Uhvaćen sa 225 grama heroinom, pa napao policajca

Izvor: Niški portal | 04-Jun-2020 | 08:59

Niška policija uhapsila je I.S. (31) zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Kako je saopštila niška policija, kod njega je pronađeno 225 grama heroina i vagica za razmeravanje narkotika.

- Policija ga je u utorak primetila na Vizantijskom bulevaru i prišla mu u nameri da ga pretrese jer su imali operativna saznanja da trguje narkoticima. Međutim, kada ih je primetio, I.S. se dao u beg. Nakon nekoliko stotina metara, jedan policajac ga je sustigao, ali umesto da se zaustavi, I.S. se okrenuo, udario ga u vrat i oborio ga. Policijski službenik je uspeo da ga savlada i uhapsi – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.


I.S. je dobro poznat organima gonjenja jer je izdržao dugogodišnju robiju zbog ubistva majke, a niški Kazneno popravni zavod napustio je februara ove godine. On je 15. decembra 2008. godine u stanu u kojem su živeli, hicem iz pištolja koji je ilegalno posedovao, na spavanju ubio svoju majku Draganu Nikić, profesora niškog Medicinskog fakulteta a potom pokušao da prikrije zločin.

Međutim, Draganine kolege sa Instituta za javno zdravlje u Nišu su se zabrinuli kada nije došla na posao, niti se javila na mobilni telefon jer je bila poznata kao odgovorna osoba.

Komentari
0
Pošalji komentar
lJL r81
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: