete. Postavite se na drugačiji način da bi stvari legle na svoje mesto. Previše ulažete sebe u odnos sa partnerom i ukoliko vam nije uzvraćeno istom merom, tonete.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vaša raspoloženja su u ovoj nedelji vrlo promenljiva – vama je teško da ih kontrolišete, a partneru da ih razume. Ipak, sve se to izbriše i ode u drugi plan pod naletom strasti koja je u ovom periodu izuzetna. No, imamo i one veze u kojima je na prvi pogled sve u redu, ali gde vi bežite u svoj mali imaginarni svet ili se okrećete flertovanju sa nekim drugim. Sve je u redu dokle god znate šta radite. Slobodne Ribe nemaju problem da pronađu partnera u ovom periodu. Samo je pitanje da li ćete se okrenuti nekom realnom, kvalitetnom odnosu ili ćete se uputiti ka vezi koja je tajna, zabranjena i naravno – slatka.

Posao

Ovo jeste naporan period za vas jer vas sa svih strana saleću što saradnici i kolege, što autoriteti. Oseća se neka napetost u vazduhu, koliko god se svi trudili da ste korektni jedni prema drugima. Da se razumemo – ništa u ovoj sedmici neće uticati na vaše pozicije, jer njih ste čvrsto zauzeli – ali može uticati lično na vas jer ste vi osoba koja ne ume polovično da se daje u poslu. Ili sve ili ništa. Sada ste trenutno u „sve“ fazonu i naravno da vam smeta kada ne dobijate iste odgovore od druge strane.

Novac

I jeste i niste zadovoljni finansijama. Jesu prilivi redovni, ali nisu zadovoljavajući.

Zdravlje

Oslabljen imunitet, dosta stresa.

Hrana

Trošite se energetski više nego što je uobičajeno i potrebno je da u ovoj sedmici pojačate ishranu. Potrebni su vam proteini iz mesa, jaja, ribe. Takođe, potrebna vam je veća količina povrća, najbolje u svežoj varijanti, ali može i ukiseljeno ili bareno, grilovano.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Na polju ljubavi biće šareno tokom januara. U suštini – neki veći problem ne postoji između voljene osobe I vas, ali vaše raspoloženje će klackati, zajedno sa osećajem sigurnosti koji će biti nestabilan. Zato ćete u nekim momentima funkcionisati savršeno I provoditi divne zajedničke trenutke – a u drugim će postojati napetost koju ćete najpre osećati vi – možete čak u nekim momentima sumnjati da li je partner iskren prema vama ili ne. Lek za vaša razmišljanja I strahove ne postoji – osim da pokušate da provodite što više vremena sa partnerom u aktivnostima koje vam oboma prijaju I rasterećuju vas. Ne bežite od strahova na taj način što ćete izlaz tražiti u flertovima sa drugim osobama. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka – tokom druge dekade meseca Venera ulazi u vaš znak I sigurno je da će vam doneti pojačane ljubavne prilike do kraja januara. Doduše, vi I pre toga možete ući u neku ljubavnu “šemu”, ali to će verovatno biti odnos koji nema neke naročite predispozicije da potraje.

Posao

Pred vama je vrlo aktivan poslovni mesec – ulazak Marsa u vaše polje karijere i pozicije pokrenuće događaje i situacije oko kojih ste se trudili dve godine unazad. Neke od vas očekuje unapređenje ili jake nove poslovne prilike. Jedino obratite pažnju na drugu polovinu meseca kada može dolaziti do razmimoilaženja sa autoritetima I to najpre zbog toga što će se vaša ambicija pojačati. Po pitanju finansija ovo je mesec poboljšanja, a moguće je da se prihvatite I nekog dodatnog posla.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će biti pomalo nestabilna. Vaš imunitet u ovom periodu varira, a i potrebno vam je više odmora i sna nego inače.Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs