Besplatno kupanje na Čairskom bazenu za najbolje đake i studente

Izvor: Niški portal | 05-Jul-2019 | 09:40

Sportski centar Čair na poslednjoj sednici Gradskog veća prihvatio je preporuku Grada da najbolji đaci Niša tokom leta mogu besplatno da koriste bazen. Svim stipendistima Grada omogućiće se kupanje na kupališnom kompleksu. 

“Cilj donošenja ove preporuke je da se i kroz ovaj vid nagrade oda priznanje svim talentovanim učenicima i studentima, kao i sportistima za njihove dosadašnje uspehe na svim poljima nauke, kulture, umetnosti i sporta kao i da se podstaknu na dalje usavršavanje i postizanje još boljih rezultata u cilju lične promocije, popularizacije svojih škola, fakulteta i klubova, ali i prezentacije grada Niša, koji ume da se oduži vrednim, pametnim i upornim mladim ljudima,” rekao je Saša Šagrić, sekretar sekretarijata za omladinu i sport.

Šargić je dodao da se i na ovaj način želi uticati na mladu populaciju da prihvati zdrav stil života i da se mladi uvere da se prave vrednosti uvek nagrađuju.

Grad bi trebalo da dostavi spiskove onih koji mogu da koriste bazenske usluge. Za sada se ne zna tačan broj ali nezvanično će više od 230 mladih moći da koriste ovu povoljnost.

Vreli letnji dani uticali su na to da se broj kupača na Čairskom bazenu tokom dana penje i iznad dve hiljade a u junu je prodato 24 000 ulaznica, što i te kako govori o tome da je “čairsko more” omiljeno kod Nišlija.

Cena karte za odrasle je 300 a za decu do sedam godina 100 dinara. U vremenu posle 17,00 sati karta je 200 dinara. Radnim danima bazen je otvoren za kupače od 11:00 do 19:00 a vikendom od 10:00 do 19:00 sati.

Komentari
0
Pošalji komentar
M5X CbS
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: