Mladi za Nevenu - humanitarni koncert u Oficirskom domu

Izvor: Niški portal | 17-Jan-2020 | 12:03
Romacted program Saveta Evrope – Lokalna Akciona Grupa Niš u saradnji sa organizacijom „Nađi Raula", a uz podršku Grada organizuje humanitarni koncert za pomoć Neveni Agušević, Nišlijki kojoj su potrebna sredstva za lečenje u inostranstvu. Karte je moguće kupiti u Banci dobročinstva kod Marine Adamović ili na sam dan koncerta na ulazu u Oficirski dom.
 
Nevena je rođena kao zdravo i normalno dete, u trećoj godini je ustanovljeno da ima tumor na levom oku zbog čega je potpuno izgubila vid na njemu. Hitna operacija je urađena 2004. godine u Beogradu u Kliničkom centru, tada je odstranjeno celo oko i ona sada nosi očnu protezu samo radi estetike, ali na žalost vidi samo na desno oko. (budihuman.rs)
 
Zbog bolova u oku ustanovljeno je da mora na hitnu operaciju kako bi operisala donji kapak, jer ima bolove zato što proteza ne leži dobro i pritiska joj očnu duplju.
 
Koncert za pomoć Neveni se održava u četvrtak, 23. januara 2020. godine u 19h u maloj Sali Oficirskog doma u Nišu, a minimalna cena karte je 200 dinara.
 
 
 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
C7u ej7
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: