Prva dama Srbije Tamara Vučić posetila Kuršumliju, deci podelila poklone

Izvor: Niški portal | 03-Sep-2019 | 20:48

Prva dama Srbije Tamara Vučić obišla je opštinu Kuršumlija i tom prilikom uručila poklone učenicima koji kreću u prvi razred Osnovne škole „Drinka Pavlović".

Deci su uručeni pokloni sa dodatnim sadržajem za učenje, koje će im pomoći da lakše savladaju školsko gradivo. Školi su donirana i nastavna pomagala, kao što su interaktivna tabla, projektor, košarkaške table, odbojkaške mreže i lopte.

 - Radujem se što sam imala priliku da se ponovo družim sa najmlađima u Kuršumliji, kojima je pomoć nas odraslih u ovom periodu najvažnija. Želeli smo da prvi školski dan obeležimo u opuštenoj atmosferi i prijatnom druženju. Mališani su se najviše obradovali prigodnim poklonima u vidu osnovnog školskog pribora i sportskih rekvizita - izjavila je Tamara Vučić poželevši prvacima srećan polazak u školu.

Tokom posete Kuršumliji, Vučić je obišla i petočlanu porodicu Stevanović sa tri devojčice u selu Zebice. Tom prilikom, ona je porodici Stevanović uručila belu tehniku, neophodne prehrambene namirnice, kao i igračke i slatkiše za decu.

Inače, ovo je treća u nizu poseta prva dame Srbije Tamare Vučić opštini Kuršumlija, kao i sada, uvek je darivala najmlađe. 

Niški portal
Foto: Predsedništvo Srbije
Komentari
0
Pošalji komentar
LzR TlQ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: