Vodolija prve dekade su nešto mirniji i harmonicniji sa okolinom i partnerom. Vi jeste promenjljive i pomalo detinjaste naravi, ali ako ste zaista sigurni u svoje željei ako ste se odlučili ne biste smeli na kraju da odustajete i da se povlacite.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Saturn I Mars u konjukciji u vašem polju ličnosti govore da ste u vrlo ozbiljnom periodu u kojem morate naglašeno imati odgovornost I prema sebi, ali I prema onima koje volite. Neki od vas imaju izraženu potrebu da preseku stvari preko kolena I da se oslobode ograničenja, kakva god ona bila I nevezano za to da li dolaze od strane voljene osobe ili od strane okolnosti. Vi u suštini u ovoj nedelji savladavate sebe I usmeravate se na neku novu stranu I nov način funkcionisanja. Koji će to pravac biti, to zavisi od vas. Slobodne Vodolije – osoba postoji, ali postoji prepreka. Možda možete da je prevaziđete a možda je ipak bolje da pustite jer nemate kontrolu nad dešavanjima, koliko god to bilo frustrirajuće po vas.

Posao

Kako god to izgledalo – Vodolije su u izuzetno značajnoj poslovnoj fazi u kojoj je potrebno da pokažete ogroman nivo odgovornosti, posvećenosti I sposobnosti da prepoznate kada je vreme za akciju a kada je potrebno sačekati I stati. Saturn u vašem znaku daje upornost I strpljenje, Mars daje akciju, snagu I volju. Sve će, ako ne u ovoj nedelji a ono u narednim – početi da dolazi na svoje mesto I da dobija pravi smisao. Postavljate temelje za novu poslovnu budućnost.

Novac

Novac dolazi sa više strana, ali I odlazi istom brzinom.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom, cirkulacijom, nervozom.

Hrana

Između ostalog, vi ste u periodu kada se morate naučiti odgovornosti I kada je ishrana u pitanju. A to će sada biti poprilično težak zadatak. Ili ćete zaboravljati da jedete ili se pretovarivati a isto tako – morate voditi striktno računa o kvalitetu I ispravnosti namirnica.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Pa….onako – i dobro i loše. U ovom mesecu ima bukvalno svega u vašim emotivnim relacijama. Dosta toga će zavisiti od vašeg raspoloženja koje će biti promenljivo. Osim toga, mnoge stvari vam se neće dopadati – bilo vaše lično, bilo one vezane za voljenu osobu, ali ćete izabrati da ćutite I povremeno, sa tačke gledišta voljene osobe – grunete I eksplodirate bez ikakvog razloga. No, zato ćete vi lično imati I one neke divne momente kada ste u odličnom raspoloženju I kada vam je samo do smeha I nežnih, strasnih trenutaka sa voljenom osobom. Ono što vam je sada zaista potrebno, vama kao paru – jeste prava I otvorena komunikacija I o lepim I o manje lepim stvarima – ali ćete je oboje izbegavati. Slobodni – zanimljive osobe će biti oko vas, imaćete mnogo flertovanja I opuštenih momenata, ali mislim da se neće otvoriti situacija da uđete u pravu emotivnu priču. Pre bi moglo da se kaže da je mart pripremni mesec za ono što dolazi – kao uvod u ljubav koja vas ipak čeka, samo treba biti još malo strpljiv….

Posao

Ništa ne ide početkom marta onom brzinom koja vama odgovara. Takođe, sve mora na teži način, uz pritiske i ogromnu količinu utrošene energije. No, tako je kako je. Brzo ćete se vi stabilizovati i to najpre kada konačno shvatite da morate funkcionisati na drugačiji način – mnogo odgovornije, posvećenije, sa više fokusa i koncentracije. Naročito će dobro raditi oni koji se bave privatnim poslovima. Finansijski – ovo je vrlo uspešan mesec za vas i uvodi vas u period stabilnosti u ovom segmentu.

Zdravlje

Uglavnom stabilna zdravstvena situacija. Malo povedite više računa o ishrani, ali i o vežbama – kičma, naročito vratni deo može vam donositi povremene bolove, glavobolje.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs