Bez vode deo naselja Bubanj

Izvor: Niški portal | 20-Sep-2018 | 11:13

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Vojvode Putnika bb (kod kasarne Filip Kljajić).

-Usled radova na popravci kvara mogući su prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u delu naselja Bubanj, kao i u ulicama Vojvode Putnika, Goce Delčeva, Kajmakčalanska, Prokupačka, Vojvode Bojovića, Mostarska, Dravska, Đure Jakšića, Ive Ćipika. Završetak radova i vraćanje u redovno vodosnabdevanje predviđa se do 15 sati.Do okončanja radova za korisnike koji su bez vode, obezbeđane su dve autocisterne sa vodom za piće, saopštili su iz JKP „Naisus“.

Došlo je do kvara i na vodovodnoj mreži u Ulici Kornelije Stanković br. 21. Zbog radova na popravci mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici do 15 sati.

-Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Mileta Đurđanovića bb (Popovac). Zbog radova na popravci mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu naselja do 15 sati. Došlo je do kvara na mreži na Bulevaru Nikole Tesle kod restorana „Barka“. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu naselja do 15 sati. Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Gornjoj Toponici (prema Berčincu). Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u Gornjoj Toponici do 15 sati, dodaje se u saopštenju JKP „Naisus“.

Komentari
0
Pošalji komentar
alb LQD
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: