Jedino što vas danas može ometati u jednom dogovoru jeste velika količina obaveza koju nikako ne uspevate da privedete kraju. Moguće je da ćete napraviti kompromis, i zarad sastanka sa nekim ko vam je bitan, odložiti ono što ste planirali da uradite. Odlični kontakti sa suprotnim polom.
 
 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
 

Ljubav

Nikakvih posebnih dešavanja neće biti u odnosu sa voljenom osobom tokom ove sedmice. Šta više, prilično ćete malo vremena imati jedno za drugo i oboje ćete biti okrenuti svojim poslovnim i novčanim prioritetima. Tek negde pred kraj nedelje imaćete više zajedničkih trenutaka i gledajte da ih provedete u nekoj opuštenoj atmosferi, bez tenzije i međusobnog pritiska. Slobodni pripadnici ovog znaka trenutno su kao u vakuumu kada je ljubav u pitanju. Možda ima osoba koje su zainteresovane za vas, ali vi teško da ste zainteresovani za bilo koga. Sve drugo vam je sada preče i okrenućete se prioritetima, a emotivni plan ostaviti „za neki drugi put“.....

Posao

Posla i obaveza vam ne manjka, to je bar sigurno. Takođe, od vas se očekuje da svakoga dana svoju punu pažnju i vreme posvetite svakoj sitnici jer nekako uvek ispada da sve zavisi od vas. Negde ste već prilično premoreni, ali u drugom delu nedelje će vas „razbuditi“ informacije i vesti koje najavljuju promene ili vam donose iznenadne promene u planovima. Nadređeni vam mogu saopštiti novosti za koje niste sigurni da li vam prijaju ili ne i kako da na njih odreagujete.

Novac

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, očekujte prilive sa ove strane.

Zdravlje

Pad energije, umor i problemi sa spavanjem.

Hrana

Svaki višak hrane, kao i slatkiši – neće vam prijati. To što su vam oči gladne je jedna stvar, potpuno je druga to što će se vaš želudac i sistem za varenje pobuniti ukoliko ne budete vodili računa. Kombinacija mesa ili ribe sa povrćem je sada apsolutno dovoljna za vas.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

U ovoj sedmici kontrolišite i svoje emocije i svoje reakcije. Previše ste iznutra uzburkani i onda možete odreagovati preterano na nešto što vi smatrate provokacijom od strane voljene osobe. Ne uplićite se u teme za koje znate da mogu postati neprijatne po vas ili koje vam smetaju jer insistiranje na njima može dovesti do konflikta, pa čak i prekida komunikacije.....makar kratkotrajnog. Tu vatru koju nosite u sebi iskoristite na pravi način – na strast i aktivniji društveni život sa voljenom osobom. Slobodne Škorpije – spopali su vas udvarači sa svih strana, pa možete postati vrlo neprijatni u pokušajima da ih rasterate. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada – e ona kao za baksuz sada kao da vas ne primećuje....

Posao

Sve se ubrzava do maksimuma, a vi pokušavate da se snađete i prosto vam nije jasno kako izdržavate ovaj tempo. Rešavate obaveze jednu po jednu, ali se mora priznati da sve to pomalo otaljavate, pa je moguće da dođe do prebacivanja od strane saradnika, klijenata ili nadređenih. Umesto da priznate (makar sebi ako ne možete drugima) da je greška do vas, vi možete otići u drugu krajnost i krenuti sa raspravama. Nemojte, ovo je potpuno nepotrebno. Iskulirajte, napravite kompromis.

Novac

Obaveze i troškovi su vas spopali sa svih strana i ovo vam donosi jaku nervozu.

Zdravlje

Hormoni vam luduju, imate problem sa nervozom, sa nesanicom. Bolovi u stomačnoj regiji.

Hrana

Metabolizam vam je tokom ovog perioda usporen, pa bi bilo dobro da svoje obroke podelite na veći broj manjih, da uvedete obavezno sveže voće i povrće i da izbacite testa i slatkiše. Odgovarale bi vam naročito cvekla, spanać, zelena salata, sremuš.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs