Vojnicima i lekarima veće plate, penzionerima po 5.000 dinara

Izvor: Niški portal | 12-Oct-2019 | 14:49

Vojska Srbije je uvek bila odraz snage Srbije, koliko je Srbija snažnija i jača toliko će biti i njena vojska. Hvala vam za vašu posvećenost i bezgraničnu ljubav prema otadžbini, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić priliko obilaska kasarne „Toplički ustanak" u Kuršumliji.

 

Predsednik Vučić položio je cveće na spomenik nastradalim pripadnicima 354. Pešadijske brigade u NATO agresiji.

Prvi čovek države na poklon od vojnika, podoficira, oficira i civilnih lica 3.brigade Kopnene vojske VS u Kuršumliji dobio je ručno izrađen tenk.

On je najavio povećanje plata vojnicima i lekarima, kao i da će svi penzioneri u Srbiji za 15 dana dobiti jednokratnu pomoć od 5.000 dinara.

Veliki broj građana Kuršumlije i okolinih mesta okupili su se u centru te opštine, gde su dočekali predsednika Srbije Aleksandra Vučiča i premijerku Srbije Anu Brnabić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Srbije Ana Brnabić najavili su nove investice, ulaganja, a sve u cilju zadražavanja meštana i mladih da ostanu na svojim ognjištima.

Skup je završen borbom mališana koji su od sreće vrištali kako bi uspeli da naprave selfi sa predsednikom Vučićem, uz povike ,,Vučiću Srbine''.

Komentari
0
Pošalji komentar
g9f Tr0
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: