U bioskopu Vilin grad na repertoaru za ovu sedmicu (od 16. do 22. januara)

Izvor: Niški portal | 15-Jan-2020 | 20:39

Repertoar bioskopa Vilin grad od 16. do 22. januara OVDE

          VEČE ZA MUŠKARCE UZ FILM "LOŠI MOMCI ZAUVEK"

U četvrtak, 16. januara, u bioskopu Vilin Grad biće održano "Veče za muškarce", uz film "Loši momci zauvek".
Početak projekcije je u 20 časova, a svi posetioci će uz kupljenu ulaznicu na poklon dobiti STR8 dezodorans! Za članove Film klub kartice spremili smo duple bodove prilikom kupovine karata za film! Teretana Gym Town je pripremila poklon vaučere, zato čuvajte svoje ulaznice! Možda izvučemo baš vas!
Karte su u prodaji!

O filmu:
Loši momci, Majk Lauri i Markus Burnet su opet zajedno u još jednoj ludoj vožnji. Ovog puta naši loši momci jesu nešto stariji, ali su podjednako ludi i opaki. Iako Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju svom dugogodišnjem partner Majku (smatra, vreme mu je), Majk ga nagovara na još jednu ludu misiju.

Trejler: http://bit.ly/2PYdjm0

LOŠI MOMCI
od 16. januara   

Loši momci Majk Lauri (Vil Smit) i Markus Burnet (Martin Lorens) su opet zajedno u još jednoj ludoj vožnji, u dugoočekivanom nastavku ,,Loši momci zauvek". Ovog puta naši loši momci jesu nešto stariji, ali su podjednako ludi I opaki. Iako Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju svom dugogodišnjem partner Majku (smatra, vreme mu je), Majk ga nagovara na još jednu ludu misiju.

Trejler filma

KLER DARLING
od 16. januara    

Prvog dana leta Kler Darling se budi ubeđena mišlju da joj je to poslednji dan u životu.

Ona odlučuje da isprazni kuću i taj dan proda potpuno sve, od Tifani lampi do raznih drugih zbirki stvari koje poseduje. Svi ti predmeti kupljeni su s ljubavlju i poseduju odjek tragičnog i blistavog života. Ovo posledje ludo ponašanje Kler dovodi do situacije gde, njena ćerka Meri posle dvadeset godina dolazi da je vidi.

Trejler filma 

MISIJA ARTIK
od 16. januara    

Reditelj filma Spark, Aron Vudlidonosi novu akcionu animaciju u kojoj će uživati cela porodica.

Arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog - arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vredan uloge, tajno zapoveda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Otom , koji ima mehaničke noge i komanduje lojalnoj vojsci neobično uljudnih sledbenika..


Trejler filma 

Komentari
0
Pošalji komentar
4bt Nbl
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: