Uopšte vam nije jasno kako ćete uspeti da rešite neke situacije i verovatno ćete pustiti da sve ide samo od sebe, nadajući se najboljem. Previše se prijateljski ophodite prema jednoj osobi i nije ni čudo što ona smatra da flertujete sa njom.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Voljena osoba je spremnija na kompromis i na prilagođavanje. Vi baš i ne. Nije vama problem da se prilagodite, ali samo u onome što vama odgovara. U onom što vam ne odgovara – vrlo suptilno ali istovremeno i vrlo odlučno i zadrto – odbijate. Malo ste skloni u ovim danima i da isterujete svoju volju i da ubeđujete voljenu osobu da ste samo vi u pravu. Ali, to ste vi. A možda vas u stvari ne nervira partner, nego vas nervira što nemate ni trunku slobodnog vremena. Slobodne Vodolije – sve neki flertići, sve neka instant muvanja, sve nešto „idi mi, dođi mi“. Ništa posebno, čista razbibriga.

Posao

Nastavlja se vaš period blistanja. Razradili ste se, pa ne stajete. I što više radite – više vam posla dolazi. Ima tu i nervirajućih momenata, ima i stresa i brzine i završavanja poslova u poslednjem trenutku, ma ima svega. No, isto tako – ima i novih prilika, novih dogovora, novih mogućnosti i to dobrih. Pričajte, radite, dogovarajte se. Sve će to pokazati svoju vrednost u periodu koji dolazi. Znam da vam je ovo napet period i da izgleda kao da ste sve više pod pritiskom. Ali takav je kakav je, vi bolji nemate.

Novac

Puno novca i puno troškova.

Zdravlje

Zaista vam je potreban odmor. I mentalni i fizički.

Hrana

Gledajući u pun garderober iz kojeg tri četvrtine stvari ne mogu da obuku, Vodolije postavljaju sebi filozofsko pitanje – Kad će i zašto ne odmah da se ta Venera makne iz polja hrane? Prevarite Veneru i umesto što se tovarite slatkišima – jedite ribu. Ne volite ribu? E pa ništa onda, šteta.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Iako pokušavate da budete opušteni – vidi se da kod vas postoji određeno nezadovoljstvo a uopšte ne mora da znači da je partner kriv za to. Jednostavno, vas dvoje želite da funkcionišete bolje, ali se nekako mimoilazite i sve ostaje samo na povremenim lepim momentima. Doduše, situacija će se menjati tokom meseca i pružati vam mogućnosti da « živnete », ali to će biti kratki trenuci. U principu – kod vas dvoje se ne vidi nikakav problem – samo nemate dovoljno vremena jedno za drugo, a to kod oboje donosi osećaj uskraćenosti i nezadovoljstva. Zato svaki zajednički trenutak iskoristite na najbolji mogući način i dajte podršku jedno drugom. Slobodni pripadnici ovog znaka – period u prvoj polovini meseca može vam otvoriti ljubavne šanse i doneti novo, značajno poznanstvo. Venera u vašem znaku daje vam na popularnosti kod suprotnog pola a pošto ste društveno aktivniji nego inače – neće biti čudno što ste obasuti pažnjom od strane udvarača. Imate dobre prilike da uđete u vezu do kraja meseca.

Posao

Venera, Merkur i Sunce tranzitiraće tokom januara kroz vaše polje ličosti – dajući vam i inicijativu, ali i sposobnost da privučete dobre poslove i poslovne kontakte. Vreme je za vašu ličnu akciju i inicijativu i pravi trenutak da se više pokrenete ka ostvarenju onoga što želite. Moguće je napredovanje ali i velika podrška od strane autoriteta i vama značajnih osoba. Drugi deo meseca je obojen dobrim finansijskim prilikama i donosi vam odlične šanse da se po ovom pitanju stabilizujete.

Zdravlje

Imaćete povremeno problema sa smanjenim imunitetom. Pokušajte da pronađete dovoljno prostora za odmor i opuštanje. Nivo stresa će biti pojačan. Starijima – problemi sa hormonima i cirkulacijom.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs