JKP Naissus: Popravka mreže u Aleksandra Medvedeva i radovi na priključnim vezama

Izvor: Niški portal | 15-Sep-2020 | 15:28

Ulica Aleksandra Medvedeva 

Prilikom izvođenja radova treećeg lica došlo je do oštećenja na vodovodnoj mreži u ulici Aleksandra Medvedeva, kod elektronskog fakulteta. Zbog radova je u prekidu vodosnabdevanje na fakultetu i studentskom domu i menzi. Završetak radova se predviđa do 18 sati i na lokaciji je obezbeđena auto-cisterna sa pijaćom vodom.

Ulica Jeremije Živanovića br. 19

Voda u šahti, potreban je iskop u ulici Jeremije Živkovića br. 19. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 19 sati u delu ulice.

Ulica Vojislava Vučkovića br. 33

Voda na površini, potreban je iskop u ul. Vojislava Vučkovića br. 33. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 19 sati u delu ulice.

Ulica Gutenbergova br. 50

Servisni ventil nije pronađen i potrebna je zamena prvog ventila u Gutenbergovoj ulici, kod br. 50. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 19 sati u delu ulice.

Ulica Pane Đukić br. 2

Prso donji deo prvog ventila, potreban je iskop u ulici Pane Đukić br. 2. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 19 sati u delu ulice.

Komentari
0
Pošalji komentar
dKd Jun
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: