,,Ali, na neki način vidim u ovome lepu priču"

Izvor: http://rs.n1info.com/ | 24-Dec-2016 | 17:14

Supružnici iz američke savezne države Tenesi, preminuli su u razmaku od sat vremena, a poslednje trenutke svog života proveli su u spojenim bolničkim krevetima, kako bi držali jedno drugo za ruku.

Dolores Vinsted (83) i njen suprug Trent (88) bili su u braku 64 godine, a oboje su preminuli u bolnici u Nešvilu.

Njihova ćerka Šeril Vinsted rekla je za televizijsku mrežu ABC da je njen otac primljen u bolnicu početkom meseca, a majka je doživela aneurizmu dok mu je bila u poseti. Pošto je lekar obavestio porodicu da će intubiranje starice značajno uticati na njen kvalitet života, deca su odlučila da je puste da „prirodno ode“.

"Kada smo tati objasnili da mama neće preživeti, on je sebe ožalio i bio spreman da umre“, ispričala je Šeril.

Osoblje bolnice spojilo je krevete bračnog para kako bi svoje poslednje trenutke mogli da provedu jedno uz drugo. Šeril kaže da je Trent držao svoju suprugu za ruku do poslednjeg daha.

Dolores je preminula 9. decembra uveče od posledica moždane aneurizme, a njen suprug je preminuo od posledica komplikacije otkazivanja bubrega.

"Bilo mi je veoma teško jer sam bila bliska sa oboje i nikada nisam zamišljala da ću oba roditelja izgubiti istovremeno. Ali, na neki način vidim u ovome lepu priču", rekla je Šeril.

Izvor: http://rs.n1info.com/

Komentari
0
Pošalji komentar
9CF 3VU
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: