Niste sami! Psihijatar nudi besplatnu pomoć tokom pandemije

Izvor: Niški portal | 18-Mar-2020 | 07:47

Psihijatar iz Niša Dragan Vukadinović, njegova ćerka Ana - psihološkinja, i sin Filip - student informatike, otvorili su na Fejsbuku stranicu Trezvenoumlje Niš i nalog na Vajberu da bi pomogli građanima da prevaziđu strah od pandemije koronavirusa.

Vukadinović, lekar Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti u Gornjoj Toponici, rekao je agenciji Beta da će građani besplatno moći da dobiju dogovore na pitanja koja pošalju u "Inboks" stranice Trezvenoumlje Niš ili putem Vajbera (065 555 8702).

Građani će odgovore dobijati od 19.00 sati do 22.00.

"Ovakve situacije izazivaju strah što je prirodno kada je čovek ugrožen. Naš cilj je da se borimo protiv nerealnog, paničnog straha i pomognemo u traženju najboljih rešenja. Ideja je da ovako budemo dostupni i našim građanima u inostranstvu, kao i ljudima koji su zbog bolesti u izolaciji", izjavio je Vukadinović.

Na Klinici za infektivne bolesti KC Niš, leči se četvoro pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od korona virursa, a dva pacijenta otpuštena su jučena kućno lečenje, saopštio je danas Klinički centar Niš.

Komentari
0
Pošalji komentar
PIf kPz
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: