Možda vas neke osobe ne podržavaju otvoreno, ali su ipak tu za vas. Njihova pomoć vam može biti od velikog značaja. Novo poznanstvo i komunikacija koja je uspostavljena se lepo razvija. Vi čekate jaču inicijativu druge strane i nadate se da će uskoro doći.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Nije sjajno, ali nije ni loše. Tu ste gde ste. Možda odnos sa voljenom osobom baš i ne cveta u ovim danima, ali nema ni nekih spektakularnih rasprava i loših dešavanja. Malo je umrtvljeno, malo je povremeno dosadno, malo je previše mirno i bez dešavanja. Jeste li hteli mir – pa eto vam ga sada, uživajte. Slobodne Vage – možete vi onako malo da flertujete, da se muvkate, dopisujete – ali realno gledano – jako je teško da u ovom periodu možete ostvariti pravu emotivnu priču. Može postojati potreba i želja, ali paralelno postoji i neka vaša stegnutost, oprez i zakočenost.

Posao

Poslovno je ovo povoljan period za vas. Vi nekako uspevate da stanete na svoje noge, da oformite dobru i stabilnu poslovnu osnovu i da se bavite samo poslovima koji vam obezbeđuju sigurnost i trajnost. Sve funkcioniše po vašim planovima i zamislima, iako možda ide sporije nego što biste vi to voleli. No, prihvatite negde da vas situacija i okolnosti primoravaju da idete baš na onaj način i onim tempom koji je sada najbolji po vas. Imajte vere da će sve ovo izaći baš onako kako treba.

Novac

Iako ste i dalje u grču po pitanju finansija, one realno funkcionišu dosta dobro. Skrešite troškove.

Zdravlje

Manje tegobe sa pritiskom, krvnim sudovima, cirkulacijom.

Hrana

Vi ste apsolutno i potpuno čvrsto odlučili da se uvedete u red kada je ishrana u pitanju i ništa vas neće skrenuti sa pravog puta! Osim....ako naleti omiljeni slatkiš ili ako baš baš budete gladni pa ne možete da iskulirate. Ma bitno je da ste vi odlučili, zar je važno da li se te odluke baš poštuju ili ne?

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Jedan poprilično šaren mesec kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Čas ćete biti nezadovoljni, nervozni i na partnera i na sve one koji su oko vas, čas ćete biti u odličnom raspoloženju, duhoviti i puni vedrine i svojim optimizmom « dizati » voljenu osobu. Rasprave će se smenjivati sa divnim momentima a nešto lakše funkcionisanje očekujte tokom treće dekade meseca. Jedna napomena samo - u ovom mesecu ćete privlačiti dosta pogleda i biti u kontaktu sa puno ljudi i možete čak poželeti da sa nekom zanimljivom osobom uđete u flert ili makar da sa njom uživate u komunikaciji. Nije nikakav problem malo se opustiti i rasteretiti misli, samo vodite računa da ovo ne ode u pravcu koji bi mogao naškoditi emotivnoj priči u kojoj ste. Oni koji su slobodni – prvu polovinu meseca ćete skoro pa prespavati, bar kada su zanimljiva emotivna dešavanja u pitanju. No, u drugom delu novembra biće više vrlo interesantnih situacija, čak i mogućnost da se brzinski zaljubite preko ušiju.

Posao

Vage u novembru paralelno ratuju na dva vrlo bitna fronta. Prvi je vezan za finansijsku stabilnost i sigurno je da ćete do ulaska u treću dekadu meseca imati mnogo poteškoća da ostvarite svoje planove. No, u svakom slučaju – idete ka stabilizaciji, samo ćete morati malo da sačekate na istu. Drugi front je vezan za dogovore, putovanja, trgovinu, kontakte sa strancima, generalno – na vaše pokušaje da se « probijete » u novim poslovnim sferama. Takođe – tek poslednja dekada donosi prave rezultate.

Zdravlje

Druga dekada meseca je nepovoljna za vaše zdravlje. Moguće su prehlade, bakteriološke i virusne infekcije, ali i manji hormonski problemi.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs