“Želja” dočekuje Kikindu

Izvor: Niški portal | 27-Nov-2019 | 14:30

Nakon eliminacije iz Čelendž kupa, rukometaši Železničara vraćaju se obavezama u domaćem prvenstvu, a utakmicom protiv Kikinde u četvrtak od 17.30 časova u hali Čair zaokružuju prvu polovinu osnovnog dela ARKUS lige. Ovaj meč su na redovnoj konferenciji za medije najavili šef stručnog štaba Đorđe Teodorović i rukometaš Nemanja Milovanović.

ĐORĐE TEODOROVIĆ: -Kratko samo da se osvrnem na utakmicu u Češkoj. Dala nam je iskustvo koje možemo da naplatimo u domaćoj ligi. Dva kontrasta između dva poluvremena, čim su se Česi odvojili u prvom delu na par golova, prestali smo da radimo ono što treba da radimo. U nastavku su se momci žestoko "potukli" i onda ostaje žal i gorak ukus da to nismo uradili svih 60 minuta, ali svi smo pozitivni i saglasni da imamo kvalitet da možemo da se nosimo i sa jačima od sebe, i sa ekipama koje imaju daleko veći budžet. Sada to treba preneti na domaće prvenstvo. Ova utakmica zaokružuje taj prvi deo i mi zaista imamo želju da se pobedom učvrstimo na trećoj poziciji, na samo bod manje od drugog. Imamo jako dobru motivaciju, imali smo odličan trening i video analizu u utorak. Sećamo se problema sa početka našeg rada, svi znamo da je klub u stabilizaciji, ali kada rezultati krenu ovako dobro, zaslužujemo podršku sa tribina. Ona je protiv Karvine bila i brojna i glasna, nadam se da će tako biti i u četvrtak. 

NEMANJA MILOVANOVIĆ: -Teška utakmica sigurno. Ekipa Kikinde je jako iskusna ekipa, sa par iskusnih individualaca, koji već dugo igraju ovu ligu i znaju da igraju na rezultat. I pored ispadanja u Čelendž kupu, dobro smo raspoloženi, očekujem od publike da će nam pomoći kao protiv Karvine, da nastavimo pobednički niz kod kuće.  

Komentari
0
Pošalji komentar
3cY nH7
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: