Ivan i Miroslav realizovali PROLEĆNU AKCIJU. Niko ne može da očisti sve što smo mi u stanju da zaprljamo

Izvor: Niški portal | 31-Mar-2019 | 17:25

PROLEĆNA AKCIJA - "Recimo NE zagađenju životne sredine! Učinimo ovaj grad malo prijatnijim za život"

Realizovana je PROLEĆNA AKCIJA čišćenja šetališta pored Nišave i rečne obale, u kojoj je učestvovalo oko 40 naših sugrađana i čiji su inicijatori bili Ivan i Miroslav. Sakupljeno je dosta smeća, oko 100 kesa je iskorišćeno, 5 kontejnera prepunjeno.

"Nije se puno odmaklo od Durlanskog mosta, gde je akcija započeta", kaže Ivan i dodaje da će se sa akcijama nastaviti imajući u vidu da je deo očišćen.

I najmlađi naši sugrađani su bili uključeni u akciju čišćenja.

 

Namera da se očisti šetalište duž Nišave, kroz Duvanište, pa prema Donjoj Vrežini i dalje ostaje. 

"Sledeću akciju ćemo organizovati, ali ovog puta od mosta na Bulevaru Medijana i tražićemo od JKP Mediana da nam omogući kontejnere u kojima bi smo odložili sakupljeni otpad", kaže naš sugrađanin Ivan.

Ovom prilikom, u ime naših savesnih građana, apelujemo na javnost da otpad bacaju u kante i kontejnere jer niko ne može da očisti sve što smo mi u stanju da zaprljamo.

Kako sve izgleda nakon PROLEĆNE AKCIJE, može se videti na priloženim fotografijama.

Da podsetimo, Ivan i Miroslav su SVE NAS pozvali da se priključimo akciji sakupljanja smeća i čišćenja šetališta pored Nišave, od Durlanskog mosta, kroz Duvanište, prema Donjoj Vrežini, koja je bila zakazana za nedelju 31.03. od 10 sati. 

 

 

Komentari
0
Pošalji komentar
YRo wCT
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: