Do vas stiže nova poslovna ponuda koja itekako zvuci primamljivo. Pokušavate da joj nadete manu, jer ste prirodno nepoverljivi (možda zato što i vi volite da malko slagite po neki put). Razmislite, pa tek onda donesite odluku. Skloni ste da neke obaveze zanemarite zarad toga da bi proveli više vremena sa osobom koja vam je draga. Sada mogu poceti neke lepe ljubavne price. Savršeno vece je pred vama.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Iza vas je jedna neobična nedelja po pitanju emotivnih partnerstava. No, to što je bilo – bilo je. Bitno je da je ispred vas sedmica u kojoj biste partner i vi ipak mogli pronaći onu zajedničku, najpre ljubavnu nit koja će vas povezati. Naravno, moraćete vi da budete inicijator i da vi napravite prvi korak. Šta vam teško, ako već znate da ćete na kraju dobiti ono što vam je potrebno – sigurnost i ljubav. E sad, na koliko je dugo ta sigurnost…..to ćemo tek da vidimo. Slobodne Ribe – ako sada ne uspete da ćapite osobu koju želite, ja stvarno ne znam kad ćete. Saberite se, fokusirajte i krenite u ljubavni napad.

Posao

Ovo može biti jako, jako dobra poslovna nedelja za vas. Prema tome, manite nesigurnosti, sumnje, strahove – šta god da vas od ovoga koči. Vreme je da delate i da budete od akcije. Ono što želite i ka čemu stremite se jako brzo može pokrenuti. Samo o jednoj stvari morate da vodite računa – vaši motivi moraju biti pravi, i naravno – zakonska, pravno legalna osnova mora da postoji. Ako ste ove uslove ispunili – onda krenite i očekujte nagradu za svoj trud i angažovanje.

Novac

Dosta stabilno.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu, ali i na fizičku aktivnost.

Hrana

I ove sedmice treba izbeći da vam „oči budu gladne“, pogotovo kada se na sto iznese vaše omiljeno jelo ili slatkiš koji vas mami. Generalo gledano – apetit je i dalje u porastu i biće potrebno dosta truda da ga iskontrolišete. Budite više fizički aktivni, to će biti od pomoći.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Komunikacija sa emotivnim partnerom će istovremeno predstavljati mesto vašeg spajanja, ali i razdvajanja. Kao da neće postojati zlatna sredina – voljena osoba i vi ćete ići iz krajnosti u krajnost. U nekim danima ćete se svađati da sve pršti, a u drugim podsticati jedno drugo na smeh, zabavu, opuštenciju i mnogobrojna zajednička dešavanja koja će donositi oboma dobru energiju. Jedino što je sigurno jeste da vam ni u jednom momentu neće biti dosadno. Strasti su izuzetno pojačane. Takođe, postoji velika šansa da tokom maja napravite neku suštinsku promenu u odnosu, onu koja će doneti da se prvenstveno vi osećate bolje i sigurnije i da smanjte nervozu i utišate gomilu pitanja koja vam u poslednje vreme kljucaju mozak. Slobodne Ribe – kontakti sa suprotnim polom će se značajno pojačati ali ne bih vam preporučila da sa konkretnim ulaskom u emotivnu priču žurite. Koliko god da vas neko privlači, možda je bolje da se za sada sve odvija na nivou priče i bližeg upoznavanja.

Posao

Jedan poprilično užurban mesec je pred vama, još jedan u nizu onih kada morate da date sve od sebe da biste postigli ono što drugi od vas očekuju. Iako će vam ovo povremeno teško padati, ipak vas ta aktivnost i mnogobrojna dešavanja na poslu istovremeno podstiču i daju vam dodatnu energiju. Ono što će vam predstavljati problem tokom maja jeste dosta loša komunikacija sa najbližim saradnicima, za koju uglavnom nećete vi biti krivi. Ipak, potrudite se da ne potencirate na raspravama.

Zdravlje

Nesanica i nervoza u prvoj polovini meseca, dok kod starijih Riba može biti meteoropatskih tegoba. Drugi deo meseca donosi pojačanu sklonost ka alergijama.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs