Savić drugo mesto na Memorijalnom Kupu "Novica Pauljičić"

Izvor: Niški portal | 07-Oct-2019 | 09:13

Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić (29) iz Prokuplja osvojio je drugo mesto na IFBB Memorijalnom Kupu "Novica Pauljičić" u bodibildingu, kategorija BB senior do 80kg. Takmičenje je održano u Boru.

Dušan je pre deset dana osvojio prvo mesto na IV memorijalnom kupu "Miki Martinović" u Vrnjačkoj Banji u kategoriji seniora do 90 kilograma.

"Ne ide bas uvek po planu, ali bolje probati i propasti, nego propasti u pokušaju jer od toga se sastoje snovi...sada je glavni cilj trijumf na Trofeju Beograda", rekao je Dušan.

Savić je u bodibildingu višestruki državni šampion u svim federacijama, treći je na Balkanu i peti na svetu na takmičenju "Mr Universe". 

Takođe, Dušan Savić je i u benčpresu višestruki državni šampion, drugi na Balkanu i treći u Evropi.

Dušan je do sada učestvovao na 40 takmičenja, a ima ukupno 37 osvojenih medalja, od kojih 20 zlatnu, 9 srebrnih i 8 broznanih. Do ovakvog uspeha je došao kako kaže jasnom vizijom onoga šta želi da postigne i upornim radom.

Takođe radi i kao licencirani fitness trener, i u tome je kako kažu njegovi klijenti vrlo posvećen i zahtevan, ali brzo dovodi do rezultata. (za više informacija Instagram dusan.savic990 ili vebsajt www.dusansavic.com ).

Dušana do kraja ove sezone očekuje još nekoliko takmičenja, kao i prvenstvo Srbije u Beogradu, tako da se već od sutra vraća napornim treninzima.

Dušan Savić pobednik na IV memorijalnom kupu "Miki Martinović"!

Komentari
0
Pošalji komentar
o3x ZsE
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: