Mesec je danas u vašem znaku, tranzitna Venera u partnerskom polju...ocigledno je da ljubav postoji i pored svih neslaganja i trzavica koje imate ovih dana. Pokušajte da jedno drugom danas pokažete ono najbolje – partner ce biti raspoložen da vas obraduje nekim poklonom ili da vas razmazi, a vi nemojte (po obicaju) frktati na svaku sitnicu – i sve ce biti baš kako treba.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Ukoliko imate nameru da menjate nešto u odnosu sa voljenom osobom – iskreno rečeno, baš vam i nije neko vreme za to. Pokušaćete da „opravite“ a samo ćete proizvesti tenziju. Pustite da ide sada ovako kako jeste i gledajte ako je to ikako moguće da više vremena posvetite partneru. Manite obaveze koje vas zatrpavaju i ovako i onako i pokušajte da nađete prostor za vas dvoje. Potrebno vam je da se opustite, da se smejete, da budete u pokretu i da tu strast oživite. Slobodni – e to što želite ne možete da dobijete. Možda i možete, ali na kratko. A to vam definitivno neće biti dovoljno. Strpite se.

Posao

Ćutite i radite. Ne ispravljajte krive Drine, ne zanosite se da možete ubediti neke osobe. Gledajte svoja posla i rešavajte obaveze jednu po jednu – to će vam biti super i imaćete svoj mir. Ukoliko krenete da se ubeđujete sa drugima, bilo da su to saradnici ili šefovi – samo ćete sebi doneti nemir i frustriranost. Ionako imate posla preko glave i sada vam je najbitnije da ne kasnite i da poštujete rokove. Pustite druge da luduju, neka vama glava bude okrenuta od njih. Ne brinite tuđe brige.

Novac

Sve ćete da potrošite. I ono što ste zaradili i ono što niste.

Zdravlje

Glavobolje i problemi sa spavanjem, naročito u drugom delu nedelje. Ishranaaaaa!!!!!!

Hrana

Nedefinisani a učestali stomačni problemi i nisu baš toliko nedefinisani, samo da znate. Kada biste se uveli u red po pitanjima ishrane, ne biste ih imali. Dokle god to ne uradite – mučiće vas varenje i sve propratne vesele manifestacije istog.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Odnos između voljene osobe I vas I neće biti toliko loš tokom juna. Moguće je da će tokom prve polovine meseca nešto više obaveza I okupiranosti poslom I finansijama dovoditi do toga da se ređe viđate I imate manje vremena za partnera, ali sem kratkotrajne tenzije ovo neće dovesti do ozbiljnijih problema. Voljena osoba se hoće buniti što su vam druge stvari prioritet, a ne ona – u tim momentima ne dosipajte ulje na vatru, već smirujte I stišavajte situaciju nežnošću I posvećenošću. Drugi deo meseca jeste mirniji, mada se mora priznati da je to vašom zaslugom, jer ćete pokušavati svim silama da funkcionišete ravnopravno na dva koloseka – poslovnom I ljubavnom. Ukoliko se u bilo kom trenutku tokom juna između voljene osobe I vas jave senke nepoverenja ili sumnje – potrudite se da ih odmah razjasnite, ne ostavljajte stvari nedorečene. Slobodne Vodolije – želje I realnost će biti teško pomiriti. Tek treća dekada meseca daje vam prostor da ostvarite neku konkretniju emotivnu priču koja bi vredela.

Posao

Finansije će biti nestabilne tokom prvih nedelju dana juna, a vi se potrudite da ih dodatno ne destabilizujete potpuno opuštenim stavom prema troškarenju. Ostatak meseca je vrlo finansijski korektan za vas. Generalno gledano – malo poboljšajte odnos sa autoritetima, naročito tokom prve polovine juna. Imaćete dosta obaveza, s tim što ćete ih lako I uglavnom bez prepreka obavljati u većem delu meseca, dok će poslednjih desetak dana donositi zastoje I komunikacijske I papirološke probleme.

Zdravlje

Nešto po pitanju ishrane bi trebalo menjati. Takođe, drugi deo meseca donosi pojačan umor I sitne, ali iritirajuće tegobe koje se ponavljaju.Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs