14-ogodišnja Iva prva na rang listi Svetske tekvondo federacije

Izvor: Niški portal | 13-Oct-2020 | 00:12
Niš ima razloga za slavlje. 14-ogodišnja Iva Petrović, članica Tekvondo kluba „Asteriks", trenutno je na 1.mestu svetske rang liste.
 
Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski primila je Ivu Petrović, prvu na svetskoj rang listi kadeta u tekvondou i uručila joj opremu najnovije generacije koju je za ovu talentovanu sportistkinju obezbedio grad.
 

Prijemu su prisustvovali gradski većnik Branislav Kačar i Vladan Nikodijević, trener Ive Petrović.

Grad je obezbedio dva para opreme najsavremnije generacije iz Španije za Tekvondo klub „Asteriks" čiji je član i Iva Petrović, a takvu opremu, kako je rečeno, poseduje još samo Tekvondo klub „Galeb" čiji su članovi i nosioci olimpijskih medalja Milica Mandić i Tijana Bogdanović.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je rekla da će grad uvek pomagati one koji ostvaruju vrhunske rezultate i promovišu Niš u svetu, kao i da je poziv otvoren i za sve ostale koji u svojim redovima imaju talentovanu i uspešnu decu poput Ive Petrović.

Ona je Ivi i njenom treneru poželela puno uspeha u narednim takmičenjima kao i u ostvarivanju potrebne kvote za učešće na Olimpijadi u Parizu 2024. godine.

Dragani Sotirovski i Branislavu Kačaru Tekvondo klub „Asteriks" uručio je zahvalnice za brigu i doprinos grada tekvondo sportu.
Komentari
0
Pošalji komentar
onW iGi
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: