Besplatna obuka za poljoprivrednike

Izvor: Niški portal | 18-Jan-2017 | 08:51

Trening „Analiza poslovanja u poljoprivredi“ održaće se 26. januara, od 10 do 16 sati, u EU info kutku (Vožda Karađorđa 5).

Trening je besplatan i namenjen je poljoprivrednicima i preduzetnicima u oblasti poljoprivredne proizvodnje koji poseduju poljoprivredno gazdinstvo, aktivnim u okviru porodičnog biznisa, kao i potencijalnim poljoprivrednicima sa razvijenom biznis idejom.
-Želimo da ohrabrimo poljoprivrednike da razviju svoju proizvodnju, steknu uvid u pravne i proceduralne okvire potrebne za vođenje gazdinstva, kao i znanja za uspešno vođenje poslovanja. Cilj je i da učesnici unaprede veštine neohodne za pisanje predloga projekata i steknu uvid u programe i EU fondove dostupne poljoprivrednicima, kažu organizatori iz EU info kutka i organizacije ENECA.

Svi zainteresovani učesnici mogu se prijaviti popunjavanjem upitnika na linku euinfo.rs i slanjem prijave na mejl: officenis@euinfo.rs najkasnije do utorka, 23. januara, do 17 sati. Više informacija zainteresovani mogu dobiti putem telefona 018/254-461, 241-561.

Komentari
0
Pošalji komentar
op2 psZ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: