Cineplexx Niš: ,,Loši momci zauvek” na Action night događaju 16. januara

Izvor: Niški portal | 15-Jan-2020 | 21:53

 
Treći nastavak kultne krimi komedije pod nazivom ,,Loši momci zauvek” na veliku radost svih ljubitelja Vila Smita i Martina Lorensa, očekuje nas na Action night događaju u četvrtak 16. januara od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu. Karte su u prodaji.
 
Petnaest godina nakon drugog i više od dvadeset godina nakon prvog filma, naši momci vraćaju se na veliko platno bioskopa. Naviknuti na non-stop akciju vode nas u još jednu ludu misiju na Action night događaju u Cineplexx Niš bioskopu. Posetioci će te večeri, osim u sjajnom filmu uživati i u degustaciji bezalkoholnog Heineken piva, a oni malo odvažniji koji se oprobaju u našoj aktivaciji možda osvoje Fit pass vaučer.
 
Loši momci Majk Lori i Markus Barnet su opet zajedno u još jednoj ludoj vožnji, u dugoočekivanom nastavku ,,Loši momci zauvek”. Ovog puta naši loši momci jesu nešto stariji, ali su podjednako ludi i opaki. Iako Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju svom dugogodišnjem partneru Majku (smatra, vreme mu je), Majk ga nagovara na još jednu ludu misiju.
 
Trejler filma ,,Loši momci zauvek” - https://youtu.be/ahxDzJiiEjo
 
Ulaznice za Action night i film „Loši momci zauvek“ u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa.
Komentari
0
Pošalji komentar
TuE QVY
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: