Organizatori iz City Marketing Centra najavljuju Sajam automobila u skladu sa aktuelnim prilikama

Izvor: Niški portal | 20-Aug-2020 | 11:36

Sajam automobila, jedanaesti po redu, najverovatnije će biti održan početkom oktobra u hali „Čair" u Nišu, poštujući sve mere i savete struke zbog situacije sa koronavirusom, najavljuju organizatori iz City Marketing Centra.

Osnivač i direktor sajma Oliver Paunović je zatražio mišljenje struke i da je ono pozitivno kada je održavanje ove sajamske manifestacije u pitanju. Takođe je upućen i zvanični zahtev Kriznom štabu grada Niša za mišljenje o održavanju Auto Moto Festa, događaja koji je sada već više od jedne decenije od velikog ekonomskog, privrednog i turističkog značaja za naš grad.

„Čekamo odluku Kriznog štaba, ali smo spremni da u skladu sa situacijom primenimo sve mere zaštite kada su u pitanju posetioci sajma. Primenom preporučenih mera i kontrolisanim brojem posetilaca u samoj hali sigurni smo da možemo da obezbedimo zdravstvenu bezbedost kako učesnika tako i posetioca sajma", istakao je Paunović.

Izložbeni prostor Hale „Čair" prostire se na preko dve hiljade kvadrata i ni u jednom trenutku broj posetilaca neće prelaziti dozvoljenu ili preporučenu kvotu, kazali su organizatori i dodali da će obezbediti i dodatni nadzor u vezi sa pridržavanjem mera protiv pandemije koronavirusa.

Menadžer sajma Saša Đorđević ističe da će prema trenutnim informacijama ovo biti jedini Sajam automobila koji će se održati u Srbiji, jer su drugi odloženi pa će tako Nišlije imati prilike da prvi pogledaju sve novitete iz sveta automobilizma.

A za jedanaesti sajam automobila, motora i prateće opreme u Nišu vladalo je veliko interesovanje. Štandovi najveće hale u Nišu brzo su popunjeni. Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli jug Srbije će moći da vidi, ali i da pazari novitete sledećih brendova: Ford, Fiat, Toyota, Citroen, Audi, Volkswagen, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, Mazda, Motogrini, Jepp, Hyundai. Učestvovaće i brojni auto centri i servisi.

Sajam automobila u Nišu, kao što je publika navikla, i ove godine će biti održan prvog vikenda oktobra, odnosno od 02-04.10.2020.

Komentari
0
Pošalji komentar
xar a4n
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: