Jedan razgovor ili dogovor je krenuo bolje nego što ste očekivali, da bi odjednom došlo do zastoja ili do prepreke. Sa nekim težim okolnostima danas ćete morati da izađete na kraj i da se prilagodite novonastalim situacijama. Moguće je da jako razmišljate o nekom koga ste skoro upoznali.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

U ovoj sedmici ćete se truditi da sve ono što vam smeta u odnosu sa voljenom osobom – gurnete pod tepih. Doduše, više puta ćete biti onako, vrlo ozbiljno iznervirani nekim situacijama i tu će postojati opasnost da napravite tenziju u odnosu sa partnerom. No, ukoliko ovo uspete da iskulirate i na vaš čuven diplomatski način prezentujete voljenoj osobi – sve će proći kao rukom odneseno. Dakle, sad funkcionišete po principu – umesto da napravite rusvaj, vi se ili povučete ili samo smeškate a onda odete da kupite sebi nešto da biste rashladili glavu. Slobodne Vage – op, op! Uran vam je spremio zamkicu, simpatičnu, iznenadnu, burnu, neočekivanu! Upasti u zamku ili ne – pitanje je sad.

Posao

Još jedna „divna“ sedmica u kojoj će Vage da se narade, ali i ozbiljno zapitaju postoji li nešto što bi mogle da urade da promene dosadašnji način poslovanja i funkcionisanja. Izvesno je da su neke ideje već počele da se rađaju u vama, a u ovoj nedelji možete dodatno dobiti potvrdu da su vaša razmišljanja na pravom putu. Idete ka svojim ciljevima. Inače, još uvek ste u periodu u kojem morate da se naučite samokontroli i da prepoznate kada treba povući potez, a kada na isti sačekati.

Novac

Veliki preokreti u finansijskom segmentu. Novac dolazi i odlazi bez ikakvog reda i smisla.

Zdravlje

Prehlade, infekcije, pritisak, cirkulacija, kičma, hormonski disbalans za svakog po nešto.

Hrana

Malo se zanesete pa smažete pola torte a onda se brzo pokajete pa udarite po postu i po sportu i rekreaciji da što pre te kalorije „skinete“ sa sebe. U suštini, takva vam je cela ova nedelja. Prejedate se, pa onda gladujete teško će biti pronaći pravi balans.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Vi i partner ste tokom oktobra zaista potrebni jedno drugom. Kroz savet, kroz podršku, kroz pružanje ljubavi i strasti, a neki put i samo kroz to što ćete „biti“ jedno pored drugog – sve to će činiti da se oboje osetite kompletno, ispunjeno, svrsishodno. Ukoliko se ne potrudite da funkcionišete na ovaj način – oboje ćete biti u nekoj formi pada, zatvorenosti, usamljenosti....Oboje ćete se povući u sebe sa milion i jednim pitanjem i isto tako – milion i jednom sumnjom i nesigurnosti u glavi. Ovo je mesec kada morate istinski naučiti šta znači MI i ponašati se u skladu sa tim. Jer, zajedno jeste jači....Oni koji su slobodni – udvarače ćete sigurno privući i na tu temu nema šta posebno da se kaže. No, jedno je flertovati i zabaviti se a nešto potpuno drugo pronaći osobu sa kojom se može trajati. Imaćete par „stranputica“ i to uglavnom u prvom delu meseca – možda skrenuti u neku avanturicu, možda se zaneti komunikacijom preko društvenih mreža...ukoliko budete strpljivi i sačekate, drugi deo oktobra će vas nagraditi ljubavlju..

Posao

Poenta tokom oktobra nije jurcati na sve strane i trošiti snagu, već umeti da sačekate pravi trenutak za delovanje. Ovo je mentalno naporan period za vas jer vas nešto iznutra tera na akciju, tera da se bacite u prve borbene redove i pojurite iz sve snage....dok drugi deo vas uporno opominje i šapuće i traži da obratite pažnju na suštinu, ne samo na formu. Ukoliko budete srljali, izvesno je da ćete se suočiti sa preprekama koje su u ovom trenutku prevelike. Ukoliko budete išli glavom – dobićete pozitivne rezultate

Zdravlje

Period u kojem je potrebno više se posvetiti sebi, graditi i očuvati imunitet i pronaći dovoljno prostora za odmor koji vam je sada neophodan.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs