JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 24-Nov-2020 | 09:16

Ulica Matejevački put

Obavljaju se planirani radovi na vodovodnoj mreži u ulici Matejevački put. Zbog intervencije je obustavljeno vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Matejevački put, leva strana od Knjaževačke do Somborske ulice(bez vode ulice: Siniše Radića, Olge Ilić, Donjovrežinska, Ardijska i još neke).

Ulica Jovana Apela

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Jovana Apela (raniji naziv Mokranjčeva, 4 prilaz). Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Jovana Apela, Svetislava Kovačevića, Zorana Gudžića i Ilije Avramovića.

Selo Hum

Voda na površini, nužan je iskop na dve lokacije u selu Hum. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Pobede i Danila Price.

Naselje Pasi Poljana, ul. Učitelja Spiridona bb     

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Učitelja Spiridona u naselju Pasi Poljana. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Učitelja Spiridona.

Naselja Mramor i Mramorsko brdo

Voda na površini, potreban je iskop na dve lokacije u naseljima: Mramor, prema pijaci i Mramorsko brdo, kod firme“Nijansa“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Mramor, prema pijaci i u delu Mramorskog brda, kod pomenute trgovine“Nijansa“.

Selo Donja Studena 

Voda na površini u selu Donja Studena, nužan je iskop na dve lokacije. Zbog zamene i popravke priključne veze neće biti obustave vodosnabdevanja do 15 sati, osim za dve adrese gde se izvode radovi.

Ulica Radivoja Koraća bb  

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Radivoja Koraća bb. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Radivoja Koraća, u okolini mesta kvara.

Komentari
0
Pošalji komentar
NBE MT1
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: