„Dobri čiviluci“ uskoro na ulicama Niša

Izvor: Niški portal | 24-Oct-2019 | 11:28
25. i 26. oktobra, Nišlije će dobro očuvanu garderobu koju više ne nose moći da okače na „Dobre čiviluke“, koji će ih čekati na uglu Svetozara Markovića i Obrenovićeve ulice od 10 do 17 časova. Odeću sa čiviluka moći će besplatno da uzmu svi oni kojima je potrebna.
 
Ovu jedinstvenu akciju, tokom koje građani Niša imaju priliku da pokažu solidarnost i istovremeno sa čišćenjem sopstvenih ormara od viška odeće, učine dobro delo, kompanija JYSK će organizovati istovremeno u još par gradova u Srbiji.
 
 
 
„Dobri čiviluci“ su prvi put osvanuli prošlog proleća na ulicama Beograda. Veliki uspeh akcije i ogromna podrška na koju je naišla bila je podsticaj da JYSK  „Dobre čiviluke“ postavi i u drugim gradovima i pruži i njihovim građanima priliku da na ovaj način postanu deo inicijative koja će ugroženim sugrađanima obezbediti toplu garderobu za predstojeću zimu.
 
Akciju „Dobri čiviluci“ kompanija JYSK realizuje u saradnji sa beogradskom agencijom Block & Roll, koja kampanjom „10 dobrih ideja“ obeležava desetogodišnjicu rada.
Komentari
0
Pošalji komentar
jtQ iQN
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: