Odlične informacije pristižu do vas i ne možete da prikrijete svoje uzbuđenje oko cele situacije. Danas se možete osloniti na pomoć od strane kolega ili zatražiti uslugu od prijatelja. Odmereni ste u kontaktu sa osobom koja vas privlači i ona nije sigurna kakve su vaše namere.
 
 
 
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
 

Ljubav

Ukoliko baš imate neopisivu želju da se posvađate sa voljenom osobom – prvi deo sedmice je dušu dao za tako nešto. Samo mi nije jasno šta ćete time dobiti. Samo ćete u odnos uvući lošu energiju, ništa drugo. Ne kažem da je vaš partner savršen, ali realno gledano – niste ni vi. Umesto da se raspravljate – volite se tako nesavršeni i biće vam super. I da, mogli biste povremeno baš i da čujete predloge od strane voljene osobe – možda će vam prijati i doneti vašem odnosu više uzbudljivosti i prave akcije. Slobodne Škorpije – neko će vas iznenada iznenaditi i biće vam fino. Da li će se taj neko zadržati da budete u onome „i živeli su do kraja života sretno i zadovoljno“ – e to ne znamo. Ne pitajte mnogo.

Posao

Od nekih ljudi, kad ih vidite ili čujete – digne vam se kosa na glavi i dobijete tikove. Ali, ako su ti ljudi vaši saradnici ili poslovni partneri – namestite osmeh, ušećerite se i spremite se da uradite ono na šta ste se obavezali. Doduše, vas će baš mnogi nervirati ovih dana, pa ćete morati mnogo da se smeškate....Šta vam teško, ionako je tranzitna Venera u vašem polju ličnosti sada – u prevodu – morate da budete slatki ako hoćete da zaradite. U međuvremenu – posao ide dobro. Može i bolje, uvek – ali i ovo je skroz ok.

Novac

Novca ima, ali i dalje – novac hronično nedostaje.

Zdravlje

Stres, problemi sa kičmom i hronični umor.

Hrana

Smanjite mesne prerađevine, naročito one za koje ma i jedan sekund pomislite da su sumnjivog kvaliteta. Ionako imate u poslednje vreme dosta problema sa probavom, ne treba vam još da dodatno pokvarite stomak....

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Skoro cela prva polovina oktobra obojena je nekim tipom nervoze u partnerskim odnosima. Vi možete svaljivati krivicu na voljenu osobu i govoriti da su u stvari njeni postupci razlog za vaše burne reakcije, ali bojim se da to nije baš tako kao što vi volite da predstavite. U suštini, problem zaista leži u vama i u nekoj nemogućnosti vašoj da prevaziđete ono što vas muči – da li je to vaša ljubomora, da li pokušaji da kontrolišete voljenu osobu, da li su to talasi nesigurnosti i strahovi ili prosto ono da ste sami sebe uspeli da ubedite kako vi činite mnogo, a druga strana ništa....U stvari, nije ni važno šta je pravi razlog, poenta je u tome da se morate dogovoriti sami sa sobom, ali i imati više vere u osobu sa kojom ste. Borba sa sobom je uvek najteža, ali vi to sada možete da izvedete. Šanse da se „pronađete“ na pravi način i sami sa sobom, ali i sa partnerom postoje, naročito tokom drugog dela meseca. Oni koji su slobodni – iako ćete vi delovati dosta povučeno i van društvenih dešavanja i tokova – postoji osoba koja vas intrigira i sa kojom će stvari odjednom početi da se zahuktavaju....da li je to „ono pravo“ – pa, videćemo....

Posao

Neke velike promene i veliki planovi počinju da se rađaju, prvenstveno u vašim glavama. No, to je tek početak. Vrlo ćete oprezno početi da „ispipavate“ tržište, da se raspitujete kod osoba za koje znate da vam mogu dati pravi savet, prosto rečeno – bacaćete mamce i „loviti“ ono što vam je važno i što će vam u narednom periodu, tj novembru i na dalje – biti od ogromne koristi. Svoje svakodnevne poslove ćete obavljati standardno i niko neće primetiti da se u vama vrši priprema za velike nove poslovne poteze.

Zdravlje

Fizički – imate višak energije i potrebno je da je izbacite kroz fizičku aktivnost. Mentalno ste u oktobru u nekoj formi pada – zato vam je potrebno više sna.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs