LADIES NIGHT UZ DUGOOČEKIVANI NASTAVAK FILMA ,,AFTER”

Izvor: Niški portal | 15-Sep-2020 | 00:11

Globalna senzacija na velikom platnu uz poklone za najsrećnije dame 17. septembra

Nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice očaraće nas na Ladies night događaju 17. septembra od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopuPrava filmska romansa u filmu ,,After: Posle sudara” i pokloni iznenađenja za najsrećnije dame očekaju vas u Cineplexx Niš bioskopu.  Karte su u prodaji.

Da li je ljubav dovoljno jaka da nadvlada prošlost, saznaćemo u četvrtak 17. septembra od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu, u nastavku globalnog fenomena koji nas je ostavio bez daha.  Film ,,After: Posle sudara” donosi nam još više drame, ali i ljubavi i romantike, kao i dugoiščekivani odgovor na pitanje da li će Tesa i Hardin uspeti da prebrode sve prepreke na svom putu.

Tesa polako počinje da uviđa kako bi mogla da izgubi sve. Hardin shvata da nema šta da izgubi – osim nje. Da li je zaista spreman da se promeni zbog ljubavi? Koliko je ona spremna da oprosti i, još važnije, sviđa li joj se zaista slika budućnosti s Hardinom?

Uz odgovore na sva pitanja koja su ostavila milione gledalaca širom planete u neizvesnosti i sjajne poklone našeg partnera, ovo će biti Ladies night događaj za pamćenje. Izdavačka kuća ,,Čarobna knjiga” pripremila je  pet istoimenih knjiga za najsrećnije dame.  

 Očekuje vas istovremeno opuštajuće, ali i uzbudljivo veče uz dobro društvo, sjajan film i poklone na Ladies night događaju u Cineplexx Niš bioskopu. Obezbedite svoje ulaznice na vreme. Karte su u prodaji.

Trejler filma: https://youtu.be/b_ELueodhq4

Komentari
0
Pošalji komentar
KtO Dzv
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: