JKP Naissus sprovodi radove u Goričkoj, u Popovcu, Humu, Donjoj Toponici, Rujniku obezbeđena cisterna

Izvor: Niški portal | 28-Jul-2020 | 09:15

Utorak  28.07. 2020.

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU     
          
Ulica Gorička br. 69
Voda na ulici, nužan je iskop u Goričkoj ulici, kod broja 69. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Goričkoj ulici.

Ulica Gorička br. 69

 

Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića br. 5
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Mileta Đurđanovića br. 5, u selu Popovac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Mileta Đurđanovića.
 

Popovac

Ulica Jovana Babunskog br. 13
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Jovana Babunskog, ispred stambene zgrade br.13. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Jovana Babunskog (pomenuta stambena zgrada).
 

Selo Hum, ul. Danila Price
Voda na površini, potreban je iskop na više mesta u ulici Danila Price, u selu Hum. Zbog radova na popravci priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.


 

Selo Donja Toponica
Voda na površini, potreban je ručni iskop na javnoj česmi u selu Donja Toponica. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za mali broj korisnika u selu Donja Toponica, pored javne česme.

 

Selo Rujnik
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom. Cisterna će boraviti u pomenutom selu u vremenu od 11 do 15 sati.


 

Komentari
0
Pošalji komentar
qjX uau
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: