Porodični dan uz animirani film ,,Trolovi: svetska turneja” 4. oktobra

Izvor: Niški portal | 02-Oct-2020 | 09:45
ZAKERALO I MAKA PONOVO U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU
 
Nastavak avanture koja nas je pre četiri godine očarala konačno je stigao, a mi vas pozivamo na Porodični dan uz film ,,Trolovi: svetska turneja” u Cineplexx Niš bioskopu, u nedelju 4. oktobra od 12 do 17 časova. Pokloni iznenađenja i mnogo zabave na kreativnim radionoicama očekuje vas u najmodernijem bioskopu u gradu.
 
Fantastični animirani muzički hit iz 2016. godine, konačno je dobio svoj još bučniji nastavak. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koja žive u jednoj od šest različitih teritorija i posvećenih jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Ovako će početi mnogo veća i zabavnija trolovska pustolovina.
 
Najsrećnije mališane očekuje poklon knjiga iz edicije ,,U svetu mašte”, našeg partnera, izdavačke kuće Evrobook, dok će svi mališani pored super uspomena poneti sa sobom i magazin* ,,Zeka”, ,,Bubamara” ili ,,Dečije novine junior”. Druženje nakon duže pauze upotpuniće animatori u periodu od 12 do 14 časova sa kojima će naši najmlađi gosti otkriti čaroliju jednog drugačijeg sveta. Još mnogo iznenađenja inspirisanih filmom ,,Trolovi: svetska turneja” očekuje vas u omiljenom bioskopu, a da mame i tate ostanu budni, pobrinuće se Grand kafa koja će deliti uzorke mirisne i ukusne Grand Gold kafe.
 
Glasove našim šarenim junacima pozajmljuju Ana ŠtajdoharMarko MandićIva StefanovićBranislav PlatišaMilan Živadinović BillySlobodan StefanovićĐurđina Radić DjixxNikola Antonović AntonMarko Marković, i Đorđe Grgurović Grzi.
Ulaznice za Porodični dan i film ,,Trolovi: Svetska turneja”  su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
mWr RGf
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: