PAKETI SA HRANOM za penzionere sa primanjima ispod 25.000 dinara

Izvor: Niški portal | 15-Jun-2020 | 09:33

Na osnovu odluke Gradskog veća sa jedne od prethodnih sednica, penzioneri sa teritorije grada Prokuplja čija primanja ne prelaze 25.000 dinara, dobiće od lokalne samouprave pakete sa osnovnim životnim namirnicama. 

 

Javna nabavka je raspisana, tako da će najstarijim sugrađanima, u narednom periodu, ova pomoć biti distribuirana na kućnu adresu.

– Kao odgovorna vlast, osećamo potrebu da pomognemo svim našim sugrađanima, počev od najmlađih pa do najstarijih. Obzirom da su naši najstarji sugrađani zainteresovani da li se negde upisuju, kako preuzimaju pakete, lokalna samouprava obaveštava penzionere da nije potrebno nikakvo upisivanje i da će im ova pomoć, nakon završene procedure javne nabavke, stići na kućnu adresu. Za bliže informacije, zainteresovani se mogu javiti svakog radnog dana od 8 do 17 sati na brojeve telefona 324-862 i 324-625, kažu iz lokalne samouprave.

Kako dodaju, ovo nije sve, jer su nadležni tu za sve sugrađane, i mlađe, i one najstarije.

– Naš posao je da rešavamo probleme sugrađana i pomažemo koliko možemo, naravno, sve u skladu sa mogućnostima i u zakonskim okvirima, zaključili su iz lokalne samouprave u Prokuplju.

Podsećamo, u prethodnom periodu, Crveni krst je podelio pakete romskoj populaciji na teritoriji grada Prokuplja, a od ponedeljka, počinje podela paketa koji su donacija Fondacije „Ana i Vlade Divac" a namenjeni korisnicima tuđe nege i pomoći.

Komentari
0
Pošalji komentar
KIT p4N
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: