Škorpijeprve i druge dekade, posebno onima koji su u vezi imaće naporan i promenjljiv period. Jedna osoba privućiće vašu pažnju i to nećete moći da sakrijete. Razmislite šta želite i kako to ostvarujete jer to može biti izvor problema i nezadovoljstva. Na poslovnom planu je na redu dan kada možete završiti bitnu dokumentaciju i ostvariti značajne kontakte. Planovi za budućnost u ovom sektoru imaju osnovu. Iznenadenje od člana porodice.
 
 
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
 

Ljubav

Sve što radite u ovoj nedelji radite kroz strast i u trenutku. Ni vi sami ne znate šta ćete uraditi u narednom momentu – prepuštate se ludoj energiji koja vas sada nosi, pa gde god da vas odvede. Zato će u ovoj sedmici biti velikih oscilacija u partnerskim odnosima. Čas ludo zabavno i sa puno strasnih varnica, čas ćete samo siktati na drago vam bićence. I kako će se to sve završiti? Skroz ok, koliko god vi želeli da u nekim momentima presečete kao sekirom. Slobodne Škorpije – emotivno ste probuđeni i sada „pecate“ na više strana. Imate li neki konkretan plan u glavi? Verovatno ne, samo vam je lepo i uživate.

Posao

U jednom trenutku se fenomenalno nosite sa pritiskom koji evidentno postoji na vas, u drugom napravite dramski spektakl – rekao bi čovek da ćete dići od svega ruke i odustati. Naravno, nema ništa od toga. I pored toga što kukate povremeno na sav glas, vi nastavljate dalje svima u inat, najpre sebi. Trudite se da se organizujete, iako vam je sada ta organizacija misaona imenica. Ako su neke situacije u zastoju, ne lupajte glavom o njih – one će krenuti da se rešavaju od sledeće sedmice.

Novac

Ako su prilivi do sada bili stabilni, biće i dalje. Ako nisu – malo se strpite.

Zdravlje

Najveći neprijatelj trenutno vam je sopstvena psiha. Budite aktivni telom, ne mozgom.

Hrana

Kad vas uhvate nemiri i nervoza – pojeli biste nogu od stola, sopstveni želudac plus sve ono što je u frižideru. Kad ste u zen fazi – funkcionišete na dva lista zelene salate i malo svežeg vazduha. U ovoj nedelji imate i jedno i drugo.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Škorpije bi trebale da kuliraju i da ne talasaju previše tokom prve dekade aprila. Nervozni ste za sve pare, prilično impulsivni, nagli i možete svojim ponašanjem prilično uzdrmati temelje emotivne relacije u kojoj ste. To bi zaista bilo šteta, jer vam vrlo brzo – već ulaskom u drugu dekadu meseca sledi neuporedivo bolji period, sa svrsishodnijom i lepšom komunikacijom sa osobom koju volite. Svoju trenutnu neurotičnost smirujte na drugačiji način,a ne svađama i isterivanjem sopstvene volje, a na štetu odnosa u kojem ste. Uskoro ćete biti bolje što će se odmah primetiti poboljšanjem i strasti i lepih dešavanja sa osobom koju volite. Slobodne Škorpije – za vas u ovom mesecu slede ljubavna iznenađenja koja će najpre biti aktuelna od druge dekade aprila pa na dalje. Imaćete jako lepu komunikaciju sa nekom osobom, što će sve voditi ka ozbiljnoj mogućnosti da se pretvori u jaku emotivnu priču.

Posao

Morate da se prilagodite okolnostima u kojima ste, koliko god to doživljavali kao zatvor iz kojeg jedino želite da pobegnete. Kao i u ljubavi – impulsivna ponašanja i ona učinjena iz inata – samo vam donose štetu, korist nikako. Ne donosite brzinske odluke, nije vreme za to. Vrlo brzo ćete naučiti da to što radite stvari na drugačiji način ne znači da je to loše po vas i po vaše poslovanje. Kreativni ste, sa puno novih ideja i rešenja – ubacite sve to u svoju poslovnu svakodnevicu i nećete proći ni malo loše tokom aprila.

Zdravlje

Grlo vam je osetljivo u prvoj polovini meseca. Generalno gledano – imate dobru energiju, više budite fizički aktivni jer će vam to prijati i smirivati vas.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs