Toplički okrug: PRETUČEN FUNKCIONER SNS, UHAPŠEN NASILNIK OD RANIJE POZNAT POLICIJI

Izvor: Niški portal | 08-Sep-2019 | 17:33
Policija je u Kuršumliji uhapsila danas 42-godišnjeg S.V. iz Kuršumlije zbog sumnje da je fizički napao generalnog direktora preduzeća "Planinka"  i visokog funkcionera Srpske napredne stranke Radovana Raičevića.

Uhapšeni nasilnik tereti se da je Raičevića udario, ispred njegove kuće nogom u predelu glave i tela nekoliko puta i naneo mu lake telesne povrede.

Kako Niški portal saznaje posle ukazane pomoći u kuršumlijskom Domu zdravlja Raičević je prebačen na dijagnostiku u prokupačkoj bolnici odakle je pušten na kućno lečenje.

- Čoveka koji je upao u moje dvorište i koji mi je naneo povrede nisam lično poznavao, ali sam u gradu čuo da je ekscesna osoba i da je zbog nekih kredita ostao bez stana i došao je kod mene da mu Planinka pomogne da dobije stan. Kada sam mu rekao da preduzeće to nije u mogućnosti jer nije radnik Planinke i posavetovao ga se obrati opštini i nadležnim službama, krenuo sam u kuću ali me je on uhvatio za ruku zadržavši me i tom prilikom me udrio nekoliko puta - opisuje incident direktor Raičević koji negira navode da je motiv napad na njega bio zapošljavanje odnosno da je eventualno politička pozadina u pitanju jer sa napadačem kako kaže nikada nije komunicirao niti je imao političkih nesuglasica.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Osim što je direktor "Planinke" koja pored Lukovske i Prolom banje upravlja i spomenikom prirode Đavolja Varoš, a koja je nedavno na tenderu kupila i Kuršumlijsku banju, Raičević je bio predsednik Okružnog odbora SNS Topličkog okruga kao i narodni poslanik u Skupštini Srbije.

Dodatno zapanjujuće jeste to da su pripadnici opozicije u Kuršumliji ovaj napad podržali, odnosno pozdravili. 

Kako Niški portal saznaje uhapšeni muškarac koji je fizički napao generalnog direktora preduzeća "Planinka"  i visokog funkcionera Srpske napredne stranke Radovana Raičevića od ranije je policiji poznat. 

Niški portal

Komentari
0
Pošalji komentar
4CY jwF
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: