Neko danas pokušava da vam nametne svoju volju ili svoje viđenje situacije. Naravno – od toga nema ništa. Ne želite da se prilagođavate drugima, želite da se oni prilagođavaju vama – i svoje ćete uspeti da isterate, pa ko god se ljutio. Ovo je isto aktuelno i u odnosu sa voljenom osobom – dosta ste igrali po taktovima njene muzike, sada je vreme da vi malo udarate ritam.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Na kartu strasti možete uvek da igrate kada su vaša partnerstva u pitanju. No, ukoliko vam za dobar odnos sa voljenom osobom nije dovoljna samo krevetska povezanost – e onda imate problem. Komunikacija vam baš i nije najsjajnija u ovoj nedelji – čak i ako izbegavate tenziju sa partnerom vrlo lako se može dogoditi da do iste dođe. Voljena osoba je trenutno savršeno sposobna da vas iznervira. Slobodne Škorpije – da li nešto može sada da se pokrene? Može. No, da li će biti trajnije i dovoljno stabilno? Iskreno, teško. Ali zato može da bude zanimljivo, burno i strastveno.

Posao

Nije vam loša ova nedelja i pored povremenih trzavica i žurbe koje nekako nećete uspevati da izbegnete. Ulazak vašeg vladara Marsa u polje poslovnih aktivnosti i obaveza otvara pred vama višemesečni period u kojem ćete „gristi“ i biti jako angažovani. Mnogi od vas će se više okrenuti inostranstvu nego domaćem tržištu. Takođe, postoji lepa šansa za vrlo ozbiljan poslovni dogovor koji bi na duži rok mogao da vas prati. U ovoj sedmici umete da tačno odmerite kada treba napraviti potez, a kada stati.

Novac

Snalazite se, korektna situacija.

Zdravlje

Izbegavajte dugo izlaganje suncu. Moguće su i glavobolje i jače oscilacije pritiska.

Hrana

Ako možete – izbacite u potpunosti meso i mesne prerađevine tokom ove sedmice. Ako je to nemoguća misija za vas – onda makar uzimajte neko lakše meso – piletinu i naravno – ribu i morske plodove. Povrće u što većim količinama.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Odnos sa partnerom može da se poboljšava tokom jula, ali će ključni faktor biti komunikacija koja vam u ovom periodu nije savršena. Pogotovo prvi deo jula može donositi nesporazume, vraćanje na stare teme I dileme. Pokušajte da ne reagujete na prvu loptu, da ne unosite previše nervoze I da ne budete tvrdoglavi onako kao što umete. Ovo su situacije koje itekako mogu da se reše uz malo kompromisa I takta, I sa partnerove I sa vaše strane. Drugi deo meseca je nešto blaži, lakše ćete prevazilaziti te komunikacijske oscilacije I u ovom periodu bi bilo poželjno da ste vas dvoje kao par aktivniji – bilo kroz neko zajedničko putovanje I odmor, bilo kroz više izlazaka. Slobodne Škorpije – iako je sada poslovna sfera ono što vas najviše interesuje, ipak postoji prostor za kontakte sa suprotnim polom tokom celog jula. Odnosi započeti u ovom periodu biće vrlo vatreni I emotivni, ali će nositi nemir I pojačane strasti.

Posao

Vrlo aktivan poslovni mesec je pred vama. Iako imate više nego dovoljno energije, volje i podsticaja – sgurno je da neće baš sve ići po vašim planovima i željama. Uglavnom će vas drugi kočiti, vraćati unazad ili zahtevati da ponovite ono što ste uradili jer neće biti zadovoljni prvom verzijom. U suštini, trebali biste da izbegavate da previše žurite sa izvršavanjem obaveza, pogotovo kada su u pitanju saradnici koji su navikli na kvalitet sa vaše strane. Više se fokusirajte na ono što radite i bolje organizujte.

Zdravlje

Pred vama je zahtevan I stresan period u kojem ne biste trebali da svoje zdravlje stavite na poslednje mesto jer ćete imati probleme kojima morate da posvetite svoju pažnju.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs