Pravićete planove, naravno ako se za pripadnike vašeg znaka uopšte može reći da vole da se organizuju i sve unapred pripreme ( svaka cast pojedincima! ). Vi volite iznenađenja i uzbuđenja, pa ćete tako i sada sve ostaviti za poslednji trenutak. U ljubavi slede lepi dani. Partner je raspoložen, zabavan i trudiće se da vam ulepša svaki trenutak i da vam da podršku i razumevanje. Omiljeni ste i uživate poverenje ljudi. Zbog toga ćete osetiti zadovoljstvo i ispunjenost.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku, naravno u opoziciji sa Suncem iz partnerskog polja dovešće do toga da Vage u ovoj nedelji jednostavno moraju progovoriti. Pa sviđalo se to drugoj strani ili ne sviđalo. Iako sam početni momenat može izgledati kao opšte rasulo i vrlo dramatično, poenta je da će ovo raščistiti situaciju u vašim emotivnim relacijama i dovesti do boljeg odnosa i još bolje komunikacije. A ako kao par „puknete“ – malo je verovatno da je to trajni prekid. Slobodne Vage – zanimljiva nova poznanstva i još zanimljivije komunikacije su ono što vas čeka u ovoj sedmici. Stvari se pokreću i to vam prija.

Posao

Vi biste baš onako lepo da sednete i da se dogovorite oko svega, ali oni preko puta vas teraju po svome i pokušavaju da vam nametnu svoj način funkcionisanja. Koliko god da ste vi fini i suptilni i šarmantni i ostalo, definitivno je da nećete niti moći niti želeti da prećutite. A onda će se videti šta vi sve imate da kažete. Posle kratkotrajnog talasanja, stvari će se slegnuti i situacija srediti, čak i poboljšati. Ako pitate da li ćete imati posla – hoćete. To ne može da vas zaobiđe, jednostavno – u takvom ste periodu.

Novac

Iako su vam prilivi haotični, oni ipak dolaze.

Zdravlje

Ako hoćete da se osećate dobro, morate biti aktivni. To će vas dovesti u psiho fizički balans.

Hrana

Kako dolaze raspoloženja i neraspoloženja, tako će se potreba za hranom smanjivati ili pojačavati. Jedino što će ostati konstanta jeste pojačana želja za slatkišima kojoj vi ne možete (možda je bolje reći ne želite) da pobegnete.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Prva dekada aprila je obojena prilično jakom energijom i nezahvalno je prognozirati kako će se to odraziti na vaše emotivne relacije. Kod nekih – sve će biti više nego savršeno, sa mnogo više strasti i divnih momenata, ali kod drugih – ovo može dovesti do ozbiljnijih rasprava, čak i iznenadnih odluka o prekidu veze. Ukoliko je moguće, naročito vi drugi – iskulirajte malo ovaj period – jer već ulaskom u drugu dekadu aprila ulazite u neuporedivo bolji period koji će trajati dosta dugo. Sada imate odlične mogućnosti ne samo za popravljanje odnosa, već i za postepeno pokretanje i realizaciju zajedničkih planova. Dobra komunikacija, mnogo strasti i neki predivni, smehom ispunjeni zajednički trenuci. Slobodne Vage – vaših pet minuta je zaista došlo. U potpunosti sudbinski mesec za ljubavna pitanja, koji vam može doneti predivnu emotivnu priču u kojoj ćete uživati.

Posao

Promene koje ćete uneti u svoje poslovanje u prvoj dekadi aprila, vrlo brzo će se pokazati kao jako dobre. Ne mogu da kažem da je pred vama miran poslovni mesec, ali je svakako perod koji će rešiti mogo toga i koji će vam doneti preduslove za dobro poslovanje. Dolazićete u trenutke kada će vam se činiti da ne možete da se izborite sa ograničavajućim okolnostima i teškim ljudima, ali ćete svojim pozitivnim stavom i izuzetno naglašenim intelektualnim sposobnostima – iz ovoga isplivati.

Zdravlje

Prva dekada aprila je zdravstveno nepovoljna i u njoj se često možete osećati kao da ste bez fizičke snage i mentalno prilično iscrpljeni. Ostatak meseca je povoljan po vas.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs