Dosta ste zabrinuti u kom smeru će se odvijati jedna poslovna situacija koju ste pokrenuli i možete se na kratko povući iz komunikacije sa kolegama. Bolje raspoloženje u popodnevnim satima. Smatrate da voljena osoba danas suviše misli samo na sebe i svoje potrebe.

 

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Ljubav

Sve funkcioniše prilično skladno, normalno, bez ikakvih opterećenja i nepredviđenih situacija između vas i osobe koju volite. Šta više – pred vama su neki prilično lepi momenti – više zabave, smeha, uživanjja, a možda i poneko kraće putovanjce. Uživajte u ovim danima i napunite se pozitivnom energijom koja će vam dati snage za ostale životne segmente. Slobodni pripadnici ovog znaka – izuzetno zanimljivi momenti sa suprotnim polom. Primećujete i primećeni ste – vaše samopouzdanje je na vrhuncu i istinski uživate u svemu što se dešava. Mnogo izlazaka, društvenih dešavanja, mnogo provoda i dobre energije očekuje vas u sedmici koja je pred nama.

Posao

I ova je sedmica rezervisana za velika i mnogobrojna dešavanja u poslovnom segmentu. Nešto od ovoga će biti vrlo podsticajno po vas, davati vam energiju i donositi želju da se još više trudite....Doduše, biće i onih situacija koje će vas, makar na kratko izbacivati iz takta, nepredviđenih situacija, informacija koje vam se ne dopadaju i napetih osoba sa kojima blisko sarađujete koje kao da samo žele da istresu na vas sve svoje frustracije. Borite se, snagu i energiju, volju imate. Komplikacije sa papirologijom.

Novac

Standardno stanje sa vašim finansijama – novac dolazi, novac odlazi.

Zdravlje

Osetljivost stomačne regije. Manji problemi sa varenjem.

Hrana

Posle kratkotrajnog „pada“ kada su slatkiši u pitanju, vi se opet vraćate režimu ishrane koji vam najviše odgovara – što više povrća, integralne žitarice, smanjeni mlečni i mesni proizvodi i voće u neograničenim količinama.

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ljubav

Uglavnom ćete vi pronalaziti sto i jedan razlog da ne budete zadovoljni situacijom u svojim emotivnim ili bračnim relacijama. Realno, verovatno je sve u redu ali vi se lično osećate nekako „na pola“ i nećete umeti da pružite voljenoj osobi ni toplinu ni razumevanje. Više će vam prijati da budete okrenuti prijateljima jer ćete tu biti potpuno opušteni i odmarati mozak od svih briga i problema. Od ulaska u treću dekadu meseca krenućete da se raskravljujete i ponovo će se u vama probuditi i potreba i želja za osobom koju volite. Tenzija i unutrašnji pritisak kod vas će se spustiti, pa ćete lakše funkcionisati i biti spremniji na više kvalitetnog vremena sa partnerom. Slobodne Vodolije imaju pred sobom jedan lep i uzbudljiv period koji će svakako doneti više interesantnih osoba u vaš život. Održavaćete paralelnu komunikaciju sa više udvarača, da biste tek tokom treće dekade doneli eventualnu odluku kome se tačno prikloniti. U svakom slučaju – mesec ispunjen ljubavnim šansama i dobrim provodom!

Posao

Poslovni segment će biti prilično uzavreo tokom juna. Na dnevnoj bazi očekuju vas velike obaveze i konstantan priliv novih poslova i zadataka za vas – u tolikoj meri da povremeno nećete znati na koju stranu pre da se okrenete. Osećaj da radite od jutra do sutra će biti stalno prisutan a često ćete morati da radite i preko radnog vremena da biste sve postigli ili ispoštovali rokove koji su vam nametnuti. Po pitanju finansija – opuštenije funkcionisanje dolazi tek tokom treće dekade meseca.

Zdravlje

Jaka iscrpljenost i energetski pad prisutni su tokom prve dve dekade juna, što vam može doneti slabljenje imuniteta.
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs