Beograd na vodi-prodaja stanova

Izvor: rs.n1info.com | 07-Dec-2016 | 18:50

Preduzeće "Beograd na vodi (Belgrade Waterfront)" oglasilo je danas prodaju stanova u najnovijoj zgradi BW Vista, a svi zainteresovani mogu da se prijave na sajtu kompanije, dok će prodajni dan biti 16. decembar u Belgrade Waterfront Galeriji po principu prioriteta pri izboru stanova za prve kupce.

Pozicionirana na glavnoj saobraćajnoj arteriji koja povezuje sam centar projekta sa Sava Promenadom i tržnim 
centrom BW Galerija, BW Vista po konkurentnim cenama nudi uzbudljiv stil života na obali reke, navodi se u saopštenju kompanije.

Elegantan lobi dočekuje stanare i goste BW Vista, 82 metra visoke zgrade sa 23 sprata i 228 modernih stanova.

Uz dvosobne, trosobne i četvorosobne stanove, prvi put u ponudi Belgrade Waterfronta nalaze se i apartmani tipa studio, a svi stanovi imaju terase, sa kojih se pruža pogled na Savu, impresivnu Kulu Beograd ili na park, navodi se u oglasu preduzeća "Beograd na vodi", stoji u saopštenju.

Postavljanje šipova počeće do kraja nedelje, a izvođač fundiranja je domaća građevinska kompanija Novkol.

Uporedo sa radovima na zgradi, počeće i izgradnja javnih površina, kao i radovi na infrastrukturi za BW Vistu, a primopredaja zgrade planirana je za prvu polovinu 2019. godine.

Pored BW Residences i BW Vista, prva faza "Beograda na vodi (Belgrade Waterfronta)", koja će biti završena u prvoj polovini 2020. godine, uključuje hotel The St. Regis Belgrade, smešten u Kuli Beograd, kao i tržni centar BW Galerija, dodaje se u saopštenju.

Pojedini mediji preneli su ranije da će kvadrat stambenog prostora u “Beogradu na vodi” koštati od 2.500 do 3.000 evra s porezom.

Izvor vesti: http://rs.n1info.com

 

Komentari
0
Pošalji komentar
vQE weL
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: