Omladinska ogranizacija AEGEE-Niš vrši regrutaciju novih članova!

Izvor: Niški portal | 28-Oct-2019 | 12:56
Evropski studentski forum - AEGEE je najveća interdisciplinarna studentska organizacija koja postoji u preko 240 akademskih centara širom Evrope i ima 15000 članova. U toku godine širom AEGEE mreže organizuje se preko 200 različitih događaja: kurseva, seminara, konferencija, letnjih univeziteta itd. čije su glavne teme kulturna razmena, aktivno građanstvo, visoko obrazovanje, kao i mir i stabilnost.
 
 
AEGEE-Niš, kao zvanični deo mreže AEGEE Evropa, je omladinska organizacija koja postoji već dvadest godina. Kao nevladina, politički nezavisna i neprofitabilna organizacija, AEGEE Niš ostvaruje svoj cilj promovisanja ideje multikulturalne Evrope kroz aktivnosti zahvaljujući kojima članovi uče da poštuju različitosti i jedni druge i time aktivno doprinose otvorenoj i tolerantnoj saradnji zajednica u kojima žive. Pored aktivnosti na evropskom nivou, AEGEE Niš posebno pokušava da podstakne mlade na mobilnost i aktivno učešće u lokalnoj zajednici u oblasti visokog obrazovanja, kulturne razmene i ljudskih prava.
 
Pozivaju mlade da postanu deo najveće Evropske organizacije mladih!
Svi koji žele da upoznaju nove ljude i gradove, da putuju i usavršavaju se, da nauče i da rade kroz zabavu, AEGEE-NIŠ je pravo mesto za njih.
Ko sve može postati član organizacije AEGEE-Niš?
- svi studenti i apsolventi.
- svi koji žele da putuju u jedan od 200 evropskih gradova u kojima postoji AEGEE.
- oni koji ne studiraju, a žele da se bave omladinskim radom i pomažu zajednicu.
 
 
Prijave traju do 3.novembra!
 
 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
TA6 v8L
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: