Naissus danas sprovodi radove u G. Matejevcu, Naselju Deveti maj, Vrtištu, a priprema se i cisterna za Rujnik

Izvor: Niški portal | 29-Jul-2020 | 09:07

Gornji Matejevac, ulica Čarenska bb

Voda na ulici, nužan je iskop u Čarenskoj ulici bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac (Čarenska i okolne ulice: Ljutice Bogdana, Kralja Milutina, Takovska).

Gornji Matejevac, ulica Hajduk Veljkova br. 26
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Hajduk Veljkovoj br. 26, u Gornjem Matejevcu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac (Hajduk Veljkova, Pop Ignjatova i Kraljevića Marka).

Gornji Matejevac, ulica Vodovodska br. 9
Vlaga se pojavljuje u suturenu po rečima korisnika, nužno je raskopavanje u ul. Vodovodskoj br. 9, u selu Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac (Vodovodska ulica).

Naselje Deveti maj, ul. Topličkog partizanskog odreda br. 143
Voda na površini, pojavljuje se noću, nužan je iskop u ul. Topličkog partizanskog odreda br. 143, u naselju Deveti maj. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Deveti maj, krajnji deo ulice Topličkog partizanskog odreda.

Selo Vrtište, ul. Beogradska br. 2
Voda na površini, potreban je iskop i zamena veze u Beogradskoj ulici br. 2, u selu Vrtište. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za mali broj korisnika u selu Vrtište, trenutno je bez vode samo pomenuta adresa, Beogradska br. 2.

Selo Rujnik
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom. Cisterna će boraviti u pomenutom selu u vremenu od 11 do 15 sati.
 


 

Komentari
0
Pošalji komentar
qgw 03K
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: