VUČIĆ DOČEKAN OVACIJAMA: Predsedniče, svratite do moje firme

Izvor: Niški portal | 12-Oct-2019 | 12:03

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je izgradnju modernog puta Blace - Prokuplje u koji je uloženo 4 miliona evra, i najavio i izgradnju trotoara između naselja kojima će deca moći da se kreću.

Vučića su Blačani srdačno dočekali i pozdravili ovacijama pa mu je tako i tamošnji žitelj Rajko poručio: Predsedniče, svratite do moje firme...

- Mnogo ulažemo u puteve, putevi ljudima život znače. Ovo će biti pravi, vrhunski put koji mnogo znači za Blace - rekao je Vučić obilazeći radove na putu Blace-Beloljin.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Vučić je ukazao da je u Blace najmanje uloženo i da je Blacu najmanje dato kao da će se država truditi da se što pre i u taj kraj dovedu investitori, kao i pojača prisustvo vojske koja će doneti više prihoda tom kraju, pre svega radnjama, pekarama i drugim sličnim trgovinama.

Predsednik je rekao da je država spremna da obezbedi čak i do 90 odsto subvencija za voćarski pogon ili fabriku i da je izdao nalog da se što pre nađe rešenje u ovom smeru. On je rekao da se gradi put za Beloljin kao i da će biti urađen i put do Pretrešnje...

Vučić je rekao da je država spremna da obezbedi čak i do 90 odsto subvencija za voćarski pogon ili fabriku i da je izdao nalog da se što pre nađe rešenje u ovom smeru. On je rekao da se gradi put za Beloljin kao i da će biti urađen i put do Pretrešnje...

Nakon posete Blacu, prvi čovek države obićiće opštinu Kuršumlija, a Niški portal izveštava će o svim današnjim aktivnostima tokom posete Topličkom okrugu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

 

VUČIĆ NA JUGU SRBIJE - KUTLOVAC

VUČIĆ: Putevi kroz selo i školski autobusi!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas žitelje sela Kutlovac kod Blaca kojima je obećao asfaltiranje puteva kroz selo što nikada nije rađeno.

Osim toga predsednik je u razgovoru sa žiteljima sela najavio školske autobuse koji će deci olakšati put do škole i nazad.

Prvi čovek države u Kutlovcu je obišao poljoprivredno gazdinstvo Milenkovića.

- Hoćemo da ostavimo seljaka ovde, da nam čuva ognjište Srbije, da nam čuva naše pragove, da nam čuva ono što smo počeli da gubimo u poslednjih 30, 40 godina. Zato nam je važno da razumete da je država spremna da ulaže i pomogne, ali morate i vi da nam pomognete, da radite zajedno sa nama i da verujete u to što radimo, kazao je Vučić prilikom posete Kutlovcu.

 

 

PROBAO JABUKE

Predsednik Srbije iskoristio je priliku tokom posete Kutlovcu i poljoprivrednom gazdinstvu Milenković da proba prirodne neprskane jabuke.

Odlične sočne, kada sam bio mali voleo sam šljive. Ovde živi vredan i marljiv narod, ovo je zemlja dobrih domaćina! Možete još mnogo da uradite i napredujete, otkrio je Vučić.

 
U KURŠUMLIJU STIŽE I PREMIJERKA ANA BRNABIĆ
Predsednik će nakon Blaca posetiti opštinu Kuršumlija. gde će imati centranli govor, i to kako Niški portal eksluzivno saznaje sa premijerkom Srbije Anom Brnabić. Ovo je prvi put u istoriji da u jednom danu na jugu Srbije u jednoj opštini dođu i govore predsednik i premijerka države.
Komentari
0
Pošalji komentar
52g Fpr
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: