Dobijate čvrste garancije da ćete uspeti po jednom poslovnom pitanju. Prosto ne znate smete li da se radujete unapred ili da čekate da se ovo obećanje i ispuni. Na poslovnom okupljanju primećujete osobu koja vam jako privlači pažnju. Pokušajte da ostvarite jaču komunikaciju sa njom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku tokom ove sedmice doneće vam povišenu tenziju, nervozu.....Kao da ćete povremeno imati užasnu potrebu da budete sami, da se distancirate od partnera, jednostavno – da više vremena uzmete samo za sebe. Voljena osoba to neće primećivati ili možda neće shvatiti, pa će samo dodatno želeti da vam posveti pažnju. Sve će se to usaglasiti, doći na svoje mesto u drugom delu nedelje, naročito za vikend. Slobodni – ljubavna prilika ljubavnu priliku stiže...Ukoliko mislite da možete proći kroz ovaj mesec bez da se za vas „zakači“ nova emotivna šansa – e, tu ste se prevarili. Evo jedne u ovoj sedmici – osoba koju ne možete a da ne zapazite, a koja ima oči samo za vas....

Posao

Bacićete se u neku jurnjavu tokom ove sedmice i savet je da ukoliko možete sve što se papirologije i dogovora tiče završite u njenom prvom delu. Biće vam naporno, to svakako stoji – ali ćete proći sa manje nerviranja. Da se razumemo – možete vi to obaviti i u ostatku ovog perioda, ali uz dosta više tenzije....U svakom slučaju, ono što budete namerili – to ćete i obaviti, koliko god se iscrpeli mentalno i fizički. Malo će vas „dići“ jedna fina poslovna ponuda kojoj jednostavno ne možete da kažete „ne“.

Novac

Sa više optimizma gledate u budućnost, čini vam se da su stvari malo krenule na bolje...

Zdravlje

Dosta nervoze, problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Hrana

Nervoza će kod vas biti prisutna tokom ove sedmice, ali ne smete je koristiti kao izgovor – bilo da jedete na preskok, bilo da se zatrpavate nezdravim namirnicama. Povrće je sada izuzetno bitno za funkcionisanje i vaše probave i vašeg organizma u celosti.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Kao sve je odlično i sve funkcioniše, a vi nemate takav unutrašnji osećaj. Zbunjivaće vas jer će vaši prijatelji i poznanici imati samo reči hvale za vašeg partnera i generalno za vaš odnos, dok ćete vi unutar sebe osećati pa...neku prazninu i neispunjenost. Preispitivaćete ono što vi želite, preispitivaćete ponašanja partnera, preispitivaćete dosadašnji tok vaše veze – u suštini, često ćete sebi zadavati glavolomke, bez ikakvih pravih odgovora. U ovakvim periodima i situacijama, kada nam u glavi baš i nisu „sve koze na broju“ ne treba donositi nikakve posebne i bitne odluke koje mogu uticati na vašu vezu. Umesto toga, pokušajte da se više opustite i da samo uživate u zabavi sa partnerom, a nje će svakako biti. Za vas u ovom mesecu važi – Udri brigu na veselje, pa se shodno tome i ponašajte....Slobodne Vodolije će biti obasute pažnjom suprotnog pola. Sve je to super i prijaće vam i možda se čak odlučite i da se upustite u nešto...ali to „nešto“ pre miriše na trenutnu strast nego na pravu, istinsku ljubav.

Posao

Vredno radite i posvećeni ste poslu do maksimuma, svi vas nešto hvale i kuju u zvezde, ali sve to ima neki kratkotrajan i polovičan efekat. U prevodu – mnogo buke, a pravih i konkretnih dešavanja – nigde. Takođe, smeta vam što oni koji su glasniji od vas guraju sebe u prvi plan, a vaše zasluge i napori su nešto što se, prosto rečeno – podrazumeva. Doduše, prijatelji i veze će vam pomoći da ostvarite neke saradnje, neke nove poslove, čak možda i da budete više prisutni u javnosti. Finansije – vrlo dobro.

Zdravlje

Čas ćete biti jako statični, čas vrlo fizički aktivni. Ovo drugo vam je zaista neophodno ukoliko želite da se osećate dobro.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs