Stvari u poslovnom segmentu ne idu u onom pravcu koji ste vi priželjkivali, ali ne možete reći da ste nezadovoljni i ovim što se dešava. Posvetite se onim obavezama za koje vam ne treba potpuna koncentracija i pažnja. Smatrate da je voljena osoba danas nešto hladnija prema vama.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Partner i vi ćete se nekako mimoilaziti u ovoj sedmici. Voljena osoba je okrenuta svojim planovima i prioritetima i samo povremeno obraća pažnju na vas što vama ni malo nije dovoljno i čini da se osećate nervozno i neispunjeno. Izlaz tražite na drugoj strani – ili se okrećete prema poslu ili prema prijateljima. Doduše, neki od vas mogu odabrati i da se upuste u povremenu, tajnu komunikaciju sa drugom osobom – što vam se, bar u ovom periodu, nikako ne preporučuje. Slobodni pripadnici ovog znaka su ili zagledani u osobu koja je zauzeta ili su u periodu kada su skloni da maštaju, sanjare i da se nadaju srodnoj duši koja će zakucati na njihova vrata. Manite se i tajni i snova – idite u provod sa društvom i opustite se.

Posao

Još jedna vrlo radna i obavezama ispunjena sedmica je pred vama. Jeste da se vi osećate rastrzano, da ponekad ni sami niste sigurni da li ste na pravom putu, ali uporno nastavljate dalje i trudite se da sve ono što je u vašoj moći obavite. Opterećeni ste mnogobrojnim sitnim obavezama i neočekivanim promenama u planovima, dešavanjima koja na dnevnoj bazi donose nervozu. Krajem nedelje doći će do raščišćavanja mnogobrojnih situacija koje su vas kočile u prethodnom periodu.

Novac

Sitne neugodnosti i nerviranja oko finansija.

Zdravlje

Sitnije tegobe sa disajnim putevima, kožom i alergijama.

Hrana

Više tečnosti, blago mineralne vode, voćnih sokova i obroka „na kašiku“ je ono što vam je potrebno da bi vaš organizam funkcionisao bez problema. Umanjite unos grickalica i suhomesnatih proizvoda, kao i slatkiša. Meso u umerenim količinama, uvek „u društvu“ mnogo povrća, svežeg, grilovanog ili kao salate.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Da ste zadovoljni tokom juna – pa i niste. Povremeno će vam se činiti da se samo vi trudite i ulažete u emotivnu vezu, a da je partner u potpunosti odsutan, da vas zanemaruje i prosto vas „gura“ da utehu potražte na nekoj drugoj strani. Što se te „utehe“ tiče – najbolje bi bilo okrenuti se sebi, svojim prijateljima, stvarima koje volite i koje vas ispunjavaju....ne bi bilo dobro potražiti prolazno zadovoljstvo i „dizanje“ pa čak ni samo kroz komunikaciju i laki flert sa nekim – jer ćete pre ili kasnije zažaliti zbog toga. Što se tiče partnera – pokušaji da stvari popravite verovatno će naići na zatvorena vrata – voljena osoba je sada u takvoj situaciji da je najbolje pustiti je da se sama izbori i sa sobom i sa svojim problemima. Slobodne Vage – jun baš i nije savršen za nove emotivne početke, osim ako vas interesuje samo površna priča koja će imati zanimljiv tok, ali se završiti brzo. Ukoliko tražite nešto stabilnije i na duže staze – onda sačekajte naredne mesece koji će već doneti prave prilike za vas.

Posao

Ni poslovni segment neće opravdati vaša očekivanja. Ukoliko se nadate miru i lakoći funkcionisanja na dnevnoj bazi – to se neće desiti. Ukoliko se nadate korektnom odnosu sa saradnicima i šefovima – i to će vas preskočiti tokom juna. Ukoliko se nadate smanjenju obaveza i tome da lakše dišete – pa, bojim se da se ni to neće desiti. U suštini, pripremite se da junački „odradite“ ovaj period i da oguglate na ljude i na nerviranja koja će vas spopadati sa svih strana. Po pitanju finansija – nestabilno.

Zdravlje

Nestabilno zdravstveno stanje maltene tokom celog meseca. Mogući su problemi sa venama, hormonima, pritiskom, mokraćnim kanalima, stomakom.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs