Sa Wizz Air-om uz 20% popusta letite širom Evrope, plus Trip Planner i "Wizz Priority", kao novine

Izvor: Niški portal | 03-Sep-2019 | 09:39
Ako danas, 3. septembra, rezervišete kartu na sajtu Wizz Air-a imaćete priliku da to uradite sa sniženjem od čak 20% popusta za sve letove Wizz Air-a. Iskoristite ovo sniženje i što jeftinije letite iz Niša. 

Popust važi za sve!

Vaše putovanje Wizz Air-om može sada biti lakše uz novu alatku za planiranje putovanja, kao i alatku za rezervaciju karte.

- Wizz Air je pokrenuo novu veb alatku za pretragu putovanja, Trip Planner (srb. planiranje putovanja), dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvek nisu odlučili na koju sledeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.

- Uz doplatu od 3 evra po letu po putniku putnici će tako moći da sačuvaju povoljnu cenu karte, gde je neophodno da se karta u roku 48 sati kupi. Ukoliko se karta ne kupi u tom roku, automatski će se ta opcija poništiti.
Rezervisanje karte na ovaj način Wizz Air izlazi u susret mnogobrojnim željama putnika. "Fare Lock" usluga je dostupna za rezervacije napravljene najmanje 7 dana pre planiranog leta, ili pre prvog leta u slučaju da se radi o povratnom putovanju.
 
 
Wizz Air uveo je nova pravila unosa prtljaga krajem prosle godine.
 
- Putnici će sada morati da ukoliko žele da nose sa sobom dva prtljaga za to morati da kupe "Wizz Priority". Za putnike koji nemaju prioritet Wizz Air povećao je dimenzije ručnog prtljaga, te su nove dimenzije 40x30x20cm. Putnik koji nema prioritet sa torbom dimenzija 40x30x20cm može poneti do 10kg prtljaga. Tu ručnu torbu će isključivo staviti ispred sebe odnosno ispod sedišta u avionu. 
Putnici koji ipak se odluče da uzmu "Wizz Priority" mogu sa sobom da ponesu ručni prtljag dimenzija 40x30x20cm i torbu sa točkićima 55x40x23cm. 
Wizz Air je po principu pravila Ryanair-a uveo i pravo da može da se čekira i torba do 10kg, pored torbi od 20kg i 32kg. Wizz Air dozvoljava čekiranje čak 6 torbi po putniku, s tim što će preko sajta morati da plati 3 torbe, dok na aerodromu mora da kupi još 3. Wizz Air dozvoljava da se putem sajta čekira 1 torba do 10kg, 2 torbe do 20kg ili 3 torbe do 32kg.


Karte možete kupiti preko sajta Wizz Air-a, u holu putničkog terminala Aerodroma "Konstantin Veliki" kao i širom Srbije u turističkim agencijama ovlašćene za prodaju avio-karata.

Komentari
0
Pošalji komentar
Z6n ECU
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: