Generalka sa Bekamentom!

Izvor: Niški portal | 16-Jan-2020 | 07:52

Stručni štab Naise na čelu sa Svetislavom Jovanovićem privodi kraju pripreme za nastavak rukometnog šampionata, ali i iskušenja koja jedini niški sportski kolektiv sa evropskom titulom očekuju u Čelendž kupu.

Zbog obaveza na međunarodnoj sceni Naisa će u nastavak prvenstva ući nešto ranije, 25.januara, kada u Niš stiže ekipa Mladosti iz Nove Pazove.

Upravo zbog toga Nišlijke su pre ostalih klubova krenule sa pripremama za nastavak Superlige. Kako nije bilo adekvatnih sparing partnera, prva kontrolna utakmica biće ujedno i generalna proba pred drugi deo prvenstva.

-U subotu igramo sa Bekamentom. U planu smo imali i utakmicu sa Borom, ali su oni kasnije krenuli sa pripremama, pa nije bilo smisla da ulazimo u proveru sa ekipom koja je van trenažnog procesa. Ja sam zadovoljan kako smo radili u Nišu. Imamo i dve nove igračice, a kako su se one uklopile videćemo kada počnu takmičarske utakmice. Za sada ide sve po planu-ističe trener Jovanović.

Naisu već za 10-ak dana očekuje početak paklenog ritma. Nakon utakmice protiv Mladosti 25.januara, niški tim gostuje u Gracu u Čelendž kupu, pa sledi gostovanje pojačanoj ekipi Vojvodine, pa revanš meč sa austrijankama u Nišu, pa veliki derbi sa Jagodinom u hali „Čair“...

Šef Stručnog štaba Naise nema izbora, već formu mora da tempira za sam početak prvenstva. Upravo zbog toga od izuzetne važnosti biće i kontrolna utakmica sa Bekamentom, koja će biti odigrana u hali „Čair“ u subotu, 18.januara od 12,30 sati.

Ulaz je slobodan, a ljubitelji rukometa imaće prilike da na delu vide i pojačanja – Jelenu Terzić I Jovanu Bogojević.

Komentari
0
Pošalji komentar
yVq AXC
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: