Danas se morate više angažovati oko jednog dogovora, iako biste najradije zbrisali sa posla i ostavili sve obaveze za neki drugi dan. Ne kukajte unapred, ovo ćete završiti lakše nego što ste mislili. Raspoloženje vam je odlično i podelite ga sa partnerom i dragim osobama.

 

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Povlačenje – tako bismo mogli nazvati ovaj period u koji ulazite. Planete vam se sele „iza leđa“ pa je za mnoge od vas period zabave, provoda i lakih letnjih ljubavnih priča – zvanično završen. Neke će se veze nastaviti kao tajne, neki novozapočeti odnosi će pući kao balon od sapunice, shvatićete da su osobe koje su oko vas željne samo seksualne zanimacije – u svakom slučaju, sledi vam otrežnjenje. No, pojedine Vage će baš u ovom periodu ući u zabranjenu, tajnu, erotskom energijom nabijenu vezu – i nema nikakve veze da li ste slobodni ili zauzeti – i jednima i drugima je ova opcija otvorena. Ne zaboravite da je vaša vladarka Venera sada u Devici, u znaku u kojem je u padu – baš iz tog razloga, možete lako „pasti“...

Posao

Vreme je da se radi. I za poslovne aktivnosti ovo nije ni malo loša sedmica. Taman onu energiju koju ste do sada posvećivali zabavi i provodu uložite u posao i nećete se ni malo pokajati zbog toga! Odjednom će se kod vas probuditi i aktivirati marljivost, praktičnost – možda baš i ne volite da funkcionišete na taj način, ali sada će vam se to višestruko isplatiti! Bićete umorni jer obaveza je mnogo, ali na kraju svakog dana ćete shvatiti koju ste ogromnu količinu posla odradili i bićete zadovoljni sobom.

Novac

Moguća je naplata potraživanja iz prethodnog perioda ili makar dogovor o istom.

Zdravlje

Sitnija, prolazna zdravstvena problematika.

Hrana

Biće vam potrebna ishrana bazirana na namirnicama koje se lako vare i koje ne opterećuju vaš probavni sistem. Teško ćete odolevati grickalicama, brzoj hrani, sendvičima ili pak obrocima koji su dosta začinjeni i preobilni. Ukoliko je to ikako moguće – što više ishranu bazirajte na namirnicama biljnog porekla.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Avgust će za Vage u emotivnim partnerstvima biti jedan fenomenalan i pun uživanja mesec, ukoliko samo jedan preduslov ispunite. A to je – bilo kakve ozbiljne ili komplikovane teme sa voljenom osobom treba zaobilaziti u širokom luku i usmeriti se samo na opuštenciju, zabavu i dobre trenutke jedno sa drugim. Život i dnevne situacije će vam davati priliku da prođete kroz ovaj mesec mirno i sa puno dobre energije, a vi sada gledajte da to ne uprskate. Izađite iz dosadašnjih ustaljenih okvira, jer oni su vas ionako samo pritiskali i opterećivali i otkrijte lepšu stranu života sa osobom koju volite! Za slobodne pripadnike ovog znaka avgust će uglavnom doneti mnogo prilika za zadovoljstvo, za aktivan društveni život, za zabavu i prijatelje. Tokom celog meseca vi ćete imati ljubavnih prilika kroz ove segmente, i samo od vas zavisi da li ćete i kome dati priliku da vam se približi. Postoje ogromne šanse za započinjanje jedne lepe i vruće letnje ljubavi ili za avanturu, flert i opuštene odnose! Pa ko šta voli – neka izvoli!

Posao

Poslovno – uglavnom korektna situacija bez velikih tenzija i oscilacija. Planove koje ste odlagali, koji su čekali neko bolje vreme ili sa kojima ste bili u kašnjenju sada ponovo možete aktivirati, već tokom druge dekade meseca. Nešto više ćete morati da obratite pažnju na finansijski segment – iako tokom avgusta stoje vrlo dobre prilike za zaradu, bićete skloni nepromišljenim i rizičnim potezima što vam povremeno može doneti čak i gubitke. Sa nešto više promišljenosti i analiziranja, ovo se može izbeći.

Zdravlje

Prva polovina avgusta donosi dobro zdravlje, osim povremene osetljivosti grla i manjih problema sa kožom. U drugom delu meseca moguće su manje stomačne tegobe.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs