Asfaltiranje Bulevara Nikole Tesle i komrenske petlje

Izvor: Niški portal | 07-Jun-2019 | 18:07

Rekonstrukcija Bulevara Nikole Tesle je u punom jeku. Putari kompanije Trejs angažovani su na asfaltiranju završnog sloja asfalta na Bulevaru. Juče je završena desna kolovozna traka na deonici od raskrsnice sa Bulevarom Heroja sa Košara do ulice Aleksandra Medvedeva, a sledi i asfaltiranje pravca ka izlazu iz grada. Nakon toga, kako je rekao gradonačelnik Bulatović, nastaviće se radovi na rehabilitaciji kolovoza i ka Mostu mladosti, a paralelno sa tim, na toj deonici, počinje izgradnja i kanalizacionog kolektora za potrebe Naučno-tehnološkog parka i novog Studenstkog doma.

Istovremeno radi se i na rekonstrukciji kolovoza na severnom ulazu u grad sa Autoputa, kod komrenske petlje do uključenja na Bulevar 12. februara. Bulatović je rekao da je zamena završnog asfaltnog sloja bila neophodna jer je kolovoz bio u veoma lošem stanju, i ostavljao je izuzetno loš utisak na sve koji dolaze u Niš.

Prema njegovim rečima, radovi će biti završeni u najkraćem mogućem roku, do kraja ovog vikenda, a takav princip rada biće primenjen i na svim ostalim saobraćajnicama čija izgradnja počinje ovih dana, kako bi obustave i izmene režima saobraćaja u gradu trajale što kraće.

Komentari
0
Pošalji komentar
tFj Z7N
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: