USHIĆENJE I RADOST: Građani čekaju Vučića, spremaju svečani doček

Izvor: Niški portal | 11-Oct-2019 | 08:01

Velika radost i ushićenje vlada među meštanima opštine Kuršumlija zbog posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića toj opštini, a svi građani žele da u subotu 12. oktobra u 14 sati izađu u centru grada kako bi pozdravi predsednika, a ukoliko imaju sreće kako kažu i rukuju se sa njim.

Novinar Niškog portala na licu mesta se uverio u radost građana Kuršumlije što im u subotu 12. oktobra stiže prvi čovek države i sa sobom donosi novu fabriku, nova radna mesta, ali i novi put Niš-Priština.

- Imam malu bebu, ali razmišljam da ga baš sa njom dočekam. Želja mi je da vidim i pozdravim našeg predsednika Aleksandra Vučića, priča nam mlada mama iz Kuršumlije Suzana.P.

Stariji meštani kažu da je pre nekoliko godina u Kuršumliji bilo malo nade u budućnost.

Ključno pitanje je navode bilo da li će biti radnih mesta i uopšte života u ovom delu Srbije.

Ljudi odlaze trbuhom za kruhom i nije bilo perspektive, pogotovo za mlade, sada je situacija drugačija i ima nada za opstanak čitavog juga Srbije i Topličkog okruga jer nam se u Kuršumliji otvaraju dve nove fabrike, a od sledeće godine sa radom počinje i Kuršumlijska banja, za sve to zaslužan je isključivo Aleksandar Vučić i naravno da ću izaći da ga pozdravim, on nam je jedina nada da Kuršumlija opstane, a da mladi ostaju tu da žive,kaže jedan od penzionera u Kuršumliji.

Sa osmehom na licu sugrađanka Kuršumlije poručuje da je glasala da Vučić bude predsednik Srbije.

- Mnogo je uradio za Kuršumliju, Toplički okrug i jug Srbije, a uradiće još više, poručuje ona.

Kuršumlijom vlada prava pozitivna euforija, radi se na pripremi svečanog dočeka za prvog čoveka države, a svima je želja da se sa prvim čovek države i najveće Srpske napredne stranke rukuju.

Iz opštinskog odbora Srpske napredne stranke pozvali su sve građane da u subotu 12.oktobra izađu i dočekaju predsednika u 14 sati u centru grada.

Komentari
0
Pošalji komentar
CfA N0Y
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: