MUP: Otac osumnjičenog za saobraćajku u Nišu nije radio u policiji

Izvor: Niški portal | 12-Jan-2021 | 00:43

Povodom tvrdnji koje je u emisiji Utisak nedelje izneo penzionisani general i bivši direktor Vojnobezbednosne agancije Momir Stojanović povodom saobraćajne nesreće u Nišu, u kojoj su 2. januara tragično nastradali Andrej Prekljušaj (12) i Dejan Ilić (48), a kada je na njih skupocenim audijem naleteo 19-godišnji Nemanja Stamenković, da je njegov otac jedan je od načelnika smene u operativnom centru MUP Srbije, oglasio se i MUP Srbije.

"Povodom Vašeg pitanja obaveštavamo Vas da je proverom kroz evidencije MUP-a utvrđeno da A.S. ne radi niti je ikada bio zaposlen u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije, pa samim tim nije ni mogao da bude šef smene. Pozivamo sve političare da tragediju u Nišu ne koriste u svojim dnevno političkim obračunima i da u javnost ne izlaze sa neistinama", saopštio je MUP Srbije, prenosi portal Nova.rs.

Na 12-godišnjaka A.P. i Dejana Ilića oca troje dece, naleteo je Nemanja Stamenković (19), a za koga su kako prenose mediji građani Niša tvrdili da se danima uoči nesreće bahatio luksuznim automobilom po niškim ulicama.

 

 

Komentari
0
Pošalji komentar
h15 SZw
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: