Uživajte na svom balkonu ili terasi uz sladoled ili muziku. Opušteno...

Izvor: Niški portal | 23-Jul-2019 | 20:52
Bilo da živite u kući ili u stanu, zadovoljstvo je imati uređen balkon. Tople letnje večeri možete provesti uz sladoled, ili uživati u omiljenoj fotelji.
 
Ne možemo svi imati veliki balkon, ali i najmanji mogu biti pretvoreni u čarobni prostor sa pravom investicijom. Želimo da vam pokažemo nekoliko ideja o tome kako to možete uraditi.
 
 
 
1. Zemljane boje
 
Ovde je trik veoma jednostavan. Ukrasi i dekoracija imaju tonove Zemlje. Pod tim mislimo na boje kao što su zelena, braon, plava, bež. Korišćenje pastelnih tonova ima opuštajuće vibracije. Dakle, izaberite svoju omiljenu i fokusirajte se na nju!
 
 
 
2. Minimalizam
 
Minimalistička opcija će dobro doći ako imate mali balkon. Minimalizam i podrazumeva prostor samo sa stvarima koje su vam zaista potrebne. Može biti jeftin, ali to zaista zavisi i od vašeg ukusa! Izaberi stolice i stočić za kafu koji vam se sviđa. Dodajte nekoliko ukrasa kako biste prostoru dali više šarma, kao što su biljke i jastuci. I to je to.
 
 
 
3. Mini park kod kuće

Sada, ovo je opcija koju neće svi uzeti u obzir, ali ako vam se zaista dopada ideja da hodate van vašeg stana i da se osećate kao da ste u parku, onda je ovo za vas. Klupa u parku će učiniti svoju čaroliju i dodajte mnogo zelenila, a cela atmosfera će zaista delovati kao da imate svoj mini park kod kuće.

 

4. Inspirativan i opuštajući dekor

Zašto koristiti stolice i stolove kada možete dobiti veliki otvoreni krevet? Za to vam nije potreban ceo vrt, dovoljno je mesta za krevet koji će stati na vaš balkon. Ovo će vam sigurno biti novo omiljeno mesto za razgledanje, jer je ovaj krevet tako udoban i idealan za fantazije! Možete ga okružiti i sa nekoliko biljaka ili drugim ukrasima.

 

5. Ljubav prema prirodi
 
Okružite se prirodom i nikada nećete požaliti zbog ove odluke. Međutim, imajte na umu da će dodavanje previše biljaka značiti da postoji i malo više brige oko njih! Ne postoji ništa bolje od toga da sedite na balkonu i da imate svoj mali raj prirode u betonskoj džungli.
 
 
 
 
6. Moderan dizajn
 
Sa ovakvim dizajnom, balkon može definitivno biti u centru pažnje vašeg doma! Vrlo je moderan, zanimljiv i otmen. Žuta fotelja donosi neke retro vibracije, a boja se definitivno izdvaja od crne i bele okoline. Ovo možda nije najjeftiniji balkon za kreiranje, ali vredi svaki dinar.
 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
1hS p6i
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: