PEPCO planira da otvori 30 prodavnica u prvoj godini rada u Srbiji - Traže lokacije, traže radnike

Izvor: Niški portal | 03-Jul-2020 | 12:56

PEPCO, maloprodajni lanac odevnih predmeta i opreme za kuću, pokreće aktivnosti u Srbiji.

Ovaj brend planira da otvori svoje prve prodavnice na jesen. Srbija će tako postati trinaesto evropsko tržište na kome PEPCO posluje. Ovaj lanac planira da otvori 30 prodavnica u prvoj godini rada u Srbiji.

U planu je da prva PEPCO prodavnica u Srbiji bude otvorena u oktobru 2020. Godine, u Beogradu, odmah nakon ulaska na italijansko tržište u septembru.

U ovoj fazi maloprodajni lanac traži i druge pogodne lokacije širom Srbije.
Konkurs za posao u PEPCO prodavnicama je već otvoren dok je planirano zapošljavanje 100 radnika do kraja 2020. godine
.

PEPCO je evropski maloprodajni lanac , koji kupce snabdeva odećom za celu porodicu i opremom za kuću po niskim cenama. PEPCO ima preko 2000 prodavnica u Češkoj, Hrvatskoj, Estoniji, Letoniji, Litvaniji, Mađarskoj, Poljskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Rumuniji i Bugarskoj, a u septembru otvara prve prodavnice i u Italiji. Ovaj brend je nastao 2004. godine u Poljskoj i od tada privlači veliko interesovanje kupaca i širi svoje poslovanje u centralnoj i istočnoj Evropi.

Više detalja o ponudi, brendu, slobodnim radnim mestima i potencijalnoj saradnji dostupno je na sajtu www.pepco.rs. Opšta i pitanja vezana za nekretnine mogu se poslati na adresu info.rs@PEPCO.eu, a pitanja o mogućnostima zaposlenja na adresu karijera@PEPCO.eu.

Komentari
1
Pošalji komentar
aZX NzA
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: