Danas ste dosta nesigurni, a u isto vreme u lošem raspoloženju i trebali biste da se potrudite da se to ne oseti u komunikaciji sa ljudima sa kojima sarađujete. Svoje probleme zadržite za sebe. Shvatate da morate podhitno da promenite nešto u odnosu sa voljenom osobom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vi biste svakako trebali da se rasteretite i da uživate. Mnogi od vas su u prethodnom periodu bespotrebno povlačili ručnu kočnicu kada je ljubav u pitanju i sami sebe sputavali. Sa direktnim kretanjem Jupitera u vašem znaku, vreme je da se optimizam i vera u ljubav vrate u vaš život. Pa i ako ne bude baš neka ozbiljna i trajna veza – sigurno je da će biti makar divna letnja ljubav koje ćete se sećati sa osmehom....Oni koji su u vezama i brakovima mnogo bi popravili svoj odnos ukoliko se zajedničkim snagama bace na neke planove, na primer – na planiranje putovanja i odmora. Partner i vi ste ušli u period u kojem možete ponovo vratiti vašu vezu na stare, dobro poznate i lepe staze!

Posao

Jako dobro će funkcionisati oni koji rade sa stranim firmama i predstavništvima. Svi ostali – mogući su promene u dogovorima, dosta užurbanosti i mnogo ultra kratkih rokova koje morate ispoštovati. Ukoliko ste u danima kada jurite neke papire, uspećete da ovo privedete kraju ali uz dosta nerviranja. Pojedini Strelčevi će dobiti novu poslovnu ponudu ili mogućnost zaposlenja ali sa uslovima kojima i niste baš u potpunosti zadovoljni.

Novac

Trudite se da ne potrošite baš sve što ste zaradili....

Zdravlje

Problemi sa kičmom ili krvnim pritiskom kod starijih Strelčeva.

Hrana

Jupiter u vašem znaku je krenuo direktno – neke lekcije ste morali da naučite u prethodnom periodu i nadamo se samo da ćete nastaviti da ih primenjujete. Doručak, kao najvažniji obrok – onaj koji treba da vam da dovoljno energije, nemojte nikako preskakati...Za sve ostalo – manji je problem.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Mesec naglašenih oscilacija u emotivnim i bračnim vezama kod Strelčeva. Kada je sve kako treba – odnos će biti savršen, mnogo ćete se smejati zajedno, uživati, ludovati, voleti se, možda i putovati. U onim nekim drugim momentima – neće biti baš velikih svađa, ali će postojati tenzija, zvocanje, obostrana kritičnost i stavljanje sebe na prvo mesto. Šta da vam kažem – gledajte da prvih trenutaka bude što više, a ovih drugih – što manje, daleko im lepa kuća. Ne zaboravite da dosta toga sada zavisi od vas – što vi budete više prilagodljivi i opušteniji – i partner će. Slobodni – pred vama je mesec dobre zabave, novih ljudi, novih ljubavi – mesec u kojem ćete uživati, a ukoliko želite da pronađete „srodnu dušu“, pa i to će biti moguće..Vi ćete privlačiti svojom pojavom, osmehom – gde god da se nalazite, ali se mora priznati da je segment putovanja, inostranstva ili osoba koje dolaze sa puta i sa kojima se upoznajete – prilično naglašen. I Jupiter u vašem znaku kreće direktno – ostavimo prošlost i krenimo napred!

Posao

Standardna, ali dosta opuštenija poslovna svakodnevica vas očekuje u prvom delu avgusta. Ništa neuobičajeno – nešto povremene nervoze, nešto dobrih poslovnih prilika ali sve ćete vi to lako i sa dosta dobre energije završavati. Sve što je vezano za inostranstvo, saradnju sa stranim firmama, sa državnim i javnim preduzećima – ići će uglavnom baš kako treba. Drugi deo meseca donosi ipak više obaveza i užurbanija dešavanja, ali sa mnoštvom novih mogućnosti za vas, čak i za jačanje poslovnih pozicija.

Zdravlje

Prvi deo meseca je odličan (osim što biste mogli da povedete više računa o ishrani jer ćete biti skloni gojenju), drugi deo avgusta donosi neke sitnije tegobe i pojačanu dozu stresa.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs