Rešili ste da ćete neke situacije da isterate na čistac i nemate nameru da od toga odustanete. Prema onima sa kojima dolazite u kontakt ponašate se zahtevno, ali ne tražite preko njihovih mogućnosti. Podeljena osećanja po pitanju odnosa sa osobom koju volite.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Sve ono što imate da kažete reći ćete. Ne možete više da neke reči čuvate u sebi dok se one otimaju pokušavajući da izađu. Pa kome se svidi, svidi. Voljenoj osobi će se svakako dopasti, ali ne možda drugim članovima vaše ili porodice dragog vam bića. No, bitno je naravno da vi i partner u ovoj nedelji stojite jedno pored drugog, čvrsto i da je između vas dobra i podsticajna energija. Slobodni Strelčevi na jednu osobu namiguju, sa drugom se dopisuju, trećoj udvaraju a četvrtu su već „ošacovali“. Vi jurite, jure vas – sve u svemu jedna opšta zbrka u kojoj se ne zna ko će koga na kraju uhvatiti....

Posao

Dobijate pozitivne informacije, dobijate prave putokaze na svom poslovnom putu. Odličan period za dogovore, za nove kontakte, za pokretanje saradničkih priča, ma odličan period za sve! Posla ćete imati, ali je vaša energija sada na vrhuncu i ništa vam neće padati teško. Jedino vas sada može saplesti prevelika brzina pa da naivno, lakomisleno ili sa preteranim optimizmom uletite u nešto što nije za vas. I sa kolegama imajte više strpljenja – znam da vas koče, ali probajte da iskulirate.

Novac

Stabilnost u finansijama.

Zdravlje

Reuma starijima. Mogućnost povreda i viroza mlađim Strelčevima.

Hrana

Strelčevi se zaista jednim delom znatno bolje osećaju, ali još uvek ste vi daleko od one prave energije. Morate da budete maksimalno odgovorni prema svom organizmu i shvatite da manje jeste više kada je hrana u pitanju. Potrebna vam je hrana bogata vlaknima, povrće i meso.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ulaskom u januar imate dovoljno snage, volje, energije i podsticaja da napravite značajnije promene u odnosu sa voljenom osobom. U prvoj polovini meseca to će funkcionisati više nego dobro – ovo je period kada ćete partner i vi bolje komunicirati, lakše se dogovarati a sigurno je da vas očekuju i neki lepi zajednički momenti ispunjeni smehom, zabavom i kontaktima sa zajedničkim društvom. No, drugi deo januara i nije baš toliko bajkovit – voljena osoba može pred vas postavljati preterane zahteve koji će vas iritirati i može dolaziti do negativne energije i rasprava između vas dvoje. Od stabilnosti vašeg odnosa zavisi na koji način ćete proći kroz ovaj period. Oni koji su slobodni – vama će se svakako pojaviti osoba koja zavređuje vašu pažnju i sa kojom bi mogli otpočeti vrlo zanimljivu ljubavnu priču. Ove situacije se mogu pokrenuti već u prvoj polovini januara meseca. Čak i drugi deo januara donosi ljubavne šanse, ali bi one uglavnom bile zasnovane na jakoj hemiji i strasti, pa samim tim – pomalo nestabilne.

Posao

Prelaskom Marsa u znak Strelca početkom januara menja se vaša energija i način funkcionisanja. Konačno imate pravu inicijativu i sposobnost da se pokrenete. U ovom mesecu, naglašeno u njegovom prvom delu – očekujte mnogobrojne poslovne kontakte i mogućnost da se povežete sa ljudima koji bi kasnije mogli biti značajni za vašu poslovnu budućnost. Moguće je da će neki od vas tokom ovog perioda pokrenuti i privatne poslove, ali je savet za vas da ipak ne žurite pre nego što se dobro organizujete.

Zdravlje

Vodite računa da se ne povredite, naročito tokom drugog dela meseca. U tom periodu moguće su i prehlade i virusne infekcije. Stariji Strelčevi neka više obrate pažnju na ishranu.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs