Pravite plan jer vam je jasno da u obaveze koje vam slede nećete moći da uđete nepripremljeno i neorganizovano. Svesni ste ozbiljnosti obaveza i spremni da im posvetite punu pažnju. Komunikacija između voljene osobe i vas teče bez zastoja.
 
 
 
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
 

Ljubav

Odnos sa partnerom je dobar, i tu nema šta posebno da se priča. Naravno da se povremeno mogu javiti neki napeti trenuci ili disbalans, ali to je toliko sitno i brzo prolazi, da ne vredi trošiti ni reči ni energiju na takve situacije. Voljena osoba je tu za vas, a i vi ste tu za nju – doduše, vi morate prvo da obavite par poslića, pa ćete onda biti tu za nju, ali brzo ćete. Slobodne Škorpije – ovo jeste vaše vreme. Možete da osvojite koga hoćete, ako hoćete. A možete i da dozvolite da osvajaju vas. Ovo su dobri dani, koji su ispunjeni kontaktima sa suprotnim polom i potencijalnim budućim emotivnim partnerima.

Posao

Iako ste ovaj period u kojem ste trenutno planirali mnogo, trošili dane i mesece praveći konstrukciju koja će imati smisla i koja će trajati – čak ste i vi negde iznenađeni svim opcijama i dobrim poslovnim prilikama koje su se otvorile ispred vas. Nemojte da se čudite mnogo, nego radite. Hvatajte svaku šansu, svaku ponudu, svaki dogovor, svaku osobu koja vam se obrati – jer dolaze da bi vam dale nešto, a to nešto jeste povoljno po vaš poslovni život na dalje. Budite vredne, Škorpije.

Novac

Novac vam dolazi, ali vi ga tako fino razbacujete na sve strane.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Eventualno mogućnost manjih prehlada ili oscilacija pritiska.

Hrana

Na svu sreću pa vam je metabolizam sada dobar i postoji pojačano energetsko trošenje – u suprotnom, uspeli biste da se za par dana zaokruglite kao krofna. U prevodu – jedete, mere nemate. I sve vam je slatko i ukusno i mirisno i baš njam.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vi u ovom mesecu odlučujete koliko ćete pažnje I vremena posvetiti partneru. Iako ga nećete u potpunosti zapostaviti, ipak ćete sebe I svoje potrebe I obaveze stavljati na prvo mesto. To povremeno može dovesti do sitnijih razmirica I trzavica, ali relativno lako I brzo rešivih. Ono što je potencijalni problem jeste mogućnost da u vaše okruženje u ovom mesecu uđe nova osoba koja vam itekako može privući pažnju, a takođe – mogu se javiti neke stare, maltene pa zaboravljene ljubavi sa kojima ćete želeti da se vidite, popričate, obnovite kontakt. Vodite računa samo da ne izazivate partnerovu ljubomoru I sumnju. Slobodne Škorpije – em privlačite pažnju, em je I vaša inicijativa prema suprotnom polu sada jako pojačana. Sledi vam mesec sa mnogo kontakata, mnogo susreta – može biti u pitanju samo jedna osoba, ali ne bi me iznenadilo da bude I više njih. U svakom slučaju – uživaćete u flertovanju I mnogobrojnim dešavanjima, a sada se može roditi I vrlo ozbiljna ljubavna priča.

Posao

Mesec velike upornosti I truda je pred vama, ali sigurno je da ćete njegovim rezultatima biti više nego zadovoljni. Posebno onim finansijskim. Jaka energija koja vas sada nosi, oličena Marsom u vašem znaku daje vam inicijativu, ali I sposobnost da tačno prepoznate gde se treba usmeriti, šta treba potaknuti a šta preseći I završiti. Povoljne vesti I informacije tokom celokupnog perioda dodatno će vam davati vetar u leđa. Menjate se I te promene će vam jako prijati. Ispunjavate svoje potencijale I uživate u tome.

Zdravlje

Potrebno je da se više krećete. Zdravstvena situacija je prilično povoljna, ali starije Škorpije mogu imati manjih tegoba sa kičmom, zglobovima i kostima.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs