Direktorka: Nije bilo samoubistva u Specijalnoj bolnici „Sokobanja", već u bolnici „Ozren"

Izvor: Niški portal | 18-Feb-2020 | 17:00

Pacijent R.S. (69) nije izvršio samoubistvo u Specijalnoj bolnici „Sokobanja" već se ovaj nemili događaj dogodio u Specijalnoj bolnici „Ozren" na Ozrenu, izjavila je danas direktorka Specijalne bolnice „Sokobanja"  dr Vesna Milanović.

Direktorka Specijalne bolnice „Sokobanja" dr Vesna Milanović kaže da su pojedini mediji uz informaciju o nemilom događaju stavili i sliku Specijalne bolnice „Sokobanja" što je ističe nanelo štetu ovoj bolnici koja od kako je na njenom čelu direktorka dr Vesna Milanović posluje sa dobitkom i beleži sve veći broj gostiju, nagrada i pohvala i to bez i jedne mrlje od kako njome upralvlja dr Vesna Milanović.- Dakle, pomenuti događaj se odigrao, u subotu, u Specijalnoj bolnici „Ozren" na Ozrenu i nema apsolutno nikakve dodirne tačke sa našom bolnicom, precizirala je dr Vesna Milanović, direktorka Specijalne bolnice „Sokobanja" .

Paijenti i gosti u Specijalnoj bolnici „Sokobanja" kao i do sada nemaju apsolutno nikakvog razloga za bilo kakvim strahom jer su kod nas kao i uvek do sada potpuno bezbedni, a o njima se brine ljubazno i posvećeno osoblje, kao i stručnjaci iz medicine na čelu sa direktorkom dr Vesnom Milanović. 

Podsetimo, u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „Ozren", pacijent R.S. (69) nožem je sebi naneo povrede po stomaku. On je hitno transportovan u psihijatrijsku bolnicu. Međutim, nije mu bilo spasa, muškarac je tamo preminuo od nanetih povreda.

Povodom ovog slučaja na teren u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „Ozren" upućena je zdravstvena isnekcija.

Komentari
0
Pošalji komentar
smM HI4
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: