Kakav posao, kakve obaveze – ma nema ništa od toga....Vi ste svoje planove za danas zacrtali i nećete dozvoliti da vam iko nameće nešto što nećete da radite. Budite malo prilagodljiviji makar prema osobama koje su vam drage i ne odbijajte da pomognete njima. Sav provod i zabava mogu malo sačekati i neće vam pobeći..

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Iako će dobar odnos između vaše vladarke Venere i partnerske planete Marsa davati mogućnost popravljanja, donositi čak i jaču strast između vas i voljene osobe, ipak i dalje imamo situacije koje se dešavaju unutar vas a na koje vi još uvek nemate odgovor. Ovo bismo mogli prevesti ovako – površinski izgleda kao da je sve u redu, ali iznutra – vaš osećaj je čudan, imate svoja preispitivanja i jako velike emotivne oscilacije. Slobodne Vage – vi imate šanse za nove emotivne kontakte ali je pitanje koliko ste spremni istinski da zakoračite u njih. Veo prošlosti još uvek se duboko vije u vama.

Posao

Ovaj segment pokazuje velike aktivnosti iako je onaj mir i stabilnost kojem sada težite maltene nemoguće pa dostići. Vi ste nekako polovično uključeni u svoje obaveze pa nije ni čudo što će se u ovoj nedelji dešavati oscilacije – u nekim momentima ćete funkcionisati besprekorno, a u drugim – otaljavati i odlagati sve što vam dođe na dnevni red. I pored ovoga, za vas postoje šanse da pokrenete nešto što ste duže planirali, a za šta imate podršku saradnika ili autoriteta. Ovo će biti lepa i pozitivna promena.

Novac

Povoljna finansijska situacija.

Zdravlje

Sve tegobe su prolazne i sitne, ali vas nervira što nikako da se osetite kompletno dobro.

Hrana

Prijaće vam hrana koja vam nikako ne odgovara – navalićete na ugljene hidrate – na testa, na krompir na sto načina, na paste. Pokušajte da vaši obroci budu lakši – da sadrže više povrća u kombinaciji sa mesom – najbolje piletinom.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Mars u vašem polju partnerstava sa jedne strane vam pogoduje, jer će voljena osoba imati više inicijative nego inače I podsticati vas na aktivno I zanimljivo korišćenje zajedničkog vremena. Sa druge strane pak, partner će insistirati na svojim stavovima I načinu funkcionisanja, kao I tvrdoglavosti što vam neće baš uvek prijati. Moguće su rasprave I vrtenje ili oko jednih te istih pitanja u vašem odnosu, ili pak vraćanje na stare teme koje nisu adekvatno rešene. Nešto bolja komunikacija I lakše pronalaženje kompromisa biće prisutna u drugom delu jula. No, to ne znači da će ovaj period biti miran – ne, imaćete I u njemu momente kada ćete uglavnom jedno drugom prebacivati manjak razumevanja, kao I odgovornost za nedovoljno zajednički provedenog vremena. Slobodne Vage – vi ćete biti ili razapeti između više osoba, ili ćete pak imati kočnice u vezi jednog odnosa koji vas u isto vreme I privlači I odbija.

Posao

Tokom celog meseca vaše je polje karijere I statusa jako aktivno, što govori o tome da ćete “ostaviti srce na terenu” kada je posao u pitanju. Bavićete se I zaostalim pitanjima, pokušavati da pokrenete nešto što odavno priželjkujete, a istovremeno raditi na novim poslovnim projektima. S druge strane, imaćete povremene probleme sa saradnicima I to najpre zbog vaših kašnjenja ili neorganizovanosti, tako da se potrudite da u ovom delu budete što ažurniji. Budite spremni na kompromise I prilagođavanje klijentima

Zdravlje

Uglavnom dobro zdravlje, sa sitnijom problematikom koja se vezuje za način ishrane, ali I za povećan nivo stresa.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs