Dragan Čičić prvi turista sa vaučerima

Izvor: Niški portal | 09-May-2018 | 10:03

Niška banja prošle godine nije bila deo akcije Vlade Srbije u kojoj su turisti mogli da koriste besplatne vaučere za posetu odmaralištima u Srbiji. Međutim, ove godine je skinuta sa „crne liste“ i danas je primila prve turiste. Dragan Čičić, dolazi iz Batajnice i već godinama unazad koristi subvencionisane vaučere kako bi potovao kroz Srbiju. Ove godine destinacija mu je Niška banja. Za nju se, kaže, odlučio pre svega da bi upoznao ovaj kraj, ali i ljude, za koje je čuo da su izuzetno ljubazni.

Za sada ima 44 prijavljenih turista koji će koristiti besplatne vaučere za smeštaj u Niškoj Banji. Predsednik opštine kaže da će, budući da do sada nije imala te pogodnosti, Banja imati 44 puta više koristi.

Besplatni vaučeri postoje od 2015. godine u okviru kampanje Vlade Srbije pod nazivom „Moja Srbija“, a koja za cilj ima promociju domaćih turističkih destinacija. Iako, je ministarstvo najavilo još 2016. godine da će , zbog velikog interesovanja građana, vaučere za Nišku Banju građani moći da koriste, tek početkom ove godine je to omogućeno.

Komentari
0
Pošalji komentar
b7R SOE
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: