Zaokupljeni ste u potpunosti dešavanjima na poslu. Neke stvari će morati da se dorađuju ili ispravljaju, pa očekujte da će se jedan deo obaveza svaliti na vas, iako niste možda vi lično odgovorni za propust. Danas niste prilagodljivi i teško ćete se uklopiti sa voljenom osobom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Sa malo usaglašavanja i puno pozitivne energije koju i vi i voljena osoba imate u ovom periodu – svaka nesuglasica, problem ili tenzija će se rešiti lako. Doduše, verovatno ćete oboje imati osećaj da vi dajete više sebe u ovom odnosu, ali istina je verovatno negde na sredini. U drugom delu sedmice, naročito u danima vikenda očekuju vas neka lepa zajednička dešavanja, opustite se i uživajte u njima. Slobodni pripadnici ovog znaka – obnavljanje kontakta sa osobom iz prošlosti trenutno deluje kao vrlo podsticajno za vas – i to je u redu, dokle god ne očekujete previše, makar u početku. U ovoj sedmici i neke nove osobe mogu se pojaviti u vašem životu – uživaćete u komunikaciji i blagom flertovanju.

Posao

Iako želite da se pokrenete ka novim ciljevima, ispada da ćete se u ovoj nedelji uglavnom vrteti oko onoga što je staro ili što je već neki duži vremenski period na čekanju. Možda vam se ovo ne dopada, ali sagledajte situaciju sa druge strane – dosta toga možete rešiti u ovom periodu. Dobijate šansu da ostvarite ono što odavno priželjkujete. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, papirologija oko koje ste gubili mnogo vremena i živaca, sada se konačno privodi kraju.

Novac

U periodu ste finansijskog opterećenja. Veći troškovi pred kraj sedmice.

Zdravlje

Problemi sa alergijama. Povedite više računa o ishrani.

Hrana

Jogurt, nemasno meso, riba, integralni pirinač i dosta povrća – na ovome bukvalno možete bazirati celokupnu svoju ishranu tokom ove sedmice. Preporučuje vam se lagan doručak od ovsenih pahuljica sa dodatkom sezonskog voća.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Period emotivnih klackalica aktuelan je i u junu u vašim emotivnim relacijama. One veze koje su suštinski stabilne imaće manjih problema u komunikaciji jer će povremeno postojati nerazumevanje, ali će vedra priroda i vas i vašeg partnera uspevati da ovo u nekom kratkom periodu reši. No, oni Strelčevi čiji su emotivni odnosi već neko duže vreme pod pritiskom, dolaziće do dubljeg raskola sa partnerom jer nećete moći da se dogovorite ni o najosnovnijim stvarima. Takođe, često će na dnevni red izlaziti nepoverenje, sumnje, ljubomora....ili pak velike svađe oko zajedničkih finansija. Bićete na klackalici – niti vidite način na koji biste mogli suštinski popraviti odnos, niti imate dovoljno snage i odlučnosti da iz njega izađete. Slobodni Strelčevi – kod vas će biti aktivno mnogo flertovanja, čak i mogućnost jedne žestoke i strasne avanture, ali teško je da će se otvoriti prava prilika za ljubav, to jest – za nešto što bi se na duži rok moglo zadržati u vašem životu.

Posao

Ogromnu snagu ćete ulagati u popravljanje finansijskog segmenta, koji će se bar na neko vreme srediti tokom prve dekade meseca. No, i ostatak ovog perioda donosi vam izazove – veće troškove i težu naplatu potraživanja. Samo polako, sve će se ipak srediti do kraja meseca. Generalno gledano – poslovni segment ne nudi neke naročite mogućnosti za promene i uglavnom ćete funkcionisati u svakodnevnim obavezama. Postoji šansa za novu poslovnu ponudu, ali u drugom delu meseca.

Zdravlje

Mogući su problemi sa alergijama i promenljivim pritiskom. Potrebno vam je više opuštanja, fizičkih aktivnosti i kvalitetnija, redovnija ishrana.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs