Filmska potraga za ubicom, ovo je ubijeni mladić (FOTO)

Izvor: Niški portal | 21-Nov-2019 | 12:01

Policija intenzivno traga za osobom koja je juče oko 17 časova u Sterijinoj ulici u elitnom niškom naselju Beverli Hils ubila dvadesetpetogodišnjeg Miloša Radojkovića, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Nišu.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni Miloš Radojković je iz aleksinačkog sela Tešica, i od ranije je poznat policiji zbog trgovine narkoticima a navodno pre četiri meseca hapšen je zbog sumnje da je umešan u paljenje automobila iza Narodnog pozorišta u Nišu.

Mladić je ubijen ispred kuće u naselju Beverli Hils, koje je važi za kraj grada u kojem žive imućniji sugrađani.On je tu stanovao sa suprugom i detetom koje je policija nakon ubistva sklonila na sigurno.

Napadač je Miloša sačekao da izađe u dvorište i u njega ispalio više hitaca, a dva su bila kobna.

Miloš je navode mediji pokušao da pobegne u svoju garažu, kako bi se spasao, ali nije uspeo u tome. Na samom ulazu garaže je pao i preminuo.

Iako teško ranjen, M.R. je uspeo da stigne do garaže i na tom mestu je preminuo. Motiv ubistva za sada nije poznat. Spekuliše se da bi ovo mogla biti osveta za načinjena kriminalna dela.

Prema drugoj verziji gradskih priča, Miloš je žrtva rata narko-klanova, jer se povezuje i sa dilovanjem droge, prenose beogradskli mediji. Policija ispituje sve motive za ubistvo i intenzivno traga za napadačem.

Komentari
0
Pošalji komentar
VD4 bug
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: